Американски питбул териер
Публикувано: 21 November 2007 - 02:11 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 21 November 2007 - 02:16 PM
Цитат
Е от гроздето хвана разтройство, ама той от 2рия до 3тия си месец имах чуство, че от всичко го хваща, ама после ми казаха че може би го прехранваме :rolleyes:
Както и да е, сега сме с нормална перисталтика ;D
Та за плодовете исках да чуя и вашето мнение :blink:
А вие знаете,ли че Гроздето МОЖЕ ДА УБИЕ ВАШЕТО КУЧЕ??? :huh:Как може да давате на кучето си каквото ви скимне...Това е безотговорност...Жалко,че горкият добитък е оцелял при тез ваши постъпки... :huh:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 November 2007 - 02:17 PM
Цитат
А снимките през един пост отгоре :rolleyes: са много хубави ;)
Вие не знаете,ли че зелето е ВРЕДНО И не трябва да се дава...???
:huh:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 November 2007 - 02:30 PM
Публикувано: 21 November 2007 - 04:19 PM
и найстина не виждам какво горко им в това че "добитъка" ми е оцелял! :o
Първо не си възприемам кучето като "добитък", второ със сигурност живее много по- добре от много български пит були, най- малкото не му се налага да се бие със свои събратя, освен че е обичан и глезен, и трето в интерес на истината съм виждала много кучета доживели преклона възраст, които наистина са били всеядни от гледна точка на плодове и зеленчуци зеленчуците.
А също когато питаме за мнение не го правим за да ни съжалявате "добитъка" че е "оцелял", а за да споделите мнение и съвет, все пак никой не се е родил научен и затова се и пита и обменя информация! Ако имате желание да го направите заповядайте, ако целите поредния спор, заяждане или кавга в темата извинете, че изобщо отворих дума! :huh:
Публикувано: 21 November 2007 - 07:05 PM
Публикувано: 21 November 2007 - 09:40 PM
Първо...не съм искал да обидя никой...Просто си има храни,които не са за препоръчване и даване...Кучето не е ВСЕЯДНО животно...не е КОФА ЗА БОКЛУК...Има си гранулирани храни от преди ''панти'' века измислени от хора-за хора...ако вие си мислтите,че като давате ''5,6 зрънца или чепки'' грозде помагате...Жестоко се лъжете...
След туй...не е поредният спор...Защо не дадете и кокосови орехи,колбаси,луканки,семки???И на тях ще се радва пита...Нищо не отказва...Защо не му давате?
Защото никое куче не яде кокосови орехи...може би?Защото в колбасите и луканките има толкова мн подправки и тем подобни,от които кучето могат да му се случат хиляди неща...Семки...?Вредни са...макар,че ще ги дъвче с щастие...
Защо не давате Вафла??Не много само 1,2 парченца???Защо???Защото и вие знаете че е вредна...Не са хубави тези ''експерименти''...Като цяло зеленчуци и плодове със семки не са изобщо полезни за кучета...Семките имам предвид...
Към г-н Odin...БЕЗ КОМЕНТАР...
Защо толкова много се занимавате с моята личност?? :huh:От къде знаете,че от вчера съм си взел куче???? :huh:От вчера си взех ПОРЕДНОТО куче за което имам големи амбиций...Ако си мислите че знаете много повече неща от мен и имате опит,само защото СТЕ РОДЕН,ОТ ПРЕДИ АЗ ДА СЪМ РОДЕН.... ;D...Толкова много породи съм ''притежавал'' макар и за кратко...Че,малко или много знам какво говоря...
За ''майката''...И аз виждам,Archi of Valdy mor,Anubis Junior of Valdy mor,Adolf of Valdy mor и още ...,който са в пъти по-класни от вашата кучка с РОЗОВОТО... ;)
Айде наздраве и поздрави...
П.с:НИКОГА не бъркам форумите и местата в които пиша...
Уча се само от най-добрите... ;)

