Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4108 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 June 2007 - 11:52 PM

Цитат

Цитат

....... нямащи куража да се изправят
очи в очи срещу хората за които бълват "го.на" ........................

[b]

.....много хубава приказка......!

[b]Ама това е голата истина, братко !!!

Прикачени файлове

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#4109 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 12:01 AM

Аз съм привърженик на първичното у кучето! Също и много други хора, но не всеки си признава, та дори и пред себе си...!

Всякакви снимки,призиви и каквото и да е, насочени към религиозна или етническа нетърпимост, в това число и снимки на неонацистки сборища нямат място тук.

pitbulldog - предупреждение.

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4110 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 12:22 AM

Цитат

Аз съм привърженик на първичното у кучето! Също и много други хора, но не всеки си признава, та дори и пред себе си...!

Не разбирам смисъла на снимката? Имам някакви подозрения, но ако са верни, то това е абсолютен автогол за породата - свързването на нацистко движение с АПБТ!?! Относно "голата истина" - с TORMENTOR ще поговорим лично, както се разбрахме wink

#4111 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 12:29 AM

Цитат

Цитат

Не разбирам смисъла на снимката? Имам някакви подозрения, но ако са верни, то това е абсолютен автогол за породата - свързването на нацистко движение с АПБТ!?! Относно "голата истина" - с TORMENTOR ще поговорим лично, както се разбрахме wink

Престани да интриганстваш,питмен! Това е просто една снимка от нета.....!

Прикачени файлове

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4112 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 07:44 AM

Цитат

Престани да интриганстваш,питмен! Това е просто една снимка от нета.....!

Не интригантствам, а питам по съвсем нормален начин каква е целта ти с постването на въпросната снимка? Не смяташ ли, че точно с такива снимки се прави мечешка услуга на породата?
П.С. Имам още един въпрос. Кое е първичното в кучето, което ти харесваш и каква е ползата за човека от това същото първично? Относно снимките в логото на уебчето ми- само първата е на едното ми куче. Останалите с изключение на последната са извадени на случаен принцип от нета. Не съм ги присвоил, тъй като никъде не съм твърдял, че са на мои кучета. Последната е на куче, произведено от точно определен човек. От неговия сайт "в захлас" съм превеждал някои неща, а защо съм го направил съм се опитал да обясня във форума.

#4113 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 09:13 AM

Цитат

Малък, не им се връзвай на "сектантите" !!!

А Вие защо не си останахте завинаги в "ъндърграунда", а почнахте да правите екстериорни шампиони, които не съм чувал да са печели неякакви челни места, освен в поревежданите в севроизточна България изложения, ако не така позледното , моля за извинение?
пп. Аз харесдвам кучетата Ви, да не оставате с впечатление от друго.

#4114 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 10:09 AM

Цитат

П.С. Имам още един въпрос. Кое е първичното в кучето, което ти харесваш и каква е ползата за човека от това същото първично?

Tormentor написа..." тази древна, горда и своенравна порода кучета "....., аз бих добавил "БЕЗСТРАШНА" и "СЪРЦЕТО", за което пише Малкия! Не знам дали знаеш, но сърцето на питбула е нереално голямо за тялото му! И в буквалния, и в преносния смисъл!

Нещо не "стоплих" за ползата...., аз говоря за страст, не за полза! Каква е ползата на един колекционер на оръжие да притежава "рядко оръжие"... , освен страстта..?
( извинявам се за примера,ако не можете да го разберете)

Поздрави!

Прикачени файлове

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4115 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 10:26 AM

Цитат

Tormentor написа..." тази древна, горда и своенравна порода кучета "....., аз бих добавил "БЕЗСТРАШНА" и "СЪРЦЕТО", за което пише Малкия! Не знам дали знаеш, но сърцето на питбула е нереално голямо за тялото му! И в буквалния, и в преносния смисъл!

Нещо не "стоплих" за ползата...., аз говоря за страст, не за полза! Каква е ползата на един колекционер на оръжие да  притежава "рядко оръжие"... , освен страстта..?
( извинявам се за примера,ако не можете да го разберете)

Поздрави!

