Небето е странен цвят, защото е рано сутринта.
Американски питбул териер
Публикувано: 04 August 2008 - 01:46 PM
Цитат
Цитат
... тия кучета са непредсказуеми ... наморника и тва е ... точка по въпроса!!!
MOD: Точка за МаХо. Намери си друго място за тролстване през следващите 7 дни.
ТУК СЪМ СЪГЛАСНА С МАХО . "наморника и тва е ... точка по въпроса!!! " не са малко инцидентите с тези кучета
B)
Публикувано: 04 August 2008 - 06:01 PM
Цитат
Цитат
Цитат
... тия кучета са непредсказуеми ... наморника и тва е ... точка по въпроса!!!
ТУК СЪМ СЪГЛАСНА С МАХО . "наморника и тва е ... точка по въпроса!!! " не са малко инцидентите с тези кучета
B)
п.п red stone щях да забравя-чудесни снимки! ;)
Това коте направо ме изумява какви навици за разходка придобива от кучо,а кучо от него за катерене по дърветата ;D

Публикувано: 06 August 2008 - 12:26 AM
Цитат
Това коте направо ме изумява какви навици за разходка придобива от кучо,а кучо от него за катерене по дърветата ;D
Публикувано: 06 August 2008 - 10:05 AM
Цитат
Цитат
Публикувано: 07 August 2008 - 06:41 PM
Здравейте,
Става въпрос за счупен кучешки зъб на пит.. в Стара Загора има ветеринарна стоматология където поставят метални коронки на счупените и повредени зъби.. Искам да попитам някой от вас слагал ли е такова чудо на кучето си и ако ДА, то има ли ефект и здраво ли държат тези метални коронки..
Става въпрос за счупен кучешки зъб на пит.. в Стара Загора има ветеринарна стоматология където поставят метални коронки на счупените и повредени зъби.. Искам да попитам някой от вас слагал ли е такова чудо на кучето си и ако ДА, то има ли ефект и здраво ли държат тези метални коронки..
Публикувано: 09 August 2008 - 10:27 PM
Да се похвалим, днес си имаме празник - стават две години, откакто Зоро е вкъщи. Доста се чудих как да го отбележим и реших, че ще е най-щастлив да потича навън на място където горещините не се усещат много и където не ходим обичайно, за да е интересно. Та хванах една раница и готово. ;D Беше страхотно, вече спирам да празнувам на маса ;D Иначе вкъщи си имаше афтърпарти с лакомства, подаръци и т.н. Почти не се сетих да снимам, но има колкото да нашаря писаното ;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 10 August 2008 - 07:39 AM
Браво insomnia, подобаващо парти! Навън е най- хубаво! Да ти е жив и здрав и дълги години да ви радва!
А пък ние вчера пак ходихме да се проявим като непослушно куче- гмурнахме се два пъти в една тиня, та после ходихме да поплуваме да се изкъпем! Много миризливо хоби си е намериял моя вагабонтин в Южния парк :rolleyes:
Тук вече чистички съхнем да се прибираме :blink:
А пък ние вчера пак ходихме да се проявим като непослушно куче- гмурнахме се два пъти в една тиня, та после ходихме да поплуваме да се изкъпем! Много миризливо хоби си е намериял моя вагабонтин в Южния парк :rolleyes:
Тук вече чистички съхнем да се прибираме :blink:
Публикувано: 10 August 2008 - 09:42 AM
Благодаря ви за пожеланията! :blink:
fireogi, хубаво хоби си е намерил Макс. ;D Мога да му препоръчам тинята, останала от прииждането на Искъра - пробвана е, адски е миризлива. ;D
fireogi, хубаво хоби си е намерил Макс. ;D Мога да му препоръчам тинята, останала от прииждането на Искъра - пробвана е, адски е миризлива. ;D

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.