Американски питбул териер
Публикувано: 27 February 2008 - 08:29 AM
Как две :o, ние сме по цял ден на вън ;D!
Ама на излети още не сме ходили, за съжаление сме зиморничеви, за разлика от сладура ;D
Водим го на работа, да припечели и той някой лев ;D, и там с двете кучета пазачи цял ден пада едно тичане, въргаляне, вечер само като се добере до къщи и заспива, само аромата на вечерята го пробужда за половин час :P
А на red stone сладура е много готин, това лято много ще се радваме да го видим на живо :wub:
Ама на излети още не сме ходили, за съжаление сме зиморничеви, за разлика от сладура ;D
Водим го на работа, да припечели и той някой лев ;D, и там с двете кучета пазачи цял ден пада едно тичане, въргаляне, вечер само като се добере до къщи и заспива, само аромата на вечерята го пробужда за половин час :P
А на red stone сладура е много готин, това лято много ще се радваме да го видим на живо :wub:
Публикувано: 06 March 2008 - 07:41 PM
Според мен кученцето се развива добре за породата и за полът си... :blink:Много е хубаво! :wub:
Как се казва тази красавица? :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 07 March 2008 - 11:30 AM
Не му е тука мястото ама като се има предвид 320те страници знам че въпроса ми ще бъде видян от повече хора. Та той е: ПРОДАВА ЛИ СЕ ХУБАВО МЪЖКО ПИТБУЛЧЕ ДО 200лв.(по възможност за района на София)
Благодаря предварително и пак извинявайт :blink:
Публикувано: 09 March 2008 - 03:05 PM
Цитат
Не му е тука мястото ама като се има предвид 320те страници знам че въпроса ми ще бъде видян от повече хора. Та той е: ПРОДАВА ЛИ СЕ ХУБАВО МЪЖКО ПИТБУЛЧЕ ДО 200лв.(по възможност за района на София)
Публикувано: 11 March 2008 - 03:34 PM

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.
Публикувано: 11 March 2008 - 03:36 PM
Цитат
Според мен кученцето се развива добре за породата и за полът си... :blink:Много е хубаво! :wub:
Чакай, чакай...на теб нали не ти пукаше...

Публикувано: 11 March 2008 - 06:32 PM
Надя,какви са тези скалъпени детски интрижки???Ако имаш нещо си го кажи направо...какви са тези подхвърляния и цитиране на стари постове?????????
Айде аман вече от истерични детинщини!
П.с:отиди да спиш пред НТВ-то с ''Кармелитка''...а не да пишеш по форума във всички теми!
Айде аман вече от истерични детинщини!
П.с:отиди да спиш пред НТВ-то с ''Кармелитка''...а не да пишеш по форума във всички теми!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 11 March 2008 - 06:41 PM
Много ли ти се наду работата.Заявяваш, че не ти пука дали ще забранят породата АПБТ, след това май ти пука, после пак няма да ти пука.Не ми говори за интрижки, нито за истерични детинщини, защото може да вземаш явен пример за истерия от някой друг, но не и от мен.И в ролята на какъв по-точно ме ограничаваш в кои теми да пиша и в кои не?Какво викаш съм скалъпила?Стари постове ли, кой, кога и къде цитирах?