Хубав пример е това с оръжието. Колекционерите обаче колекционират, а не гърмят. На мой познат бивш ловец (казвам бивш, защото вече не ходи по горите) само оптиката му струва над 1000 евро, но не ми е известно да гърми по хора, за да доказва качествата на оръжието си. Та кое е първичното все пак?

#4116 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 June 2007 - 10:50 AM

Admin e прав - никво триене ,поне докато се търпи.Защото много неща се прочетоха вече.Като например мнението ИМ ,че не е зле да се забрани породата ,та белким ги оставят намира да си "спортсментват", пък и така само те щели да си имат кучета.Че бъдещето на питовете е като миналото им- запазване на Разрушителят.Че член на киноложки Бг клубове пишe пред всички колко това е правилно .
Давайте ,добре го правите ,нека ви четат хората !Колко е cool да има боеве и колко са необходими за всички - за псетата ,за вас ,за обществото ,запазвайки ги в сянка, вие го спасявате от такива ,дето са против това и вредат - на изброените и в същия ред.Колко и още по- cool да се въдят питове единствено по критерии за желание и способности за бой.Колко е мъжкарско и колко е велика идеята да запазите предназначението на кучетата отпреди 200 години- кървища, смърт ,пари.И колко са жалки тези ,които твърдят обратното - простотии от сорта домашен възпитан любимец съвместим със съвременния живот...вместо да пренасочат енергията си против лова и риболова примерно и да станат вегетарианци.. ..пък се навивайте к`ви сте тайни ,сплотени и в сянка.....
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4117 Потребителят е офлайн   runtav dog Икона

Публикувано: 18 June 2007 - 10:55 AM

Цитат

...наистина браво за ентусиазма,но по-големи глупости за произхода на "питбулите" -както лаиците наричат американския забележи-ПИТ БУЛТЕРИЕР, а не: питбул териер,не сам слушал напоследьк. сега малко история! староанглийския булдог е сьздаден при селекция и потбор от староанглийски мастифи. след забраната на борбите с бикове,боините булдози се използват за пьрвите кучешки боеве,но не са така зрелищни и при крьстоска с английски бял и английски лейкленд териери,е получен тип куче,което е наречено: БУЛ ЕНД ТЕРИЕР. този тип куче води бои-много по атрактивен от старите булдози и затова се налага по ринговете. през годините много пьти е променяно сьотношението булдог-териер в породата,докато се стигне до- забележи: английския СТАФОРДШИР БУЛТЕРИЕР,от които в по кьсна фаза произлизат и бултериера и американския пит бултериер и американския стафордшир териер.а ирландците за които говориш, са пренесли точно английския стафордшир бултериер. разните италианци испанци и други са мькнали техните си кучета-кане корсо, перо де преса и др. а не пит були !!! и още нещо -страшни дивотии прочетох из околните сьобщения... cheers

Брао баце! ти първи им го каза. включи се пак да стане интересно.

#4118 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 18 June 2007 - 11:22 AM

Няколко човека се вихрите в всички теми за питбул, циклейки като стар грамофон на едно и също нещо - питбул и бой с кучета. Разберете го за последен път - тук това няма място. Стига вече. До тук в цялата тема няма нищо за обучение на малкото питче, възможна или невъзможна е социализацията, търсене на контакт с кучето, обучение - няма нищо такова !

Боя с кучета е престъпление и неговите "любители" нямат място тук !
Приемете го като последно предупреждение към всички пишещи в тази тема.

#4119 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 12:40 PM

dog.bg , при питбула (БУЛДОГА) няма невъзможни неща!
Относно поставените от Вас акценти-аз също не съм срещнал интерес по темата, но все си мисля, че ако бъде зададен интелигентен въпрос, няма как да не се намери някой, който да му отговори подобаващо!

Поздрави!
User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

#4120 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 18 June 2007 - 02:01 PM

Всичките тези спорове относно''първичното'' и т.н...са просто смешни.
Ами я да постна малко исторически снимки тогава.....
Страхотната рисунка:
Качена снимка
ето и още една:
Качена снимка
Картичките в ранните години 1908 и 1900години в Англия и тамошните държави...:
Качена снимка
Качена снимка
Между другото забелязвам,че много старовремски графики,снимки и рисунки са изобразени с деца 1super
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
И логото на един американски питбул териер сайт:
Качена снимка
Колко хубаво лого... w)
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4121 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 02:08 PM

Страхотен американски изложбен питбул териер...Акцентирам ИЗЛОЖБЕН,защото повечето от пишештите тук в темата са против изложбените типове и изложбеният ген на кучетата от породата...Страхотен екземпляр:TwisterMichigan
Качена снимка'
Е...Все още ли не харесвате изложбените??? worthy
Поздрави на всички потребители и кучетата им!
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4122 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 18 June 2007 - 02:46 PM

Цитат

Поздрави!

Това го зная. Харесвам тези кучета - сила и енергия в едно, уникален заряд са.

В този ред на мисли - възможна или невъзможна е социализацията при тях ?

#4123 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 03:27 PM

Цитат

Цитат

Поздрави!

"Е че къ да не е" r)
Разбира се че е взъмножна социализация и то в много висок процент. По висок от при доста по дребни представители на кучетата.
Примерите могат да дойдат от мнозината соибствениси на питбул тук.
Но сега гледай какво пше стане, ще прочеата това момчетата - там кви бяха...и ще кажат че видите ли тва не били истинските питбули, подобия, лично мен този начин на диксуия ме изморява и вече не пиша често. 1super

#4124 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 03:33 PM

Според мен социализацията при американският пибул териер е възможна и той е може би(при правилно обучение и послушание)е най-сериозното куче по отношение на изпълнението на задачи,команди и т.н..!Щом кучетата от породата в Америка се използват за аджилити,и различни други спортове...Те са един от най-добрият приятел на човека,обичащи го,закрилящи го дори и с цената на живота.За това именно при правилно обучение и т.н.кучето ще ни впечатли с ОГромните си психически(умствени)и физически резултати при състезания(където е нужно по-специално обучение),изпити за послушания(в това много го бива 1super ) или ПРОСТО у дома!
Питбула е страхотен домашен любимец и в Америка са го приели в семейството си като равноправен член на семейството си!Редно е и ние да се поучим от това!
victoryVVV Ето един десет годишен питбул в повече от перфектно състояние bravoS
Качена снимка
Качена снимка

Поздрави на всички:
Качена снимка
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4125 Потребителят е офлайн   poznai Икона

• :)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ротвайлероподобен, питбулоподобен

Публикувано: 18 June 2007 - 03:35 PM

страхотно оцветяване има този, особено с комбинация с червения си нашийник w)

#4126 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 04:45 PM

здравеите на вси4ки приварженици на тази порода .от доста време следа за какво става вапрос вав форума не 4ета вси4ките ви побликувани саоб6тения просто са много далго мненията ви и в пове4ето слу4аи се повтарят.но искам да ви питам нешто за6то спорите за няква тема по която е ясно 4е пове4ето хора не са приварженици на боевете с ку4ета(би трябвало вси4ки да не са)и всеки си оби4а своето ку4е но ми е лубопитно за6то постояно пускате смимки теглени от саитове а не на ва6ите ку4ета.просто за да покавете и вие какви готени приятели имате.за6тото пита наистина е много добро ку4е за физика сила ве4е нрава го изгражда собственика му
User's Signature

Качена снимка

#4127 Потребителят е офлайн   pitbulldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2007 - 05:13 PM

Цитат

Цитат

Поздрави!

Dog.bg, при расовия питбул е възможна социализацията! Това е неоспорим за мене факт!
Но пак стигаме до стопанина! Средата , в която ще живее кучето, отношението на собственика - това са основните фактори! Темата е много дълга... и според мен самото начало на темата трябва да е:

"Защо искам питбул...?"

......и за да разведря малко обстановката- пускам снимка на 17 годишната ми покойна Сузи- единственото куче, което в продължение на 10 години гонеше и хапеше ( гонеше го даже докато яде ) моя Аксел- стафордшир с изключителна физика, изключително доминантен характер и тегло от 38 килограма ....!!!!!

Прикачени файлове

User's Signature

|Y|

www.voininatangra.org

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • Последна »