Американски питбул териер
Публикувано: 17 March 2008 - 09:41 PM
Публикувано: 17 March 2008 - 09:47 PM
Стопанинът превъзпитава психиката на своя любимец...
Искам да цитирам само 1 нещо,което до някъде може да се каже,че е истина...то е:
''мога
да заявя, че пит булът е кучетоо с най устойчивата и здрава нервна система
и че той със сигурност най-интелигентното куче на света. Той е способен
да прави разлика между враговете и приятелите си и 99,9 % от "кавгите"
с другите ми кучета не ги е предизвикал той, а бултериерите.''

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 17 March 2008 - 09:54 PM
да заявя, че пит булът е кучетоо с най устойчивата и здрава нервна система
и че той със сигурност най-интелигентното куче на света. Той е способен
да прави разлика между враговете и приятелите си и 99,9 % от "кавгите"
с другите ми кучета не ги е предизвикал той, а бултериерите.''
Тук не мисля така,ама карай ;).Няма сега да спорим,хора различни,мнения различни...има доста по интилигентни кучета само това ще кажа :blink:!Нищо интилигентно няма,в това да разкъсаш другото куче.
Публикувано: 17 March 2008 - 09:57 PM
Цитат
Моляяя???
Ще ти представя няколко пита mкоито са живяли в дома ми или са били под моя опека - никога не са пускани на бой и никога не са имали "желание да заръфат всяка живина на 4 или пък на 2 крака ,понякога"..
ДЖЕСИ:
исках да пусна десеиана снимки -но или е в нета или в сайта - но нищо - аз съм достатъчно упорита.Ще опитавам пак и пак

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 17 March 2008 - 10:03 PM
Цитат
Цитат
Моляяя???
Ще ти представя няколко пита mкоито са живяли в дома ми или са били под моя опека - никога не са пускани на бой и никога не са имали "желание да заръфат всяка живина на 4 или пък на 2 крака ,понякога"..
ДЖЕСИ:
Ееееееееееее питах се,колко време ще устискаш без да ме репликираш ;)?Според теб колко пита има в БГ?Виждал съм много питове ама никой от тях не ще да си играе с буллдоците ми...та чак цикат от злоба :o,като ги видят!Защо ли? :blink:А Джеси май,май има и стаф в кръвта си,какво ще кажеш?
Публикувано: 17 March 2008 - 10:56 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Моляяя???
ДЖЕСИ:
Или е от нета или е от сайта - но нищо - аз съм достатъ
чно упорита - ще ги пусна все пак
И така - Вивалди.
ДЖЕСИ

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 17 March 2008 - 11:00 PM
Публикувано: 17 March 2008 - 11:11 PM
Публикувано: 18 March 2008 - 12:26 AM
РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ПИТБУЛА Е КУЧЕ С ТЕМПЕРАМЕНТ, А НЕ ВЪРКОЛАК! КАКТО ГО ВЪЗПИТАТЕ ТАКА ЩЕ Е :)
Публикувано: 18 March 2008 - 10:15 AM
;D Както и да е! Аз също мога да дам пример с глезльо, които дори когато му ръмжат пак иска да целува. Ходихме на разходка до ново място онзи ден и две улични кучета ни се спуснаха, моя бебок (8 месеца), стоеше и махаше с опашка докато двамата мъжки се зъбеха на две крачки от мен! По- скоро аз бях готова за бой, отколкото Макс да проявява такива признаци ;D
А за хубаво кученце, в момента не мога да дам координати, но ако скоро някой от приятелите ни има такива ще кажа- предупреждавам, че ако съдействам за кученце, искам да знам какво става с него и НИКАКВИ боеве с него- нито едно от кучетата на приятелите ни и нашите не са използвани за това и не искаме и потомците им да се ползват за подобни мероприятия!
За това евентуално как би се развило малкото можеш да съдиш по родителите, разбира се и последващите грижи са важни!
Публикувано: 19 March 2008 - 12:17 PM
Цитат
Ти какво - лично ли си я водил тая статистика,ходил си да броиш и изчисляваш колко за 'кръвожадните",а?Айде да споделиш тука с нас,невежите,твоите данни!Или си поредния,който си приказва глупости наизуст?
Публикувано: 19 March 2008 - 01:26 PM
Наизуст не говоря,това виждат очите ми!А какво виждат те:
Питове с десетки белези,явно от игра със себеподобни,при това тук ги има с камари!И стига сте се правили на обидени,никой не обижда породата просто действителноста е друга!За мое съжаление и Ваше най-вече!Гледайте си ги и бъдете живи и здрави!
Публикувано: 19 March 2008 - 03:18 PM
Сериозно проблема го има, но статистика в каква степен е заложен не мога да кажа нито аз, нито ти!