Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4901 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 March 2008 - 03:45 PM

Цитат

roughdog с най-добри намерения към теб и всички тук ще кажа моята позиция,както Ти пожела!
Обичам всяко куче...дори и тези с най-лоша съдба,уличните!
Относно пита:Изключително силно физически куче,създадено с една единствена цел,да се бие със себеподобни и някои хора да изкарат някой лев.Агресията е му вродена и трудно притъпена към останалите кучета(имах познат с пит,който бе най-добрия пит ,който съм срещал и на втората година нападна куче и го уби!Е кажете ми?До този ден,То дори не обръщаше внимание на същото!)Има неща,които ни се иска да променим в природата,но това не е никак лесно, понякога дори невъзможно!Бихме ли променили нрава на лъва?Бихме ли го направили домашен любимец?Можем да опитаме,но...
Да се върнем по темата!Истиския пит-бул е боец по природа,той иска да е победител на всяка цена,изскусен гладиатор с голям праг на болка и безумна жажда за битка,но понякога с фатален край.И на мен ми се иска да не е така,приятели повярвайте ми!Но за това е виновен човека,който от време оно обича гладиаторските битки с хора и животни,винаги сме жадни за кръв и екшън.Жестокоста ни е присъща,каква ирония,създаваме машина за убиване,а после се опитваме да я преобразим.Нещо,като купи си автомат,но не убивай никой :huh:!Не мисля,че бих взел пит,казвам истински пит,за мен той е мечката в гората,лъва в саваната,тигъра в джунглата,не можеш да ги контролираш!Може би пак ще има възгласи от моите сравнения,несъмнено ще е така!Пак ще повтаряме как виждаш ли имаме питове,които нямат агресивно поведение,ДА ТАКА Е...САМО ДО КОЛКО МОЖЕМ ДА ДОКАЖЕМ,ЧЕ ТЕЗИ ЛЮБИМЦИ СА ИСТИНСКИ ПИТОВЕ, А НЕ СА ПЛОД НА ПРИМЕСИ СЪС ПО-УРАВНОВЕСЕНИТЕ СТАФОВЕ.Може би,там се намира разковничето,през което трябва да мине пита,а може би не,знам ли и Аз!Всеки има право да избира любимеца си и после да носи отговорноста от неговите постъпки!Независимо каква е породата,трябва да знаем,преди всичко кучето трябва да е приятел на човека.
 Спомена се за присъди,отнемане на бойни питове и предавани на приемни семейства,като любимци.Практически невъзможна мисия,само помислете!10 годишно хлапе разкарва из парка въпросното любимо куче и хоп...изкача друг нечий любимец!?Какво може да стане?Може ли да спре малчугана доскоршния боец с едно "НЕ,СТОЙ"?Аз мисля,не!Дори и аз да съм,без клинове не бих отървал другото куче,всички знаем,защо!Бих писал още доста редове,във форума,излишно това ще бъде,не съм Бог за да променям природата и най-вече хората.Той е дал възможност на всеки да избере пътя си!Дано не бъда криворазбран,все пак сме тук да обсъждаме и ако някой се е почувствал обиден от мен се извинявам на аудиторията!Поздрави на всички!

Съгласен съм с ВСЯКА твоя дума , която си написал!!! Виждам, че знаеш много по-вече за тези кучета от много "разбирачи" тук, които публикуват снимки на техните любимци със кученца и котенца и панделки с розички. Винаги съм казвал , че такива снимки само заблуждават хората незапознати с породата и когато малкото сладко кученце порастне и стане инцидент с друго КУЧЕ казват "...ама то досега никога не е правило така"  :huh:

#4902 Потребителят е офлайн   CrystalNoir Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 10:26 AM

Цитат

Има,има много различия....
Например,че от всички останали кучета на стадиона...
Качена снимка
Само Съни си ''разбива'',''потрошава'',главата,лапите,тялото.... :yahoo:за да отиде при...
Качена снимка
Това е единственото куче... :wub: :->)
Качена снимка
И в същото време много хора се плашат по улицата от агресивният й вид,развитата замускулена физика,която притежава...А тя е такъв Ангел...по душа! :wub:
Качена снимка