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 November 2007 - 11:44 PM
Но тона признайте си беше груб и убиден.
Макар и собственичка на пит, съм жена и по- чуствителна, поради което ми правят впечатления неща като тона и изразните средства, на които вие може би не обръщате внимания.
За това и направих забележка.
За подправките знам че не са полезни, за сладкото също- за това и не давам на кутрето, но за плодовете и зеленчуците, найстина за първи път става дума (въпреки че това не ми е първото куче), за това и зададох въпроса.
Вярвайте ми в България има много хора, които гледат домашни любимци без да разбират и да четат постояно книги. Първото ми куче сме го гледали близо 10 години без никакво обучение, без наличието на огромната информираност която цари днес и си живя щастливо, обичано и доволно.
Сега искама да дам още повече на пита си и затова се интересувам. Съжалявам, че по някои теми откриавам "топлата вода", но нали всеки трябва да я открие някога! А мисля, че форума е точно за да си помагаме със съвети и да се радваме взаймно на любимците си, а не място да си мерим знанията и силата!
Лека вечер и се порадвайте на съкровищата си и отнас с Макс :wub:
Публикувано: 22 November 2007 - 09:25 PM
С уважение,съжалявам,ако така съм прозвучал,мнението ми не е породено от агресия,а от това,че ми е интересно как с ''радост'' споделяте какви ВСЕВЪЗМОЖНИ неща ядат вашите кучета...Грозде,Домати...т.н...Всички с Семки са ВРЕДНИ...Смокините също...Абе кучетата не са всеядни...има си храни,има си точно фиксирани продукти и т.н...Не трябва да експериментираме с кучетата си...И не трябва да сравняваме ''еди-кое си'' живяло до 10/5 години,и яло каквото му дадем...Не е така.То и на село има кучета който от сух хляб друго не са виждали,и те оцеляват,но ако искате вашите кучета да са здрави,енергични,красиви и ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ-обичайте ГИ!Правете го за тях...Грижете се по максимално добрият начин-според бюджета ви...Те го заслужават!
ПоздраВИ!

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 23 November 2007 - 08:57 AM
Найстина преди да се повдигне въпроса за гроздето не съм нито чувала, нито предполагала, че плодовете със семена и зеленчуците могат да са токсични! :rolleyes:
А чак с радост да споделяме, едва ли, но найстина се интересуваме и споделяме. А и колкото и да е страно за по- неопитни така да се каже кучкари (въпреки че не ми е първо куче, не бих казала че съм запозната дотолкова с подробности като тези, за да се нарека опитна), кучето в един момент получава човечен облик и става част от семейството, поради което и няма чудно, че се отнасяме с него като с човек. Показахте ми че това е грешка и си взимам белешка. :blink:
И вижте колко по- конструктивен и бързо действащ е по- добронамерения тон и бих казала дори поучителен. :blink:
А за кучето от снимката поздрави, страхотно е поне за мен!
Предполагам че сега е по- голямо като гледам дата, пуснете по- нови снимки ако имате :blink:
Публикувано: 24 November 2007 - 08:11 PM
Публикувано: 25 November 2007 - 11:14 AM
Искат добри родители - по некви си критерии Искат красиви здрави и прочее
Искат илюзии
Нямааокива неща
В огромната си част - да не кажа цялата - в Бг родословята на питовете са лъжа!!!!
С това нещо се занимават хора които се хранят от боевете
Живеят от смъртта на кучетата- мръсни прости мекотели- тез смръдльовци се изхранват от живота на кучет!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 November 2007 - 12:00 PM
roughdog, успех в търсенето, само не бързай - намери си най-подходящото за теб кутренце.
Публикувано: 25 November 2007 - 12:25 PM
Публикувано: 25 November 2007 - 07:35 PM
Цитат
Хубаво.А ти защо искаш пит?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 November 2007 - 09:51 PM
Публикувано: 25 November 2007 - 10:26 PM
Цитат
:o :o Инсулт,много красиво куче,не мога да повярвам,че е останало без дом ....Животинката е много красива,много ми харесва....дано скоро намери своя нов дом,но не се и съмнявам просто е страхотна душичка,веднага те грабва с този благ поглед :blink:
roughdog наистина ако толкова много искаш питче,мисля,че това е много подходящо кученце ....отдалеч си личи,че ще ти се отблагодари с много любов и ще ти дари много радост....помисли си,според мен няма да сбъркаш ;)

Вход

Горе
Цитиране +