Американски питбул териер
Публикувано: 13 October 2008 - 03:24 PM
В парка до нас се провеждат тренировки,курсове за обу4ение на малко ку4енца.Има и два пит була.
На поредния урок,преди няколко дни се слу4и следнато:мъж води пит бул,а в другата ръка си държи другото ку4е-лабрадор,женски.Разминава се той с 4овек,който води бигъл,бигъла ръмжи на лабрадорката,и естествено пит була напада-захапва бигъла в областа на връта,и не се пуснаха няколко минути.Накрая бигъла го закараха в болница,а пит була го с4упиха от бой.
Аз и мои приятели ку4кари видяхме слу4илото се,и сега те се настроиха срещу породата...
Проблема ми е как да ги накарам да разберат 4е пит була не е виновен.Казах им 4е това е в реда на нещата,но те заклемиха пит була като убиец,както и много други хора.Ако не ми бяха приятели нямаше да се занимавам.
Публикувано: 13 October 2008 - 04:06 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 13 October 2008 - 04:13 PM
Според мен е грешно да се водят питбули(особенно по възрастни) по такива сбирчици.....и да го "спукат" от бой питбулът ретривър няма да стане!!! А колкото до приятелите ти кучкари - прави са, ако се отнася за куче от същия пол, питбулът Е убиец
Публикувано: 13 October 2008 - 07:34 PM
Цитат
Според мен е грешно да се водят питбули(особенно по възрастни) по такива сбирчици.....и да го "спукат" от бой питбулът ретривър няма да стане!!! А колкото до приятелите ти кучкари - прави са, ако се отнася за куче от същия пол, питбулът Е убиец
Мери си приказките!
Ку4етата са на възраст до 1,3г.
Публикувано: 20 October 2008 - 03:49 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 25 October 2008 - 11:17 PM
Ето го и него! Това е малкият Арес който е само на 45 дни :yahoo:
Публикувано: 25 October 2008 - 11:48 PM
Ние ще се радваме да видим бебе, но преди трите ваксинации го пазете и не го пускайте на вън, сега е уязвимо на зарази!
п.п. Ако снимките ви са големи, най-лесно се смаляват в paint от падащото меню image след това Strech/Skew. Там където виждате в квадратчетата 100 променяте с по-малко число-смалява снимката и като размер на изображението и като големина на файла.
Чакаме снимките :blink:
Публикувано: 26 October 2008 - 09:56 AM
Ооооо извинявам се, не съм го написала..... явно само съм си мислела да го напиша и ми е останали в съзнанието, че съм написала нещо, а не съм. :huh: Е, вече е написано. :blink:
Публикувано: 26 October 2008 - 12:02 PM
Цитат
Ооооо извинявам се, не съм го написала..... явно само съм си мислела да го напиша и ми е останали в съзнанието, че съм написала нещо, а не съм. :huh: Е, вече е написано. :blink:
Публикувано: 26 October 2008 - 12:28 PM
Цитат
Ето го и него! Това е малкият Арес който е само на 45 дни :yahoo:
Здравейте и честито за сладкото момче!Още от малък изглежда много мускулест и здрав...Ще бъде прекрасен пит...
Да Ви е жив и здрав! :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 26 October 2008 - 12:38 PM