Цитат
Цитат
Добре че има кой да мисли вместо теб и не са ти разрешили.
Извинявай, ама според теб, как точно става запалването да си вземеш питбул? Изслушваш всички песни на DMX, изчиташ всичко изписано някога, завършваш училище, унивеситет, всякакви видове странична дейност зарязваш, през това време между другото завършваш и военно училище за каляване на характера, правиш си и дете за да разбереш какво е отговорност, консултираш се с "разбирачи"- знайни и незнайни по форуми, чатове и тем подобни пошли дискусионни центрове с една основна цел- да ти докажат, че дори и малкото което знаеш е грешно и надсмешливо, навършваш 30- годишна възраст, за да си сигурен, че си с олегнал характер и научен да се сравяш с изпитанията на живота, изчисляваш семейния бюджет, подсигуряваш с точност до стотинка всичко и чак тогава, евентуално си "взимаш питче и то със смесена кръв, за да е възможно най- миролюбиво"... Моля ви се, не става така!!! Човек прави каквото си реши, ако някой иска да си вземе куче, вие не можете да го спрете, дори и да му кажете, че питбула е дявол на четири крака и това няма да го спре. Лично аз мисля, че всеки има право да решава сам за себе си. И моля ви се, не изкарвайте питбула "Мисията невъзможна", не е за всеки, да, но нима не трябва всичко в живота да се опита?! А и в крайна сметка, ако човека е с добро намерение и има подходящите условия и желание да се занимава с това- да заповяда, какво по- хубаво от това още един пит да намери любящ стопанин. Поздрави!
DMX това пък що за животно е :rolleyes: , навремето бяха хит колелата BMX ама това не съм го чувал.
А иначе доста от това което си написал е вярно като предпоставки да си вземеш пит :->), какво по-естествено от това да си завършил училище, да си изчел почти всичко по-форумите и ако имаш акъл да претеглиш ценното, да имаш добре платена работа, но да имаш и достатъчно време за разходки , игри. Абсолютно си прав за това и аз те аплодирам за това като "Бижу" .
А колкото до това дали ще е миролюбиво....ти да не би да искаш да си взимаш агресивен към други животни чистокръвен пит :huh:!!?? Това е отживелица , архаизъм само за "първобитите" B).