Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3999 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 June 2007 - 07:52 PM

Цитат

Ок .Искам само да ми обясниш едно.Защо кучетата трябва да се пускат да се бият почти до смърт/а понякога не само почти/за да се докаже че те носят "чиста първокачествена кръв"?Това ли единствения начин кучето да се докаже и да се докажат работните му качества?

Това е начина да се запази и продължи чистата кръв на кучето! Никой нищо не иска да ти доказва! Имаме различни мирогледи,което е нормално!
И едно уточнение! Аз никога не съм оставял кучето ми да се сбие умишлено, никога не бих го и направил! Когато кучето ми е боледувало, аз съм страдал наравно с него!!!
Посто не мога да бъда сляп пред истината!

Мир вам.... bgflag !
User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4000 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 07 June 2007 - 08:38 PM

За agalina - един Брутец
И още един
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#4001 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2007 - 09:48 PM

Ако обичате, не спекулирайте с името ми и членството ми в редица структури на БРФК !!!

Бъдете коректни и не се опитвайте да интерпретирате моите думи, по ваш си начин !!!

Вече няколко пъти заявявам, че не закрилям хората използващи кучетата за хазартни
цели, а защитавам дългогодишният труд на стотици селекционери отдали живота си
за съхранението и развитието на Американският Пит Бул Териер такъв какъв то си е бил
винаги - своенравен, безстрашен и кипящ от енергия !!!

Garrett's ROCKY ROM

Прикачени файлове

• Прикачен файл  rocky.jpg (41.96K)
    Брой сваляния: 90

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#4002 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 05:16 AM

Цитат

Ако обичате, не спекулирайте с името ми и членството ми в редица структури на БРФК !!!

Бъдете коректни и не се опитвайте да интерпретирате моите думи, по ваш си начин !!!

Вече няколко пъти заявявам, че не закрилям хората използващи кучетата за хазартни
цели, а защитавам дългогодишният труд на стотици селекционери отдали живота си
за съхранението и развитието на Американският Пит Бул Териер такъв какъв то си е бил
винаги - своенравен, безстрашен и кипящ от енергия !!!

Garrett's ROCKY ROM

Леле колко си убедителен, почти се просълзих l)

#4003 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 June 2007 - 09:35 AM

Ти драги ми млади момко си поредният новоизлюпил се "псевдо защитник" на
Американският Пит Бул Териер, от който породата няма никаква полза, а само
може да си навлече вреда. Чрез своите необмислени постове ти даваш гласност
на мероприятия и събития, които са напълно нормални за Пит Бул обществата във
всяка една страна по света с развит "пит бул спорт", но в държави като нашата
широката маса от хора любители на кучета не са запознати със същността и
спецификата на този спорт и се възмощават от такива неща и даже ги
заклеймяват, без изобщо да са се докосвали до тях...

хм...мисля си аз, ако и аз в своята псевдо защитническа наивност съм разбрала правилно позицията ти tormentor че "староизлюпилия" се ще му се отрази добре да прочете малко чужда преса 'щото там в цивилизования свят за тези мероприятия и събития на все повече пит-бул спортисти им се налага да пеят кавър на песента bye bye pittbul, hello correction facility именно защото едни други съвсем прости явно хорица са стигнали до прозрението, че в 21 век май стига да искаш може да намериш и друг начин да осигуриш запазване на ген и им е писнало последните 80 години да гледат и да се справят с изхвърлените обезобразени трупове или не съвсем на "неуспешни" селекции ...
а ако наистина сте член на БРФК Господ да им е на помощ на кучетата...точно от такъв начин на мислене ще имат най-голяма полза

#4004 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2007 - 11:31 AM

Цитат

А сега относно питбула-сменишли предназначението на една порода,сменяш породата.сменишли критерийте,подменяш породата.За Питбула има само един начин да се запази и развива.всичко груго е празни приказки и лаене на интернет кучкари по форумите!
За породи сполетени от подобна участ,примери мога да дам много.Например САО,Алабай или просто АЗИАТ.Понеже е доста модерна порода,скоро време ще стане "ветеринарна "порода-тоест от чисто практични кучета изискващи минимално грижи и вършещи много работа,се превръщат в абонати на ветовете,стрхливи,безполезни мастий!

