Когато взех първите си две кучета всички садисти казваха : ,, Еххххх ... тези кучета извадиха късмет ! ... " . Кучката ми я подмятаха по целия квартал - този , онзи да я вземе ... по три дни престой при различни хора ... и виеше по балконите ... Толкова жал ми стана ... и си я купих cry2 . А сега е 30 кг свинкя , въргаляща се по диваните l) .
Второто ми куче - отидох да ваксинирам кученцата на братовчед ми ( кучката му беше родила ) и като го видях ... w) ... един социопат , който отиде в коридора , а всички останали скачаха да ми се радват ... и ... питам - това куче продадено ли е ? Отговорът беше - не ... Малиииииииииииииии ! Това викам ми е второто куче ! w)
Водила съм ги месеци наред всеки ден с мен на работа , за да са послушни и сега си изпълняваме команди дори само с жестове - без да говоря . Аз проблеми с моите кучета НЯМАМ ( освен , че ми изпояде големия мъжки мебелите ). Те са ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ .
Винаги съм харесвала АПБТ , но имах други три кучета - две пинчерки и един ЗЪЛ кокер , който не можеше да съжителства с по-едричко от пинчер куче или с котки ( имах и две котки , събирани от улиците ), та изчаках да отиде в рая cry2 и тогава си взех следващите кучета .
Аз лично знам защо ( харесвам ги ) и за какво ( за домашни любимци ) съм взела такива кучета . Да му мислят останалите , които ги вземат с друга цел .
Ееее , все някой ден може да станат порода , за да ги виждаме и по изложбите в България l) ?!
P.S// А относно разума - аз съм на 30 години , имам две деца и сега чакам трето , ходя на работа - ветеринарен лекар съм И С ГЛУПОСТИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ l) ! Аз съм един нормален човек , който няма комплекси за избиване l) !
Ей го социопатчето w)