Добре де....като беше малка Съни, ти убедено твърдеше че е Стафф, сега в следствие на каква метаморфоза се превърна в Пит.... :o и след време развитата ,замускулена физика ще я превърне ли в Бурбул ??
Не искам да те засегна, хубаво си е кучето ....и ти явно разбираш , та ми стана любопитно... ;)

#4903 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 25 March 2008 - 11:10 AM

Ехаа....това куче Е ЗВЕЗДА :->)всеки говори за него!!! :wub:
Е,ти би трябвало да знаеш как,нали я ''познаваш'' от малка? :sos:
От анонимковци-не се засягам...
''превърна'' кои каза,че тя се е ПРЕВЪРНАЛА в нещо си???
След като не си наясно от кого и за какво е купено животното,защо се месиш?
А и да ти кажа,в бурбул-няма много да прилича...като гледам,черната маска-по-добре да я превърна в БОКСЕР... :'(
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4904 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:17 AM

Цитат

Ехаа....това куче Е ЗВЕЗДА :->)всеки говори за него!!! :wub:
Е,ти би трябвало да знаеш как,нали я ''познаваш'' от малка? :sos:
От анонимковци-не се засягам...
''превърна'' кои каза,че тя се е ПРЕВЪРНАЛА в нещо си???
След като не си наясно от кого и за какво е купено животното,защо се месиш?
А и да ти кажа,в бурбул-няма много да прилича...като гледам,черната маска-по-добре да я превърна в БОКСЕР... :'(
Все пак какво е кучето ти? АСТ, АПБТ или не е ясно? Кучето едва ли го интересува каква порода е, по-скоро го интересува добре ли се грижат за него. Питам само от любопитство и с най-добри чувства.

#4905 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:19 AM

Цитат

Аз пък Булдогмен ще те опровергая...
Качена снимка
П.с:този ''жесток'' питбул е мой...колко кучета мислиш е изпохапал и колко хора унищожил? ;D
Качена снимка
Това за мен е СЪВРЕМЕНЕН ПИТБУЛ в истинският смисъл на думата!

П.с:стана ли ясно вече?
май някои си джътка от дватааа профила... B)
С най-добри пожелания :blink:
Със сигурност всичките МИ кучета са гледани добре ;)
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4906 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:26 AM

Цитат

П.с:стана ли ясно вече?
май някои си джътка от дватааа профила... B)
С най-добри пожелания :blink:
Мерси за разяснението. "Джъткам" си само от моя профил- за справка питай някой модератор или админ. Сляпо предположение за писане от два ника ;D  Нахъсано момче си гледам. Сам ли си мислиш репликите или някой ти помага. В недалечното минало имаше един такъв, по-голям от теб и пак толкова нахъсан. И на него му помагаха какво да пише B) И той като теб беше решил кинолог да става. Киноложкото му развитие е в подписа ти. Защо пиша това ли? Ами защото гледам, че много насериозно се вземаш- също като него...

#4907 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:32 AM

Аз от разни ''някакви подвявания'' не разбирам...кажи си го в прав текст какво и за кого имаш предвид!
А за подписа ми...не виждам нищо нередно там...
Ако на тебе ти помагат за това какво да говориш,да разсъждаваш,да мислиш и да се изказваш-Voalla!
''Че и по голям от мен...кой ли ще е този??''
П.с:от тебе се уча :wub:
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4908 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:36 AM

Цитат

П.с:от тебе се уча :wub:
Кофти учител си избрал ;D

#4909 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:42 AM

Понякога така става... :wub:
Качена снимка
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4910 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:43 AM

профите, да те питам нещо :blink:
знам , че вие във вашия форум сте твърдо против хората имащи нещо с борбите...нали така  , а каква ви е позицията спрямо съфорумци вземащи си кучета от хора занимаващи се активно с това и търсейки малко с "бойни" родители??