"Безполезни мастиЙ" викаш..дамм..предназначението - за кучетата БУЛ- то е Победата!И не е необходимо за това да умират още "мастиЙ" - просто е достатъчно да смениш задачата....ако това на е ти е ясно - ае мерси ти на знанията.Вече не живеем в степите с алабаите, нито по ямите с питовете - се ми се струва ,че пред боевете предпочитам упорит и непреклонене куч дома - и например да търси скритите предмети и да катери катерушки (простете опростяването )- в съревнование- което повярвай ми - ще спечели пред другите!!Да - благодарение на миналото си - и да - в името на бъдещето си!!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4005 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2007 - 11:43 AM

Цитат

Цитат

Ок .Искам само да ми обясниш едно.Защо кучетата трябва да се пускат да се бият почти до смърт/а понякога не само почти/за да  се докаже че те носят "чиста първокачествена кръв"?Това ли единствения начин кучето да се докаже и да се докажат работните му качества?

Това е начина да се запази и продължи чистата кръв на кучето! Никой нищо не иска да ти доказва! Имаме различни мирогледи,което е нормално!
Посто не мога да бъда сляп пред истината!

Работни качества...едни от митовете използвани от "спортистите.".Ма като сте толкова знаещи - предполагам и това знаете - що е то "работни качества".И простотията да наричате така боевете - може да ви е супер успокоение за душите ви , ама не се вързва с понятието.
Па за другото понятие "чиста кръв "- то пък е още по- смехотворно .Научили сте една рецитация всички "спортисти" и не спирате- едно и също - бе каква чиста кръв бе- като родословията са ви измислени и ако ми кажете за поне едно племенна книга, която да съществува и да е коректно попълнена в региона на съседите, с които "спортуватe заедно" - ще си направя публично харакири.
А за клубните членове ,пропагандиращи боевете - няма какво да говорим - те сами са си го написали...
User's Signature

#4006 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 01:23 PM

Просто не ми се вярва, че това е истина..."старите Брийдъри".."старите кучета"..запазване на гена , много ми е мъчно за вас момчета, разочарвох се ...
а относно великите питмени, които не правят разлика м/у АПБТ и Бултериер е оставам безмълвен...

#4007 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 04:27 PM

Агалина искрено ме развесели! Ето Ви едно клипче, което много ме кефи! Тази готовност на пита да изпълни непосилното се е постигната и запазила благодарение многовековна селекция между кучета , които гонят топче сред себеподобни по катерушките.....

http://youtube.com/watch?v=2jkExrrm_sQ

......и се развива по форуми и разходки в градинките.....!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  17b.jpg (101.04K)
    Брой сваляния: 84

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4008 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2007 - 05:37 PM

Цитат

Край на мненията ми по този въпрос, защото вие явно сте с промити мозъци от АНИМАЛ ПЛАНЕТ
и рубриките и за ЗОО ПОЛИЦАИТЕ, които ежедневно "спасяват" ПИТ БУЛИ от техните собственици - но, не за да ги дадат за осиновяване или за да ги отглеждат на сухо и топло, а за да ги приспът (или по точно УБИЯТ...) !!!!!!!!!!!! [/b]

Jatagan's Ch.BASTER (4xW, 1xL) - въпреки загубата, той е жив защо ли ???

За съжаление има голяма доза истина в това. Медиите са огромна сила и когато от телевизионния екран ветеринарен доктор се изцепи, че куче пускано на бой ще изяде бебето на съседа, а после и осиновилия го, хората вярват в това. По Animal Planet действително е пълно с такива предавания, но все си мисля, че разумните хора би трябвало да ползват главите си за мислене и да не приемат всичко за чиста монета. Пак за съжаление не всички пацифисти са ангели- крещящ пример за това е PETA a) Но това, че и от другата страна има кръв и убийства не е оправдание!
Кучето със загубата дали щеше да е живо, ако се беше отказало? Айде сега да не се правим на по-светци и от папата.

#4009 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2007 - 09:01 PM

Цитат

Агалина искрено ме развесели! Ето Ви едно клипче, което много ме кефи! Тази готовност на пита да изпълни непосилното се е постигната и запазила благодарение многовековна селекция между кучета , които гонят топче сред себеподобни по катерушките...

......и се развива по форуми и разходки в градинките.....!

Я пак кажи какво така съм те развеселила - та да си посмеем заедно.
Щото с рецитациите за чиста кръв и работни качества само давате леб на мършоядите.Те също ви се хилят на простоиите - между вземанките на кинтите след мача.Те поне умрат за кинти ,а вие храните мил ентусиязъм и мачистка романтика извратена...
User's Signature

#4010 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 June 2007 - 09:22 PM

Цитат

[QUOTE

Моят стаф е излизал през затворен прозорец на колата ми.... сещаш ли се какво означава това! OGMAN!!!

Моят също и то не един път.И к`во- да се кефя и че "кръвта му е чиста"- заради разбития прозорец ,след като куче се е изправило на него- ми предизвикан бил.Толкоз.Не е убил или наранил никого.Толкоз. И хич не ме кефи това..Ама имам си куче бул- знам си отговорностите.А ти си се радвай на "чиста кръв" и на "сещай се какво означава това".....Те хората за т`ва ви плюят..и никой , ма никой няма да се изправи ,като забранят и тук породи...щото били "чиста кръв" и "сещай се" - просто хайваните ще останат в ръцете на лешоядите и вие всички измислени чистокръвно работнокачествени ще се чудите откъде ви дойде..Ма дано.
User's Signature

#4011 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 10:24 AM

Ето малко снимки от нас b)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#4012 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 11:05 AM

Ако това е бебето на 30 дни, не би трябвало да го пускате да ходи
по земата и по тревата !
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#4013 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 11:23 AM

Цитат

Ако това е бебето на 30 дни, не би трябвало да го пускате да ходи
по земата и по тревата !

На 35 дена е. А това е вкъщи, пускам го по 30-ина минути на ден, като съм с него. В околията бездомни кучета няма, тази част от двора е на 20 метра от улицата.

#4014 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 11:36 AM

Не бива да рискувате, въпреки, че е в двора ви - питбулчето в момента няма никакви ваксини, нито имунитет.

Нека и други потребители да си кажат мнението.
User's Signature

#4015 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 12:16 PM

Не го пускаи,има адски много болести вероятноста от кожни болести през тоя периот сьщо е голяма , внимаваи по добре да си седи вкьщи .

#4016 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 June 2007 - 12:27 PM

Miro BLS не е препоръчително да го извеждаш на двора независимо че там няма други кучета и улицата е далече.Когато вие излизате или влизате може да внесете нещо с обувките си.На тази възраст мъника освен че няма васкини няма изграден имунитет.Никой не иска да ви обиди ,казваме мнението си за ваше добро 1super А бебока е просто страхотен w)

#4017 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 12:29 PM

OK! Обаче един малък, може би не проблем, но на 46-я си ден кучето трябва да пътува с нас 350 км. Проблем ли ще бъде?

#4018 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2007 - 01:03 PM

За пътуването - не знам, ако не слиза по земята, може и да не е проблем.
Зависи как ще го понесе...

Иначе аз се събувам още на вратата, на другите ми кучета след разходка
задължително им мия краката основно.

Малкото кученце е като малко бебенце - беззащитно, и податливо на всякакви вируси и зарази, донесени отвън.

ПАЗЕТЕ ГО !!!
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни