Американски питбул териер
Публикувано: 18 April 2007 - 06:10 PM
Публикувано: 18 April 2007 - 06:11 PM
Прикачени файлове
-
Picture_061.jpg (152.91K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 18 April 2007 - 06:32 PM
nikoga ne e puskana na borbi i njama da bude.
Пишете на кирилица, шльокавицата няма да се толерира! И не правете нови теми за щяло и не щяло, темата за американски питбул териер е тази! Похвално е че се справихте със снимките!
Мод
Публикувано: 19 April 2007 - 10:50 AM
А ся ми кажете ква е тая скапана държава в която няма една инстанция в защита на животните a)
Публикувано: 19 April 2007 - 11:12 AM
Цитат
sega e na 1,5
Strahotna e...
Su4etava agresija,sila i dobrota v edno
Първо не мога да разбера защо си мислиш , че агресията е добро качество , вярно , че при тази порода няма как да се избегне това качество ама да се хвалиш с това някакси не ми се струва много удачно?? bl) bl)

Публикувано: 20 April 2007 - 03:48 PM
Ne se hvalja 4e e agresivna,no kvo da pravja-ot takava selekcija e.Maika i i tatkoi sa ku4eta za borba/t.e u4astvat v boeve i zalaganija.Za sujalenie maika i e ve4e murtva.
Kogato ja vzeh be6e na25 dni i nai -malkoto ku4ence/odrala e kojata na tatko si,be6e edinstvenata takuv cvjat:)
Vupreki 4e e 6tura kato harakter,tja vse pak si e doma6en lubimec i ima kusmeta koito bratjata i sestrite i njamaha-te sega u4astvat v boeve,a njakoi sa murtvi
No Rama si e Rema-strahoten doma6en lubimec.M/u drugoto imam i Dogo,i mai 4e samo s tek se razbira,e ponjakoga stava njakakva prostotija,no kofe studena voda-deistva b)
Ina4e e strahotna glezla:)
Нито един пост на кирилица нямате, при положение,че сте предупредени НЯКОЛКО пъти!
мод bash
Публикувано: 20 April 2007 - 07:28 PM
Цитат
Ne se hvalja 4e e agresivna,no kvo da pravja-ot takava selekcija e.Maika i i tatkoi sa ku4eta za borba/t.e u4astvat v boeve i zalaganija.Za sujalenie maika i e ve4e murtva.
Kogato ja vzeh be6e na25 dni i nai -malkoto ku4ence/odrala e kojata na tatko si,be6e edinstvenata takuv cvjat:)
Vupreki 4e e 6tura kato harakter,tja vse pak si e doma6en lubimec i ima kusmeta koito bratjata i sestrite i njamaha-te sega u4astvat v boeve,a njakoi sa murtvi
No Rama si e Rema-strahoten doma6en lubimec.M/u drugoto imam i Dogo,i mai 4e samo s tek se razbira,e ponjakoga stava njakakva prostotija,no kofe studena voda-deistva b)
Ina4e e strahotna glezla:)
А би ли ми отговорил , защо си си взел куче за домашен любимец от такива родители??!!! Така помагаш на ония типове!
На ли уж си против борбите, защо не си взе куче от някой комшия примерно?
Публикувано: 21 April 2007 - 06:43 AM
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
no uvi se okaza tova-kruvta,voda nestava..............
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
... дрън , дрън , дрън ... Ква е тая кръв , дето на вода не ставала ?!
l) Моите големите ( мъжко и женско ; само на мъжкия майка му не е пускана на боеве , но не и нейните родители и т.н ... ) кучета са все от такива родители , но са домашни любимци ! И питам - как съм им помогнала на ,, ония типове " , като съм купила кучетата си от тях ?! Май само на самите кучета съм им помогнала по този начин !
Ми , ако не можете да превръщате кръвта във вода - не отглеждайте АПБТ !

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...
Публикувано: 21 April 2007 - 08:54 AM
Цитат
no uvi se okaza tova-kruvta,voda nestava..............
... дрън , дрън , дрън ... Ква е тая кръв , дето на вода не ставала ?!
l) Моите големите ( мъжко и женско ; само на мъжкия майка му не е пускана на боеве , но не и нейните родители и т.н ... ) кучета са все от такива родители , но са домашни любимци ! И питам - как съм им помогнала на ,, ония типове " , като съм купила кучетата си от тях ?! Май само на самите кучета съм им помогнала по този начин !
Ми , ако не можете да превръщате кръвта във вода - не отглеждайте АПБТ !
d) d) ;) много ме радваш.. l) cheers d)
Публикувано: 21 April 2007 - 11:23 AM
l) cheers l)

...the Chupacabra has reportedly attacked and devoured the blood of a wide variety of animals including dogs and sheep. As far as we know, there have yet to be any human fatalities...

Вход

Горе
Цитиране +