Американски питбул териер
Публикувано: 08 September 2008 - 10:12 PM
Цитат
Цитат
Кой те пита ?? :huh: :huh: :huh:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 09 September 2008 - 12:30 AM
Колко пит- а си отгледала до сега ? / Говорим за Чистопородни кучета /
Как ще ми докажеш , че питовете са ти питове , без документи за произход ??
ПП : вземи си родословно куче , поне като твърдиш разни глупости , да се АРГУМЕНТИРАШ ПРАВИЛНО , че кучетата ти да се придържат що - годе по стандартите , нали все за стандарти говорим !!!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 09 September 2008 - 01:50 AM
Цитат
Колко пит- а си отгледала до сега ? / Говорим за Чистопородни кучета /
Как ще ми докажеш , че питовете са ти питове , без документи за произход ??
ПП : вземи си родословно куче , поне като твърдиш разни глупости , да се АРГУМЕНТИРАШ ПРАВИЛНО , че кучетата ти да се придържат що - годе по стандартите , нали все за стандарти говорим !!!
Познавам я от както бях дете разбираш ли,първия родословен АСТ който съм виждала беше нейния и знаеш ли кога съм го виждала?! ... Като гледам съм една година по голяма от теб което значи,че когато тя е имала стаф ти си ходел още прав под масата.
Може да е отгледала и един АСТ,но го е отгледала наистина и това куче беше еталон за всички други които днес наричате стаф.Казвам го защото съм го видяла с очите си.
Не се обиждай говоря ти най-приятелски.
Нека Агалина не ми се обижда,че се намесвам и казвам всичко това,но наистина не ми се нрави да се говори така за хора които познавам лично и знам отлично на какво са способни и що бул им е минал през ръцете.
MOD: темата е окастрена от модератор.
Може още, но този път ви е спестено. Следващия, който се засили да пише тук за нещо различно от АПБТ, да се заяжда самоцелно, да излиза от добрия тон, да пише с много главни букви, болд и възклицателни щи получи 3-дневна отмора от така затормозилия го форум на дог.бг. Ако и това не помогне, темата /за кой ли път?/ ще бъде заключена.

Публикувано: 09 September 2008 - 07:31 PM
Jordan staffffff, объркал си форума, тук темата не е "куч с 'артишка" :P Знам каква е целта на родословията, но в някои клубове е доста опорочена. И темата е АПБТ.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 09 September 2008 - 08:02 PM
Цитат
Jordan staffffff, объркал си форума, тук темата не е "куч с 'артишка" :P Знам каква е целта на родословията, но в някои клубове е доста опорочена. И темата е АПБТ.
insomnia, доста породи стават/ както вие се изразихте/ "медийни звезди", но
вярвам ще се съгласите с мен, не защото стопаните им са ги обучавали в тази
насока(за пазачи), а просто защото те самите не струват(собствениците)...
Нека поставим въпроса така:
Ако един истински АПБТ, живял при нормални услови, като обикновен домашен
любимец (без да е работено с него и не е обучаван ), ще защити ли имуществото ви, ако се наложи? Как трябва да реагира той, ако крадци нахълтат в къщата ви, а вас ви няма??

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 09 September 2008 - 11:01 PM
[quote author=insomnia link=topic=7922.msg478138#msg478138 date=1220981468]
любимец (без да е работено с него и не е обучаван ), ще защити ли имуществото ви, ако се наложи? Как трябва да реагира той, ако крадци нахълтат в къщата ви, а вас ви няма??[/color]
[/quote] :blink:Май по същият начин както и АБ при тези изредени условия- ще се зарадва на гостите и ще им донесе чехлите.. :blink:
п.п.не съм чела днес темата и не знам какво е понаместил мода, но аз лично исках да поговoрим за това дали АПБТ може да е пазач, на какво , защо ,как и пр.Темата е важна, предвид характер . Даже е рубикон.Дано се получи.

Публикувано: 10 September 2008 - 04:54 AM
Цитат
вярвам ще се съгласите с мен, не защото стопаните им са ги обучавали в тази
насока(за пазачи), а просто защото те самите не струват(собствениците)...
любимец (без да е работено с него и не е обучаван ), ще защити ли имуществото ви, ако се наложи? Как трябва да реагира той, ако крадци нахълтат в къщата ви, а вас ви няма??
Да, ще се съглася с първото. Но като се шуми за питовете в тази посока те са по-желани от такива лица за съжаление.
На въпроса - много зависи от това по какъв начин се нахълтва в къщата. В смисъл ако избият вратата и кучето ги изненада - лошо за тях.... Но ако си имат идея от кучета, предварително знаят че е там и му кажат няколко думи - имат всички шансове да получат целувки, чехли и каквото си поискат. Впрочем скоро четох из нета за откраднат пит, вярвам че е видял крадците :blink:
Цитат
Цитат
Да , ако кучето е свикнало само със семейството, с което живее .
Ама все пак се съгласи с мен ;D Щото това си е точно липса на социализация.
MOD: Отново от темата са махнати 2 страници, задръстени от спамери. INFERNAL вече има едно наказание, на следващата грешна крачка ще получи второто по сила. Другите - да се считат за предупредени. На човека с въпрос "каква порода е това куче?" - ако смятате, че е пит, пишете тук. Ако не, включете се в някоя от другите теми.
За пореден /но някак със сигурност, не последен/ път: темата е АПБТ.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 12 September 2008 - 09:42 PM
колко зъба има в устата си пита,има ли козина,има ли очи,може ли да диша?
Пс:до кога ???????????????????? :o

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 13 September 2008 - 10:24 AM
Цитат
Спри да спамиш,Оня!Като няма да отговаряш на въпросите,си трай,не се опитвай да се заяждаш.
При разли4ните породи е разли4но!
btw,по-тъпо от тъпите въпроси са тъпите отговори
Публикувано: 13 September 2008 - 10:28 AM
Цитат
Цитат
Спри да спамиш,Оня!Като няма да отговаряш на въпросите,си трай,не се опитвай да се заяждаш.
OFF/ а по-тъп от тъпите отговори си ТИ :huh: :huh: :huh: :huh:

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 13 September 2008 - 10:32 AM
Цитат
Цитат
Цитат
И тук помия.Колко жалко.

Публикувано: 13 September 2008 - 10:34 AM
Цитат
Цитат
Цитат
ТУКА ВЕ4Е МОЖЕ ДА СЕ СПОРИ! ;D
Или отговори колко е средната продължителност на живот при пит-а,или си трай.
Публикувано: 13 September 2008 - 10:35 AM
Публикувано: 13 September 2008 - 10:42 AM
[quote author=Jordan staffffff link=topic=7922.msg480583#msg480583 date=1221294483]
[quote author=INFERNAL link=topic=7922.msg480579#msg480579 date=1221294294]
[quote author=Jordan staffffff link=topic=7922.msg480384#msg480384 date=1221248568]
[/quote]
И тук помия.Колко жалко.
[/quote]