Американски питбул териер
Публикувано: 03 February 2005 - 03:54 PM
dog.bg какво куче имаш наистина????а защо имаш по едно на ум нпециално за пит или стаф(се тая)????????може ли да дам една статистика направена за началото на 2002год.:
БРОЙ НА УХАПАНИТЕ НАШЕНЦИ ЗА 1вото ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2002Г.:
1.кокери-27%
2.други-18%
3.пудели-12%
4.мелези-11%
5.ротвайлери-10%
6.доберман-8%
7.овчарки-7%
8.бултериер-5%
9.пит бул-2%
(предполагам,че в момента има някакви изменения) bl)
DogoMan кръстоската м/у 2 кучета от една и съща кръвна линия се прави умишлено, с цел кучето да запази само едни качества(агресия) и дори да ги доразвие.това са кучета-идиоти, в буквалния смисъл!!! n)
в коя светлина ви харесва повече АПБТ????
http://info.datacom..../newsimg_1_.gif a)
http://info.datacom.bg/apbt/comp8.jpg r)
БРОЙ НА УХАПАНИТЕ НАШЕНЦИ ЗА 1вото ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2002Г.:
1.кокери-27%
2.други-18%
3.пудели-12%
4.мелези-11%
5.ротвайлери-10%
6.доберман-8%
7.овчарки-7%
8.бултериер-5%
9.пит бул-2%
(предполагам,че в момента има някакви изменения) bl)
DogoMan кръстоската м/у 2 кучета от една и съща кръвна линия се прави умишлено, с цел кучето да запази само едни качества(агресия) и дори да ги доразвие.това са кучета-идиоти, в буквалния смисъл!!! n)
в коя светлина ви харесва повече АПБТ????
http://info.datacom..../newsimg_1_.gif a)
http://info.datacom.bg/apbt/comp8.jpg r)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 03 February 2005 - 05:57 PM
bagira
Супер е извадката в процентите която си намерила! Аз за кокерите отдавна знам че до такава степен подвеждат с външният си вид, та хората забравят че това все пак са кучета.
Но съгласи се че кокер и пудел надали ще направи такива поражения които е в състояние да направи един пит или стаф. За това също мисля като dog.bg - сериозните породи трябва да отиват при адекватни и разумни хора...
Супер е извадката в процентите която си намерила! Аз за кокерите отдавна знам че до такава степен подвеждат с външният си вид, та хората забравят че това все пак са кучета.
Но съгласи се че кокер и пудел надали ще направи такива поражения които е в състояние да направи един пит или стаф. За това също мисля като dog.bg - сериозните породи трябва да отиват при адекватни и разумни хора...

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 03 February 2005 - 06:09 PM
определено е така,но лошото е, че хората знаят пит бял-това е кучето убиец, от което трябва да бягаме и това е. bl) просто исках да покажа, че не са само питовете,дори са на последно място. r) ами доберман, ами ротвайлер.харесвам ги като порода и тях, но отношението не е съвсем същото. s)

Публикувано: 04 February 2005 - 04:45 PM
В заглавиеето пише "Американски питбул териер"
но незнам дали точно сте имали предвид
Американски Стафордширски териер и Питбул са две различни породи макар и с доста общи белези.
Аз си имам вкъши АСТ и много си ги обичам тези кучета! b)
Друго какво да кажа по тази тема аз лично съм твърдо ПРОТИВ пускането на кучето да се бие,особено пък заради пъри,това е направо... a)
но незнам дали точно сте имали предвид
Американски Стафордширски териер и Питбул са две различни породи макар и с доста общи белези.
Аз си имам вкъши АСТ и много си ги обичам тези кучета! b)
Друго какво да кажа по тази тема аз лично съм твърдо ПРОТИВ пускането на кучето да се бие,особено пък заради пъри,това е направо... a)
Публикувано: 04 February 2005 - 10:08 PM
Vlado аз пък имам пит или по-точно Американски пит бул териер, както и точно тази порода съм имала предвит. cl) прочети по-старите нещта и ще разбере6 за кво говориме r) както има и някои снимки пак за темата.какъв ти е стафа??имаш ли снимки???

Публикувано: 25 February 2005 - 09:34 PM
Харесва ми структората им!Винаги съм искал бойно куче,но не с цел да го водя по боеве.Според мен боевете са варварски прояви.В началото се бях насачил към ирландски вълкодав,но има доста пречки да си взема такова куче.Знам,че има няколко егземпляра в България.

Вход

Горе
Цитиране +