Американски питбул териер
Публикувано: 04 December 2006 - 01:31 PM
Нашите кучета ,които имат общи предци и в тях тече еднаква кръв - те са Невероятни кучета!Те са интелигентни, любвеобвилни ,артистични, красиви ,лоялни до край ,предани до смърт и да - те са най-смелите и безстрашните!Нашата Гордост, нашата Радост и Любов!!!
Не позволявайте на невежи и злонамерени хора да съсипят тези Прекрасни породи!Правете необходимото да бъдат безопастни за другите и за самите тях!Бъдете пример за дисциплинираност- Желязна дисциплина!Никакви експерименти!Подминавайте насмешките и обидите!Бъдете изрядни! Пълен Контрол- имате в ръцете си Опасно Куче!Имате опазени от превратностите на вековете породи - сега те са във Вашите ръце!
Защото ние знам, че нашите кучета владеят Силата и от нас зависи кой ще мине от Тъмната и страна!
Горе Сърцето!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 December 2006 - 02:28 PM
Публикувано: 15 December 2006 - 10:44 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2006 - 07:45 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2006 - 11:29 PM
Публикувано: 18 December 2006 - 03:34 PM
Цитат
burq-jl , Тор , tor това се казва разтроение на личноста . Браво !!!Смени си поне правописа и айпито.
Публикувано: 21 December 2006 - 09:46 AM
Публикувано: 22 December 2006 - 05:03 PM
Цитат
И redy - "потребител за пример" на форум, обявяващ се срещу нехуманното отношение към животни....
Пък и модератори за пример... n)

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 22 December 2006 - 10:28 PM

Публикувано: 26 December 2006 - 07:34 PM
Прикачени файлове
-
Snoop_Dogg__Top_Dogg__front.jpg (133.47K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 27 December 2006 - 09:46 AM
Цитат
Цитат
И redy - "потребител за пример" на форум, обявяващ се срещу нехуманното отношение към животни....
Честита коледа и на теб b) , много усмивки и дано през новата година имаш по-вече късмет.... и някой те ощастливи и теб , та да не си така кисела wink .
Публикувано: 28 December 2006 - 09:53 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Честита коледа и на теб b) , много усмивки и дано през новата година имаш по-вече късмет.... и някой те ощастливи и теб , та да не си така кисела wink .
Честитито.И Честит и Нетикет.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !