Американски питбул териер
Публикувано: 18 June 2007 - 12:40 PM
Относно поставените от Вас акценти-аз също не съм срещнал интерес по темата, но все си мисля, че ако бъде зададен интелигентен въпрос, няма как да не се намери някой, който да му отговори подобаващо!
Поздрави!

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 18 June 2007 - 02:01 PM
Ами я да постна малко исторически снимки тогава.....
Страхотната рисунка:
ето и още една:
Картичките в ранните години 1908 и 1900години в Англия и тамошните държави...:
Между другото забелязвам,че много старовремски графики,снимки и рисунки са изобразени с деца 1super
И логото на един американски питбул териер сайт:
Колко хубаво лого... w)

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 18 June 2007 - 02:08 PM
Е...Все още ли не харесвате изложбените??? worthy
Поздрави на всички потребители и кучетата им!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 18 June 2007 - 03:27 PM
Цитат
Цитат
Поздрави!
Това го зная. Харесвам тези кучета - сила и енергия в едно, уникален заряд са.
В този ред на мисли - възможна или невъзможна е социализацията при тях ?
"Е че къ да не е" r)
Разбира се че е взъмножна социализация и то в много висок процент. По висок от при доста по дребни представители на кучетата.
Примерите могат да дойдат от мнозината соибствениси на питбул тук.
Но сега гледай какво пше стане, ще прочеата това момчетата - там кви бяха...и ще кажат че видите ли тва не били истинските питбули, подобия, лично мен този начин на диксуия ме изморява и вече не пиша често. 1super
Публикувано: 18 June 2007 - 03:33 PM
Питбула е страхотен домашен любимец и в Америка са го приели в семейството си като равноправен член на семейството си!Редно е и ние да се поучим от това!
victoryVVV Ето един десет годишен питбул в повече от перфектно състояние bravoS
Поздрави на всички:

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 18 June 2007 - 04:45 PM
Публикувано: 18 June 2007 - 05:13 PM
Цитат
Цитат
Поздрави!
Това го зная. Харесвам тези кучета - сила и енергия в едно, уникален заряд са.
В този ред на мисли - възможна или невъзможна е социализацията при тях ?
Dog.bg, при расовия питбул е възможна социализацията! Това е неоспорим за мене факт!
Но пак стигаме до стопанина! Средата , в която ще живее кучето, отношението на собственика - това са основните фактори! Темата е много дълга... и според мен самото начало на темата трябва да е:
"Защо искам питбул...?"
......и за да разведря малко обстановката- пускам снимка на 17 годишната ми покойна Сузи- единственото куче, което в продължение на 10 години гонеше и хапеше ( гонеше го даже докато яде ) моя Аксел- стафордшир с изключителна физика, изключително доминантен характер и тегло от 38 килограма ....!!!!!
Прикачени файлове
-
________1.jpg (16.18K)
Брой сваляния: 111

|Y|
www.voininatangra.org
Публикувано: 18 June 2007 - 08:04 PM
Сега ще реша спора за истинския АПБТ!!!
ЕТО ГО:

bravoS bravoS bravoS cheers cheers cheers 1super 1super
Публикувано: 18 June 2007 - 09:16 PM
Цитат
Именно за това говорим - какво е бъдещето ? Явно е, че миналото не може да бъде бъдещето, въпреки че на някои хора им се иска. Къде търсим бъдещето и какво искаме да направим от това куче ? За разлика от многото "знаещи" и "разбиращи" простаци, вихрещи се с глупави определения за миналото и давайки безумни примери за ямите, хората в нормалния свят отдавна са решили проблема - пит бул е прекрасно куче спортист, те покриват с него ипо, кучето работи в полицията като служебно куче, дори и като куче придружител на слепи хора. Има своето място и бъдеще.
Питбул е чудесно куче. Дружелюбно, добро към хората, с огромно сърце и хората, които го обичат са длъжни да го запазят и съхранят, да му намерят място в цивилизования свят, ако искат да го има.
Публикувано: 18 June 2007 - 11:53 PM
Така е,но жалко,че все още има хора,живеещи с мисълта за американският питбул териер за бойно куче,на което трябвало да се запазва кръвта и т.н...именно заради тях сега породата има лош имидж в България.Не е като в Америка...страхотно куче-добър имидж,а тук като се чуе Питбул и всеки ти вика-Не ти трябва такова куче!!!
Я сега малко да разведрим обстановката l)
Какмо мислите...не е ли страхотен w)

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 June 2007 - 11:06 AM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 19 June 2007 - 11:15 AM

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 June 2007 - 11:57 AM
Цитат
http://vbox7.com/play:9765be5b
Само дето не разбрах кои са псевдокинолозите в случая.
Последно - вие имате ли куче от тази порода - да или не ?
Публикувано: 19 June 2007 - 12:09 PM
Да имам!Ето и една,две снимки:
Е какво ще кажете?Ще навърши 6месеца на 21...този месец!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com