Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3601 Потребителят е офлайн   burq-jl Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 November 2006 - 07:49 PM

gledaite malko snimki

Прикачени файлове

#3602 Потребителят е офлайн   burq-jl Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 07:54 PM

prava si varna amstaf zatova tiq porodi gore-dolu se har4at sega lev4e na kilo taka 4e kakuv biznes biznes e da gleda6 pin4eri pri nas razhodite sa deset puti pove4e ot tova ,koeto 6te vzeme6 zatova predpo4itam da go dam bez pari otkolkoto da go prodam na nqkoi koito kato go vodi 6te si misli samo sre6tu kakvo da go probva kak hape.ama staf i pitbula sa mi lubimi ne mislq da gi smenqm vapreki 4e ne me dopuskat do izlojbi za6toto burq e ot great macedonia

.

Прикачени файлове

#3603 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2006 - 01:31 AM

че какво като е от Great Macedonia?

мен лично техните стафове ме кефят много.
User's Signature

blood tells.

#3604 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2006 - 10:05 AM

Цитат

ei ami kato nqma na koi da gi dam ili prodam kvo dagi prvq spored vas sigurno e golqm biznes da gleda6 deset paleta dva meseca da gi hrani6 da gi vaksinaira6,da se griji6 za tqhi da gi dade6 za po 50 leva ili bez pari na nqkoi priqtel koito 6te se griji za ku4eto taka kakto azgolqm biznes 4udq se kade dahar4a parite ot nego .ot moite ku4enca dosega ne e imalo takova za bitki vapreki 4e maikata e 6ampion no otkakto e s men se e bila samo s ku4eta koito sa q napadali purvi.jivee zaednos edin amstaf i stafa i se nalagataka 4e ne obsajdaite tova koeto sam kazal bez da znaete za6to go pravq .po dobre li 6te e da dam takiva ku4eta v racete na nqkoi oligofreni koito 6te gi nasuskvat sre6to vsi4ko na 4etiri kraka zatova gi davam na ciganite da gi iznasqt v turciq za da ne gi gledam v racete na razni kompleksari i da me e qd .ai 4ao na golemite profesori koito sigurno i edno takova ku4e ne sa imali prez jivota si.neka si 4e6at ustitte tuk ama e fakt ednata mi jenska hodi na lov za zaici i cqlata oblast lovjii iskat da imat malki ot neq nqkoi da se pohvali s takova postijenie s pitbul a

Като ти чета поста и виждам каква наивност лъха от него ми става весело от кухата ти самоувереност, имал женска шампион b) , после ходела на лов за зайци , сама ли ходи b) , внимавай само някой ентусиазиран от качествата на кучетото ти ловец да не го застреля........

Но както се казва (глупоста на)младоста не е грях wink

#3605 Потребителят е офлайн   burq-jl Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 November 2006 - 06:48 AM

priqtel tova e fakt i zatova vsi4ki lovci koito me poznavat iskat da q krustosvat s tehnite gon4eta,4e 6teli da stanat stra6ni ku4eta ama spored men ne e pravilno da se proizvejdat melezi i ne sam tolkova mlad kolkoto si misli6

#3606 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2006 - 10:13 AM

Цитат

priqtel tova e fakt i zatova vsi4ki lovci koito me poznavat iskat da q krustosvat s tehnite gon4eta,4e 6teli da stanat stra6ni ku4eta ama spored men ne e pravilno da se proizvejdat melezi i ne sam tolkova mlad kolkoto si misli6

Е още по-зле тогава b) .
Не се засягай , но не разбрах ти какво гледаш питове или стафове? И ако наистина гледаш питове и ги развъждаш можеш ли да ми кажеш , какво примерно целиш да постигнеш с потомството на твоите кучета. Ще го кажа по-простичко, по какви критерии определящ КОЯ женска на КОЙ мъжкар да заплодиш и какво целиш с това , от поста ти( поне ти казваш така де) се разбира , че не го правиш за пари, тогава защо го правиш , не вярвам да е ей така "щото кучката трябвало да ражда".
Между другото развъждането на питбули е най-трудно, защото има много противоречия какво се търси в поколенията. И всеки запложда ей така без никаква мисъл и последователност. И резултата е ясен някакви питоподобия смесени със стаф, а понякога и друга кръв. И колкото и да си кривим душите ако някой иска АПБТ отива и си взима от едни места.... wink .
Не че не може да си вземе от комшията , приятеля или магазина, но щом тук радувате да се взимат кучета само от развъдници ,
ИСКАМ да ви задам един въпрос , ако някой ваш познат ви помоли да го упътите от къде да си вземе чист АПБТ как ще го посъветвате, много ще ми е интересно как ще отговорят експертите тук като Vabank, Insult, sheltie, dogbg.....

#3607 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 November 2006 - 12:50 PM

Цитат

,
ИСКАМ да ви задам един въпрос , ако някой ваш познат ви помоли да го упътите от къде да си вземе чист АПБТ как ще го посъветвате, много ще ми е интересно как ще отговорят експертите тук като Vabank, Insult, sheltie, dogbg.....

Вече ти отговорих- лично аз.И то отдавна.Не знам какво целиш и защо това продължава.
Ето пак същото - ако искаш чистокръвен родословен АПБТ - пишеш си с ADBA / UKC- виждаш новите кучила и се разбирате с развъдчици- някой нямат шопинг за Европа , но повечето имат.Гледаш, харесваш ,дoговаряш ,купуваш.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3608 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 December 2006 - 01:31 PM

До всички настоящи и бъдещи собственици на кучета от типа БУЛ - Американски Пит Бул Териер , Американски Стафордшир Териер , Стафордшир Бултериер , Бул Териер и просто питоподобни кучета:
Нашите кучета ,които имат общи предци и в тях тече еднаква кръв - те са Невероятни кучета!Те са интелигентни, любвеобвилни ,артистични, красиви ,лоялни до край ,предани до смърт и да - те са най-смелите и безстрашните!Нашата Гордост, нашата Радост и Любов!!!
Не позволявайте на невежи и злонамерени хора да съсипят тези Прекрасни породи!Правете необходимото да бъдат безопастни за другите и за самите тях!Бъдете пример за дисциплинираност- Желязна дисциплина!Никакви експерименти!Подминавайте насмешките и обидите!Бъдете изрядни! Пълен Контрол- имате в ръцете си Опасно Куче!Имате опазени от превратностите на вековете породи - сега те са във Вашите ръце!
Защото ние знам, че нашите кучета владеят Силата и от нас зависи кой ще мине от Тъмната и страна!

Горе Сърцето!
User's Signature

#3609 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 09:33 AM

super best

Eее ако всички бяха като теб.....
П.П. Макар да си понякога доста остричка , не ти се сърдя защото го правиш от любов към кучетата!

#3610 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2006 - 02:28 PM

питбул срещу акула http://www.youtube.c...=2jkExrrm_sQ&NR

#3611 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 December 2006 - 10:44 AM

Имам тук едно питче на 3 месеца (не е мое) ама за последните 20 дена нещо много се издължи и то откъм крака. Моля, ако имате снимки на 3 месечни питчета да ми покажете - искам да сравня. Нищо не разбирам, особено от малки питове и искам да видя, дали този тук е пит или майката е ходила до съседа, макар че определено нейните гени са преобладаващи.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3612 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2006 - 11:50 AM

Виж тук
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#3613 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 December 2006 - 07:45 PM

Цитат

Виж тук

worthy 1super
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3614 Потребителят е офлайн   tor Икона

Публикувано: 15 December 2006 - 11:29 PM

tova da ne te pritesnqva 4e se e izduljilo otkum krakata ne e problem te taka si rastat ednata sedmica e kato kufte a sledva6tata e visoko islabo.trupat kilca ,a izvednaj se izduljat.puk i ima pitbuli koito sakakto az im vikam klasi4eski skuseno kompaktno tqlo golqma glava ,ogromen gruden ko6 suzdava6to vpe4atlenie za ogromna sila samo sas van6niq si vid i drugite koito mene li4no po mi haresvat 4-5 santimetra po visoki po izduljen tors po visoki krainici. s po eleganten van6en vid ,no tova ne go pravi po malko opasen protivnik . taka 4e ne se pritesnqvai 4e e mnogo visoko vse pak kutreto e v na4aloto na rasteja si

#3615 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2006 - 11:40 PM

противник за кво?????? bl)

#3616 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:20 AM

Цитат

противник за кво?????? bl)

Е за битки как за кво, митакси кво се пулиш wink , тор явно е от ония дето агалина много ги обича b)

#3617 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 18 December 2006 - 03:34 PM

Цитат

tova da ne te pritesnqva 4e se e izduljilo otkum krakata ne e problem te taka si rastat ednata sedmica e kato kufte a sledva6tata e visoko islabo.trupat kilca ,a izvednaj se izduljat.puk i ima pitbuli koito sakakto az im vikam klasi4eski skuseno kompaktno tqlo  golqma glava ,ogromen gruden ko6 suzdava6to vpe4atlenie za ogromna sila samo sas van6niq si vid i drugite koito mene li4no po mi haresvat 4-5 santimetra po visoki po izduljen tors po visoki krainici. s po eleganten van6en vid ,no tova ne go pravi po malko opasen protivnik . taka 4e ne se pritesnqvai 4e e mnogo visoko vse pak kutreto e v na4aloto na rasteja si

burq-jl , Тор , tor това се казва разтроение на личноста . Браво !!!Смени си поне правописа и айпито.

#3618 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 December 2006 - 01:49 PM

Цитат

тор явно е от ония  дето агалина много ги обича b)

за десети път ли да те помоля да не се занимаваш мен ?
Като ходиш на тайни боеве в горичкитe - пак ли аз съм ти музата?
User's Signature

#3619 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2006 - 08:46 PM

и тоя Реди верно не се спря
User's Signature

Качена снимка

#3620 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2006 - 10:33 AM

Цитат

и тоя Реди верно не се спря

кЪт питбул съм, не знам що е спирка b) .
Ще ви помоля да не спамите , а и мен да ме карате да правя същото като ви отговарям.. По темата моля......

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни