Американски питбул териер
Публикувано: 04 October 2006 - 12:49 PM
реди ....с агалина по внимателно ,че и шпреха шишарката и може да те направи по черен и от дявола.и мен ме е пращала по борби ,инак тя е силно против тях ........за профит ...нали ти казах кои обижда без да са го обидили .

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 04 October 2006 - 01:02 PM
Цитат
Цитат
Може да се смеси разбира се. Може да се смеси и с кръвта на друга порода. Само че аз ако дам една торба пари и си взема малко от читав развъдник, питай ме кога ще заплодя с някакво случайно, пък макар и от друг "стандарт".
Разбирам те, но агалина цитира един стандарт на една организация, която регистрира кучета нямащи вече нищо общо с пита, като АПБТ. Е как да я приемаш насериозно тогава такава организация и нейните "стандарти"!
Публикувано: 04 October 2006 - 01:07 PM
Цитат
Петко , ти хабер си нямаш какво е тва питбула, за това не се изкавай тук по тоя въпрос!
Е ти като толкова разбираш виж , че цитираните от мен кучета са регистрирани и във UKC i ADBA.
А това за двата стандарта може и да е така , но е смешно , е какво пък не само ние си имаме два синода ,две БКПета ..... две породи български кучета БОК и Каракачанка, но това едва ли е нормално. Ами утре може да се регистрира някой друг клуб с трети стандарт на АПБТ b) .
Публикувано: 04 October 2006 - 01:10 PM
Цитат
Цитат
Петко , ти хабер си нямаш какво е тва питбула, за това не се изкавай тук по тоя въпрос!
Е ти като толкова разбираш виж , че цитираните от мен кучета са регистрирани и във UKC i ADBA.
А това за двата стандарта може и да е така , но е смешно , е какво пък не само ние си имаме два синода ,две БКПета ..... две породи български кучета БОК и Каракачанка, но това едва ли е нормално. Ами утре може да се регистрира някой друг клуб с трети стандарт на АПБТ b) .
чакай бе кой е тоя развъдник..утре аз ако почна да развъждам и в сйата ще си напиша каквото искам...
че са признати и на луната
Публикувано: 04 October 2006 - 01:12 PM
Цитат
чак пък хабер да си нямам е не съм разбирач като теб но се пак пита не е рядкост нали,и всички дето съм виждал са различни от това дето пишете тук ,само габито маи го описа по точно.ама и тя не разбира ,защото.... вече казах защо
и ще се изказвам ако реша ти си мод нали ........не хубаво да ги пускаш такива

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 04 October 2006 - 01:30 PM
Цитат
Цитат
чак пък хабер да си нямам е не съм разбирач като теб но се пак пита не е рядкост нали,и всички дето съм виждал са различни от това дето пишете тук ,само габито маи го описа по точно.ама и тя не разбира ,защото.... вече казах защо
и ще се изказвам ако реша ти си мод нали ........не хубаво да ги пускаш такива
Ти си говориш товйто и си знаеш виждал си и аз съм виждал овчарки и не се исказвам в темите за овчарките нали.
redy отричам да....защото в сайта си те могат да си напишат абсолютно всичко
Публикувано: 04 October 2006 - 01:52 PM
Няма да стигнем до едно мнение това е ясно,но поне всеки ще научи нещо от другия-поне аз.Искам още толкова неща да науча,че даже незнам откъде да започна....а вие само борбите та, борбите....
А колкото до Агалина,Елизабет II,Екатерина Велика и т.н. мисля,че трябва да се научат да обичат първо хората! b)
Публикувано: 04 October 2006 - 02:05 PM
Познаваме се от курса на Мицулов в Лесото, а аз те разконспирирах по кучето. Пусни още снимки на тая хала да му се порадват всички.
Иначе като Мод в този форум моля теб и всички останали да дават по-полека с емоциите и напомням, че форумът не принадлежи на никого, а е ЗА породата ПИТ-БУЛ. Т.е. всеки, който има елементарно възпитане, нормален изказ и правопис е добре дошъл да пише тук, независимо дали мнението му не се отличава по нещо с това от на друг пишещ. Ако има несъгласни - е, аргументирайте се, не се разправяйте.
Поздрави и песни b)
Публикувано: 04 October 2006 - 02:48 PM
Цитат
Това е глупаво и евтино клише b) Вземи си можещ и проверен инструктор да ти обучи женската nok Едва след това показвай глобална загриженост за АПБТ. Не се заяждам, но твоето положение сега е: на гол гъз чифте пищови. Ето ти предложение от къде да започнеш. Иначе аз от теб не научих нищо
П.С. petko има прогрес ;) Махнал си е тъпия византийски подпис и се изразява малко по-ясно 1super
Публикувано: 04 October 2006 - 04:24 PM
Цитат
Ако правилно съм те разбрал, женската ти не е питбул, защото е разглезена. Така ли е?
Публикувано: 04 October 2006 - 05:41 PM
Публикувано: 04 October 2006 - 08:25 PM
Цитат
Цитат
За сведение на некои "питмени"- АПБТ има точно 2 регистрирани стандарта и те са на UKC (с който работят ADBA ) и на AKC. Е как пък толкова не го разбра!
И нито е смешно ,нито странно!
Ще го кажа по-просто - Северна Америка е огромен континент и на него са разположени 2 огромни държави.Те имат 2 основни киноложки федерации - UKC и AKC. Американският пит бул териер не е признат никъде другаде по света от киноложка организация.И абсолютно е сигурно ,че няма да има 3-ти стaндарт (стандарта не се прави от клуб ) по разбираеми причини....
Виж назад в темата, ако не четеш английски ,за да го видиш в сайта на UKC и AKC - хората тук са го обяснили преди над 200 страници - каква е разликата между 2те американски федерации по отношение на АПБТ и защо.
А кучетата във вашите паркове не са екстериорни АПБТ.Те са питоподобни кучета.Така както в нашия парк има НО-подобни и американскококероподобни и пуделоподобни ...Е какво толкова ви учудва?
П.П.За апела- да се научим аз и Екатерина Велика да обичаме първо хората - брилянтно е !И дет` се вика - аргументирано ,мод.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 04 October 2006 - 08:32 PM
Цитат
Родословие , заверено от съответната федерация.
Което значи поне 5 поколения назад известни екстериорни родители.
АПБТ не е порода с работни изпитания по стандарт.Значи няма друго "доказване".

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !