Американски питбул териер
Публикувано: 17 April 2007 - 07:17 PM

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...
Публикувано: 18 April 2007 - 08:58 AM
Цитат
Да ги регистрират ли ...къде ,човеко ?Щом не са в FCI , то огромните киноложки федерации UKC, ADBA ,AKC където АПБТ е породата с най-много членове и участия в екстериорни изложби не са достатъчно престижни ли... ;) Е ще ти е маалко по-трудно да ходиш в Америка да го показваш и да заплождаш примерно, както и да продадеш малките на свестни и богати хора ,които да не го пускат за кайма ,ама желанието е важно...
Всъщност да имаш АПБТ или АСТ не е просто Искaаам пит или Искааам стаф...То е начин на живот.Дълъг път на познание, съзряване, дисциплина на разума и чувствата и най-вече ПОЗИЦИЯ.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 April 2007 - 10:03 AM
Второто ми куче - отидох да ваксинирам кученцата на братовчед ми ( кучката му беше родила ) и като го видях ... w) ... един социопат , който отиде в коридора , а всички останали скачаха да ми се радват ... и ... питам - това куче продадено ли е ? Отговорът беше - не ... Малиииииииииииииии ! Това викам ми е второто куче ! w)
Водила съм ги месеци наред всеки ден с мен на работа , за да са послушни и сега си изпълняваме команди дори само с жестове - без да говоря . Аз проблеми с моите кучета НЯМАМ ( освен , че ми изпояде големия мъжки мебелите ). Те са ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ .
Винаги съм харесвала АПБТ , но имах други три кучета - две пинчерки и един ЗЪЛ кокер , който не можеше да съжителства с по-едричко от пинчер куче или с котки ( имах и две котки , събирани от улиците ), та изчаках да отиде в рая cry2 и тогава си взех следващите кучета .
Аз лично знам защо ( харесвам ги ) и за какво ( за домашни любимци ) съм взела такива кучета . Да му мислят останалите , които ги вземат с друга цел .
Ееее , все някой ден може да станат порода , за да ги виждаме и по изложбите в България l) ?!
P.S// А относно разума - аз съм на 30 години , имам две деца и сега чакам трето , ходя на работа - ветеринарен лекар съм И С ГЛУПОСТИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ l) ! Аз съм един нормален човек , който няма комплекси за избиване l) !
Ей го социопатчето w)
Прикачени файлове
-
015.jpg (12.47K)
Брой сваляния: 70

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...
Публикувано: 18 April 2007 - 06:10 PM
Публикувано: 18 April 2007 - 06:11 PM
Прикачени файлове
-
Picture_061.jpg (152.91K)
Брой сваляния: 79
Публикувано: 18 April 2007 - 06:32 PM
nikoga ne e puskana na borbi i njama da bude.
Пишете на кирилица, шльокавицата няма да се толерира! И не правете нови теми за щяло и не щяло, темата за американски питбул териер е тази! Похвално е че се справихте със снимките!
Мод
Публикувано: 19 April 2007 - 10:50 AM
А ся ми кажете ква е тая скапана държава в която няма една инстанция в защита на животните a)
Публикувано: 19 April 2007 - 11:12 AM
Цитат
sega e na 1,5
Strahotna e...
Su4etava agresija,sila i dobrota v edno
Първо не мога да разбера защо си мислиш , че агресията е добро качество , вярно , че при тази порода няма как да се избегне това качество ама да се хвалиш с това някакси не ми се струва много удачно?? bl) bl)

Публикувано: 20 April 2007 - 03:48 PM
Ne se hvalja 4e e agresivna,no kvo da pravja-ot takava selekcija e.Maika i i tatkoi sa ku4eta za borba/t.e u4astvat v boeve i zalaganija.Za sujalenie maika i e ve4e murtva.
Kogato ja vzeh be6e na25 dni i nai -malkoto ku4ence/odrala e kojata na tatko si,be6e edinstvenata takuv cvjat:)
Vupreki 4e e 6tura kato harakter,tja vse pak si e doma6en lubimec i ima kusmeta koito bratjata i sestrite i njamaha-te sega u4astvat v boeve,a njakoi sa murtvi
No Rama si e Rema-strahoten doma6en lubimec.M/u drugoto imam i Dogo,i mai 4e samo s tek se razbira,e ponjakoga stava njakakva prostotija,no kofe studena voda-deistva b)
Ina4e e strahotna glezla:)
Нито един пост на кирилица нямате, при положение,че сте предупредени НЯКОЛКО пъти!
мод bash
Публикувано: 20 April 2007 - 07:28 PM
Цитат
Ne se hvalja 4e e agresivna,no kvo da pravja-ot takava selekcija e.Maika i i tatkoi sa ku4eta za borba/t.e u4astvat v boeve i zalaganija.Za sujalenie maika i e ve4e murtva.
Kogato ja vzeh be6e na25 dni i nai -malkoto ku4ence/odrala e kojata na tatko si,be6e edinstvenata takuv cvjat:)
Vupreki 4e e 6tura kato harakter,tja vse pak si e doma6en lubimec i ima kusmeta koito bratjata i sestrite i njamaha-te sega u4astvat v boeve,a njakoi sa murtvi
No Rama si e Rema-strahoten doma6en lubimec.M/u drugoto imam i Dogo,i mai 4e samo s tek se razbira,e ponjakoga stava njakakva prostotija,no kofe studena voda-deistva b)
Ina4e e strahotna glezla:)
А би ли ми отговорил , защо си си взел куче за домашен любимец от такива родители??!!! Така помагаш на ония типове!
На ли уж си против борбите, защо не си взе куче от някой комшия примерно?