Американски питбул териер
Публикувано: 05 October 2006 - 02:54 PM
Публикувано: 05 October 2006 - 02:56 PM
03.10.2006 | Кучета - Продава се |krasi krasimirov
Продавам малки питбулчета
линк http://dog.bg/index....=3&postid=10013
ако не стане с линкчето тфа е първата обява за питс от горе на долу със пик.
Публикувано: 05 October 2006 - 02:58 PM
Цитат
оправи си линка !!!! нищо не излиза
Публикувано: 05 October 2006 - 03:03 PM
Цитат
Цитат
на мен единия ми се отвори ама става въпрос за бизнес .продавал кучета някои и тоя го рекламира.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 05 October 2006 - 03:05 PM
Цитат
Цитат
Цитат
на мен единия ми се отвори ама става въпрос за бизнес .продавал кучета някои и тоя го рекламира.
питам за мнение бе!Да ти не приличам на рекламен агент !?
Публикувано: 05 October 2006 - 03:12 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 05 October 2006 - 03:23 PM
Цитат
С нормалните хора не виждам някой да се заяжда. А тия с тестчетата цветя ли да им пратя, че са уважили форума... bash

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 05 October 2006 - 04:31 PM
Цитат
защо пък ТРЯБВА да си на риск?Все си мисля,че като купуваш куче си в пълното си и неоспоримо право да искаш да видиш и двамата родители.
Снимка може и да няма но говори с човека че искаш да ги видиш и така..
Публикувано: 06 October 2006 - 10:03 AM
06 октомври 2006 / dir.bg
Втората участничка в Survivor BG, която си тръгна след поредния племенен съвет на Дуло - Маргарита Янкова, обожава животните. Това стана ясно след като фолк певицата си взе женски питбул Грация на 2 месеца.
E, снимката не е на Грация, а на Марго ... ;)
Прикачени файлове
-
6_263c3.jpg (13.09K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 06 October 2006 - 04:48 PM

Публикувано: 06 October 2006 - 05:28 PM
Цитат
е дано се грижи добре за кученцето, коета леко ме съмнява.
а тоя за кво говори
ами аз кво казах ?

Публикувано: 06 October 2006 - 08:33 PM
Цитат
Темата е за АПБТ wink , така че ето още един пример за екстериорен питбул.
http://www.woodspits...randy2short.jpg
http://www.woodspits...randy_slick.jpg

Вход

Горе
Цитиране +