#4911 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:48 AM

Цитат

знам , че вие във вашия форум сте твърдо против хората имащи нещо с борбите...нали така  , а каква ви е позицията спрямо съфорумци вземащи си кучета от хора занимаващи се активно с това и търсейки малко с "активни" родители??
Ами най-общо казано... от две злини е добре да се избере по-малката. Дори се е случвало, някой от активно занимаващите се да ми пише на мейла, че продава кученца. Някой го крият, други не

#4912 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 11:50 AM

Цитат

Цитат

знам , че вие във вашия форум сте твърдо против хората имащи нещо с борбите...нали така  , а каква ви е позицията спрямо съфорумци вземащи си кучета от хора занимаващи се активно с това и търсейки малко с "активни" родители??
Ами най-общо казано... от две злини е добре да се избере по-малката. Дори се е случвало, някой от активно занимаващите се да ми пише на мейла, че продава кученца. Някой го крият, други не

Добре е да човек да се замисли,когато и той е спомагал за това развъждане... B)
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4913 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 12:09 PM

Цитат

Киноложкото му развитие е в подписа ти. Защо пиша това ли? Ами защото гледам, че много насериозно се вземаш- също като него...

П.с:Качена снимка
Прекалено на далеч от България е тоз човек... ;D
Така е,киноложкото му развитие е в подписа ми! :wub:
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#4914 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 12:12 PM

Цитат

Цитат

знам , че вие във вашия форум сте твърдо против хората имащи нещо с борбите...нали така  , а каква ви е позицията спрямо съфорумци вземащи си кучета от хора занимаващи се активно с това и търсейки малко с "активни" родители??

Не ми отговори в прав текст на въпропса! Толкова ли е трудно да го изречеш.
Значи ти обвиняваш хората тук и аз съм съгласен с теб , че стават смешни с позицията си , а именно с ЛИПСАТА на такава, но и ти правиш същото , говориш за по-малката злина??
Забелязал съм , че във вашия форум темата заплождане и малки АПБТ е ТАБУ, само някой да спомене , че иска да запложда женска или да продава малки и получава БАН??!! В нито един нормален форум това не се прави. Ако имате за цел да се намали популацията от питоподобни ОК, но това че нямате нищо против ваши съфорумци да си взимат кучета от работещи родители значи смятате това за по малката злина. Значи според теб кучетата призведени от определени иначе оплювани хора са по истински отколкото развъжданите по "съседски начала" както вие го въведохте като термин.Правилно ли те разбирам.

Бих искал да изясниш ясна позиция по този въпрос ако държиш да си принципен!!!

#4915 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 12:42 PM

Цитат

Не ми отговори в прав текст на въпропса! Толкова ли е трудно да го изречеш.
Значи ти обвиняваш хората тук и аз съм съгласен с теб , че стават смешни с позицията си , а именно с ЛИПСАТА на такава, но и ти правиш същото , говориш за по-малката злина??
Забелязал съм , че във вашия форум темата заплождане и малки АПБТ е ТАБУ, само някой да спомене , че иска да запложда женска или да продава малки и получава БАН??!! В нито един нормален форум това не се прави. Ако имате за цел да се намали популацията от питоподобни ОК, но това че нямате нищо против ваши съфорумци да си взимат кучета от работещи родители значи смятате това за по малката злина. Значи според теб кучетата призведени от определени иначе оплювани хора са по истински отколкото развъжданите по "съседски начала" както вие го въведохте като термин.Правилно ли те разбирам.
Бих искал да изясниш ясна позиция по този въпрос ако държиш да си принципен!!!
Не мога никого да задължа от къде да взима или да не взима куче, нали? Нито един съфорумец не е вземал куче от работещи родители! Работещи питове в Бг няма! Биещи се има, но работещи няма! Не си ме разбрал правилно- не одобрявам нито развъждането на съседски начала, нито развъждането по бойни качества. Аз обаче не съм Господ и малко хора ги интересува какво одобрявам и какво не. Какво мога да направя в този случай? Да трия обявите "търся женска" или подобни (не отричам, че едно време и аз съм бил на този акъл) или ако някой има кучило и има проблем с намирането на стопани, да се опитам да му помогна доколкото мога, но само веднъж!
П.С. Що се отнася до това:
Значи според теб кучетата призведени от определени иначе оплювани хора са по истински отколкото развъжданите по "съседски начала" както вие го въведохте като термин.Правилно ли те разбирам.
Без съмнение кучетата на лицето Х, което се занимава с бой с питбули и съответно развъжда по бойни качества, са по-близо до автентичния боен булдог, отколкото кучилото на лицето Y, което е от неизвестно какви родители и при което не са преследвани никакви качества, освен "искам да имам малки". Това не означава, че лицето Х развъжда по качества, по каквито на мен примерно ми се иска да развъжда

