Американски питбул териер
Публикувано: 16 April 2007 - 06:49 PM
eto i moja pit-bul
kazva se Rema
tursim mujki-red nos po vuzmojnost
tja e s boino poteklo ,no az li4no sum protiv borbite s ku4eta.
jiveja v gr.Pernik a tuk sa dosta populjarni
Rema e strahotna,no e agresivna.
Моля, смалявайте снимките! Тъй като и в друг форум ви е правена забележка и са ви дадени насоки тези ще бъдат премахнати, тъй като затрудняват преглеждането на страницата. От снимките ви човек освен това не може да добие никаква картинка, пак поради размера им. За работа със снимки: ТУК
Също пишете на КИРИЛИЦА, моля!
Мод
Публикувано: 17 April 2007 - 12:00 PM
Цитат
http://www.realpitbull.com/id.html#ukc
http://www.realpitbu...om/id.html#adba
Очевидно е, че след тооолкова писане ,все пак не става ясно какво аджеба е АПБТ.Американски пит бул териер е Порода ,която отговаря на физическите и психически характеристики описани в горните линкове- тоест на определения Стандарт.Всяко друго куче ,което прилича на описаното е питоподобно куче и повечето хора го наричат разговорно пит бул.
Както при всички породи има расови кучета и едикаквасипородоподобни кучета.Най-големият проблем при ПБ е ,че родословията в над 90 % от популацията са ъндърграунд или просто измислени.Оттам и проблемът със свръхпопулацията на тези кучета.Оттам и логичното им попадане в ръцете на неподходящи стопани.
Откакто преди десетки години едни хора, влюбени в тези кучета ,са прозряли истинския път и са съставили и приели Стандарт на породата ,според който да се развъжда, светът на всемирното питменство (в всичките му нюанси) се е делил винаги на две - тези, които са за селекция спрямо стандарта и другите, които са за развъждане по гейм качества.И едните и другите са бетонно убедени, че те са Правоверните ,а противниците Вредят На Породата.Аргументите варират от чисто киноложки- през сакралното Питът е боец -и още по-сакралното Чиста кръв и Запазване за бъдещето ...
Моето мнение, че АПБТ, кучето, чиито предци са от ямата, ще пребъде във вековете, само ако повечето любители осъзнаят, че светът се е променил отпреди 200 години даже и отпреди 20 ....

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 17 April 2007 - 12:10 PM
Публикувано: 17 April 2007 - 12:20 PM
Цитат
сьжалявам,4e Ви обьрках името.вьпросьт ми е кьм Вас в предният ми пост. ;)
здравей! това ми е ника, myki е от в къщи:)
значи когато забременях получих задух , кашлица и съответно 6 м на системи с доказана астма. Всички тестове доказаха алергия към всичко . Никой не можа да каже кое е първопричинителя или какво я е провокорало. Е какво под похлупак ли да живея!! b) ....Тогава имах куче, след това пак, и сега пак. Просто си пия лекарствата , пръскам си помпите и не се задълбочавам много b) Все пак това е личен избор

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 17 April 2007 - 12:32 PM
Цитат
Според мен на ПОЛИЦИЯТА хич не им пука ! a)
На много места има навързани по 15 и отгоре АПБТ или ПИТОПОДОБНИ ... каквито и да са ! Тези кучета се виждат - и от общинари и от полицаи , обаче - НИЩО ! НИЩО ! И пак НИЩО ! А и по външния им вид един средно-образован човек може да разбере за какво са използвани и за какво се използват !!! a)

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...
Публикувано: 17 April 2007 - 03:37 PM
Цитат
Цитат
Според мен на ПОЛИЦИЯТА хич не им пука ! a)
На много места има навързани по 15 и отгоре АПБТ или ПИТОПОДОБНИ ... каквито и да са ! Тези кучета се виждат - и от общинари и от полицаи , обаче - НИЩО ! НИЩО ! И пак НИЩО ! А и по външния им вид един средно-образован човек може да разбере за какво са използвани и за какво се използват !!! a)
Ще споделиш ли с нас, къде си ги видял тези навързани по пет'найс и отгоре питове, да ида да погледна и аз? Ако искаш може и на лична да ми пишеш!
Публикувано: 17 April 2007 - 05:00 PM

Публикувано: 17 April 2007 - 05:20 PM

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...
Публикувано: 17 April 2007 - 07:17 PM

Публикувано: 18 April 2007 - 08:58 AM
Цитат
Да ги регистрират ли ...къде ,човеко ?Щом не са в FCI , то огромните киноложки федерации UKC, ADBA ,AKC където АПБТ е породата с най-много членове и участия в екстериорни изложби не са достатъчно престижни ли... ;) Е ще ти е маалко по-трудно да ходиш в Америка да го показваш и да заплождаш примерно, както и да продадеш малките на свестни и богати хора ,които да не го пускат за кайма ,ама желанието е важно...
Всъщност да имаш АПБТ или АСТ не е просто Искaаам пит или Искааам стаф...То е начин на живот.Дълъг път на познание, съзряване, дисциплина на разума и чувствата и най-вече ПОЗИЦИЯ.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 April 2007 - 10:03 AM
Второто ми куче - отидох да ваксинирам кученцата на братовчед ми ( кучката му беше родила ) и като го видях ... w) ... един социопат , който отиде в коридора , а всички останали скачаха да ми се радват ... и ... питам - това куче продадено ли е ? Отговорът беше - не ... Малиииииииииииииии ! Това викам ми е второто куче ! w)
Водила съм ги месеци наред всеки ден с мен на работа , за да са послушни и сега си изпълняваме команди дори само с жестове - без да говоря . Аз проблеми с моите кучета НЯМАМ ( освен , че ми изпояде големия мъжки мебелите ). Те са ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ .
Винаги съм харесвала АПБТ , но имах други три кучета - две пинчерки и един ЗЪЛ кокер , който не можеше да съжителства с по-едричко от пинчер куче или с котки ( имах и две котки , събирани от улиците ), та изчаках да отиде в рая cry2 и тогава си взех следващите кучета .
Аз лично знам защо ( харесвам ги ) и за какво ( за домашни любимци ) съм взела такива кучета . Да му мислят останалите , които ги вземат с друга цел .
Ееее , все някой ден може да станат порода , за да ги виждаме и по изложбите в България l) ?!
P.S// А относно разума - аз съм на 30 години , имам две деца и сега чакам трето , ходя на работа - ветеринарен лекар съм И С ГЛУПОСТИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ l) ! Аз съм един нормален човек , който няма комплекси за избиване l) !
Ей го социопатчето w)
Прикачени файлове
-
015.jpg (12.47K)
Брой сваляния: 70

Публикувано: 18 April 2007 - 06:10 PM
Публикувано: 18 April 2007 - 06:11 PM
Прикачени файлове
-
Picture_061.jpg (152.91K)
Брой сваляния: 79