Американски питбул териер
Публикувано: 26 November 2006 - 04:07 PM
Публикувано: 27 November 2006 - 07:46 PM
Публикувано: 27 November 2006 - 07:49 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1164649741.jpg (23.81K)
Брой сваляния: 87
Публикувано: 27 November 2006 - 07:54 PM
.
Прикачени файлове
-
beutiful_qween_bis_junior_06.05.2006_ST.zagora.jpg (29.01K)
Брой сваляния: 68
Публикувано: 28 November 2006 - 10:05 AM
Цитат
Като ти чета поста и виждам каква наивност лъха от него ми става весело от кухата ти самоувереност, имал женска шампион b) , после ходела на лов за зайци , сама ли ходи b) , внимавай само някой ентусиазиран от качествата на кучетото ти ловец да не го застреля........
Но както се казва (глупоста на)младоста не е грях wink
Публикувано: 29 November 2006 - 10:13 AM
Цитат
Е още по-зле тогава b) .
Не се засягай , но не разбрах ти какво гледаш питове или стафове? И ако наистина гледаш питове и ги развъждаш можеш ли да ми кажеш , какво примерно целиш да постигнеш с потомството на твоите кучета. Ще го кажа по-простичко, по какви критерии определящ КОЯ женска на КОЙ мъжкар да заплодиш и какво целиш с това , от поста ти( поне ти казваш така де) се разбира , че не го правиш за пари, тогава защо го правиш , не вярвам да е ей така "щото кучката трябвало да ражда".
Между другото развъждането на питбули е най-трудно, защото има много противоречия какво се търси в поколенията. И всеки запложда ей така без никаква мисъл и последователност. И резултата е ясен някакви питоподобия смесени със стаф, а понякога и друга кръв. И колкото и да си кривим душите ако някой иска АПБТ отива и си взима от едни места.... wink .
Не че не може да си вземе от комшията , приятеля или магазина, но щом тук радувате да се взимат кучета само от развъдници ,
ИСКАМ да ви задам един въпрос , ако някой ваш познат ви помоли да го упътите от къде да си вземе чист АПБТ как ще го посъветвате, много ще ми е интересно как ще отговорят експертите тук като Vabank, Insult, sheltie, dogbg.....
Публикувано: 29 November 2006 - 12:50 PM
Цитат
ИСКАМ да ви задам един въпрос , ако някой ваш познат ви помоли да го упътите от къде да си вземе чист АПБТ как ще го посъветвате, много ще ми е интересно как ще отговорят експертите тук като Vabank, Insult, sheltie, dogbg.....
Вече ти отговорих- лично аз.И то отдавна.Не знам какво целиш и защо това продължава.
Ето пак същото - ако искаш чистокръвен родословен АПБТ - пишеш си с ADBA / UKC- виждаш новите кучила и се разбирате с развъдчици- някой нямат шопинг за Европа , но повечето имат.Гледаш, харесваш ,дoговаряш ,купуваш.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 04 December 2006 - 01:31 PM
Нашите кучета ,които имат общи предци и в тях тече еднаква кръв - те са Невероятни кучета!Те са интелигентни, любвеобвилни ,артистични, красиви ,лоялни до край ,предани до смърт и да - те са най-смелите и безстрашните!Нашата Гордост, нашата Радост и Любов!!!
Не позволявайте на невежи и злонамерени хора да съсипят тези Прекрасни породи!Правете необходимото да бъдат безопастни за другите и за самите тях!Бъдете пример за дисциплинираност- Желязна дисциплина!Никакви експерименти!Подминавайте насмешките и обидите!Бъдете изрядни! Пълен Контрол- имате в ръцете си Опасно Куче!Имате опазени от превратностите на вековете породи - сега те са във Вашите ръце!
Защото ние знам, че нашите кучета владеят Силата и от нас зависи кой ще мине от Тъмната и страна!
Горе Сърцето!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 December 2006 - 02:28 PM
Публикувано: 15 December 2006 - 10:44 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2006 - 07:45 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2006 - 11:29 PM
Публикувано: 18 December 2006 - 03:34 PM
Цитат
burq-jl , Тор , tor това се казва разтроение на личноста . Браво !!!Смени си поне правописа и айпито.