#4916 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 01:03 PM

Е поне беше честен, знам че това ти е позицията ;).
А за това , че не си господ, не си така е , но си админ , а като такъв можеш да слагаш БАН на потребители , които взимат кучета от хора като "лицето х" примерно, по такъв начин не смяташ ли , че така се поощряв свръхпопулацията на питове, защото знам, че много от хората като "лицето х" продават част от кучетата си и на хлапета тийнейджъри и от там идват доста от проблемите после.
Казвам всичко това следвайки мисълта ти за липсата на адекватна реакция от страна на дог.бг
Не мислиш ли, че и ти трябва да покажеш такава реакция, това е толкова елементарно, има хора които пишат при вас и имат такива кучета и се гордеят с това.

#4917 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 01:18 PM

Цитат

Е поне беше честен, знам че това ти е позицията ;).
А за това , че не си господ, не си така е , но си админ , а като такъв можеш да слагаш БАН на потребители , които взимат кучета от хора като "лицето х" примерно, по такъв начин не смяташ ли , че така се поощряв свръхпопулацията на питове, защото знам, че много от хората като "лицето х" продават част от кучетата си и на хлапета тийнейджъри и от там идват доста от проблемите после.
Казвам всичко това следвайки мисълта ти за липсата на адекватна реакция от страна на дог.бг
Не мислиш ли, че и ти трябва да покажеш такава реакция, това е толкова елементарно, има хора които пишат при вас и имат такива кучета и се гордеят с това.
Слагам бан на потребители, които залитат по борби. Каква полза има ако сложа бан на някой, който е взел куче от биткаджии и не го бори? Аз поне се опитвам, ако има кучило да намеря свестни стопани. Не мога да гарантирам за резултата, но се опитвам. Вероятността малките да попаднат в лоши ръце е малко по-малка, отколкото ако цъфне обява, която всички виждат. Освен това говорим за вече родени кученца, какво да ги правиш. Не можеш обаче да сравняваш някой-никой, който пише при нас и има куче от бойни родители с някой, който по правилник трябва да бяга от борбите, като дявол от тамян, а на практика е съвсем друго. Много ми се ще форума да се напълни със собственици на шампиони по уейт-пулинг, ама не става. Ще си търпя сегашните юзъри, стига "злините" им да са по-малки, т.е. да не борят и да не величаят борбите :blink:

#4918 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 01:35 PM

Не може да отричаш нещо, а да ползваш плодовете му, това също е двуличие........
Така, че предлагам тема за развитие във форума.

" Морално ли е според вас да си против борбите с питбули , а същевременно да търсиш и да си купуваш именно "гейм" куче от същите тези хора, които  всички вие така мразите ?!"

#4919 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 02:06 PM

Не мисля, че има нужда от дискусия - за мен поне е ясно - не е морално! Но понеже ми убягва - кой твърди обратното? Не съм запозната с предисторията на спора, тъй че не мога да разбера къде някой насочва търсещите питбул към развъждащи от тип "извратени"?
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#4920 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2008 - 02:14 PM

Цитат

Не може да отричаш нещо, а да ползваш плодовете му, това също е двуличие........
Така, че предлагам тема за развитие във форума.

" Морално ли е според вас да си против борбите с питбули , а същевременно да търсиш и да си купуваш именно "гейм" куче от същите тези хора, които  всички вие така мразите ?!"

Реди,"похвални" са опитите ти да извъртиш нещата така,че с развъждане на питбули да се занимават само тези,дето ги борят,щото,видите ли,лицемерно било да си вземеш куче от биещи се родители.А да се занимаваш с битки и да се гънеш тука като мокра връв не е лицемерно,ама хич!Опасявам се,обаче,че ще си останеш само с безплодните опити.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни