Американски питбул териер
Публикувано: 17 June 2007 - 10:55 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 June 2007 - 10:56 PM
Публикувано: 17 June 2007 - 11:18 PM
Като си мъжкарче, вземи та ми звънни на мобилния за да ти запиша
номерчето и да ти звънна в други ден като дойда в София, та да се видим...
п.с.Снимките на кучетата от уебчето ти, твои ли са или си ги присвоил от някъде ???
Atila's Gr.Ch.DENDY (7xW)
Прикачени файлове
-
Atila__s_Gr.Ch.DENDY_1.jpg (120.66K)
Брой сваляния: 137
Публикувано: 17 June 2007 - 11:26 PM
Цитат
прав си малкия, само така! повечето от тез не знаят кво приказват. особено птбуллдога- с Чифтокопитния кон на картината от гробницата.
Публикувано: 17 June 2007 - 11:31 PM
Напълно съм убеден, че някои от последните мнения противоречат на правилата на форума:
Цитат
Въпреки това, те не бяха премахнати. Отчасти, защото на всички модератори им е писнало и отчасти, защото все имаше някаква надежда, че всичко това има някакъв смисъл.
Но не.
Не ме интересуват никакви съображения. Спазвайте правилата на форума, спазвайте законите на държавата, пишете смислено и не се обиждайте.
И освен това използвайте болд само, когато искате да наблегнете на нещо, а не за всяко съобщение.
А, и това не е опит да нахлуя дискусията, а последно предупреждение. b)
Публикувано: 17 June 2007 - 11:43 PM
какво лошо има в публикуването на едни обикновени
снимки на АПБТ, които нито са актови, нито пък подтикващи към насилие ?????
Картината ''БРАКОНИЕРЪТ'' на Richard Ansdel от 1865 година !!!!!
Прикачени файлове
-
____Brakonierat_____Richard_Ansdel_1865.jpg (68.39K)
Брой сваляния: 109
Публикувано: 17 June 2007 - 11:52 PM
Цитат
Цитат
очи в очи срещу хората за които бълват "го.на" ........................
[b]
.....много хубава приказка......!
[b]Ама това е голата истина, братко !!!
Прикачени файлове
-
history_2.jpg (90.92K)
Брой сваляния: 107
Публикувано: 18 June 2007 - 12:01 AM
Всякакви снимки,призиви и каквото и да е, насочени към религиозна или етническа нетърпимост, в това число и снимки на неонацистки сборища нямат място тук.
pitbulldog - предупреждение.

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 18 June 2007 - 12:22 AM
Цитат
Не разбирам смисъла на снимката? Имам някакви подозрения, но ако са верни, то това е абсолютен автогол за породата - свързването на нацистко движение с АПБТ!?! Относно "голата истина" - с TORMENTOR ще поговорим лично, както се разбрахме wink
Публикувано: 18 June 2007 - 12:29 AM
Цитат
Цитат
Не разбирам смисъла на снимката? Имам някакви подозрения, но ако са верни, то това е абсолютен автогол за породата - свързването на нацистко движение с АПБТ!?! Относно "голата истина" - с TORMENTOR ще поговорим лично, както се разбрахме wink
Престани да интриганстваш,питмен! Това е просто една снимка от нета.....!
Прикачени файлове
-
pitbull_obey.jpg (12.5K)
Брой сваляния: 132

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 18 June 2007 - 07:44 AM
Цитат
Не интригантствам, а питам по съвсем нормален начин каква е целта ти с постването на въпросната снимка? Не смяташ ли, че точно с такива снимки се прави мечешка услуга на породата?
П.С. Имам още един въпрос. Кое е първичното в кучето, което ти харесваш и каква е ползата за човека от това същото първично? Относно снимките в логото на уебчето ми- само първата е на едното ми куче. Останалите с изключение на последната са извадени на случаен принцип от нета. Не съм ги присвоил, тъй като никъде не съм твърдял, че са на мои кучета. Последната е на куче, произведено от точно определен човек. От неговия сайт "в захлас" съм превеждал някои неща, а защо съм го направил съм се опитал да обясня във форума.
Публикувано: 18 June 2007 - 09:13 AM
Цитат
А Вие защо не си останахте завинаги в "ъндърграунда", а почнахте да правите екстериорни шампиони, които не съм чувал да са печели неякакви челни места, освен в поревежданите в севроизточна България изложения, ако не така позледното , моля за извинение?
пп. Аз харесдвам кучетата Ви, да не оставате с впечатление от друго.
Публикувано: 18 June 2007 - 10:09 AM
Цитат
Tormentor написа..." тази древна, горда и своенравна порода кучета "....., аз бих добавил "БЕЗСТРАШНА" и "СЪРЦЕТО", за което пише Малкия! Не знам дали знаеш, но сърцето на питбула е нереално голямо за тялото му! И в буквалния, и в преносния смисъл!
Нещо не "стоплих" за ползата...., аз говоря за страст, не за полза! Каква е ползата на един колекционер на оръжие да притежава "рядко оръжие"... , освен страстта..?
( извинявам се за примера,ако не можете да го разберете)
Поздрави!
Прикачени файлове
-
PIT1912S.jpg (13.17K)
Брой сваляния: 123

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 18 June 2007 - 10:26 AM
Цитат
Нещо не "стоплих" за ползата...., аз говоря за страст, не за полза! Каква е ползата на един колекционер на оръжие да притежава "рядко оръжие"... , освен страстта..?
( извинявам се за примера,ако не можете да го разберете)
Поздрави!
Хубав пример е това с оръжието. Колекционерите обаче колекционират, а не гърмят. На мой познат бивш ловец (казвам бивш, защото вече не ходи по горите) само оптиката му струва над 1000 евро, но не ми е известно да гърми по хора, за да доказва качествата на оръжието си. Та кое е първичното все пак?
Публикувано: 18 June 2007 - 10:50 AM
Давайте ,добре го правите ,нека ви четат хората !Колко е cool да има боеве и колко са необходими за всички - за псетата ,за вас ,за обществото ,запазвайки ги в сянка, вие го спасявате от такива ,дето са против това и вредат - на изброените и в същия ред.Колко и още по- cool да се въдят питове единствено по критерии за желание и способности за бой.Колко е мъжкарско и колко е велика идеята да запазите предназначението на кучетата отпреди 200 години- кървища, смърт ,пари.И колко са жалки тези ,които твърдят обратното - простотии от сорта домашен възпитан любимец съвместим със съвременния живот...вместо да пренасочат енергията си против лова и риболова примерно и да станат вегетарианци.. ..пък се навивайте к`ви сте тайни ,сплотени и в сянка.....

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 June 2007 - 10:55 AM
Цитат
Брао баце! ти първи им го каза. включи се пак да стане интересно.
Публикувано: 18 June 2007 - 11:22 AM
Боя с кучета е престъпление и неговите "любители" нямат място тук !
Приемете го като последно предупреждение към всички пишещи в тази тема.
Публикувано: 18 June 2007 - 12:40 PM
Относно поставените от Вас акценти-аз също не съм срещнал интерес по темата, но все си мисля, че ако бъде зададен интелигентен въпрос, няма как да не се намери някой, който да му отговори подобаващо!
Поздрави!

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 18 June 2007 - 02:01 PM
Ами я да постна малко исторически снимки тогава.....
Страхотната рисунка:
ето и още една:
Картичките в ранните години 1908 и 1900години в Англия и тамошните държави...:
Между другото забелязвам,че много старовремски графики,снимки и рисунки са изобразени с деца 1super
И логото на един американски питбул териер сайт:
Колко хубаво лого... w)

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com