Цитат
Bulldogmen, все едно да кажеш, че харесваш дебели жени, това май си беше някакво психическо отклонение, не мислиш ли? Хубаво показваш какво харесваш, но според мен лично се заяждаш и правиш напук. Ясно е, че с този пост целиш само да разбуниш духовете, пък и успяваш, хвала, поне да живне малко форума. На мен лично дебел питбул ми прилича на морска крава, все едно да кажеш, че повече ти харесва плешиво чао- чао, или шаршей с липосукция, или ротвайлер с розово чоко, като онези кученца, които обикновено ги кръщават Фифи и им слагат подобен аксесоар( съжалявам за некомпетентността си относно породата). Нали целта уж на тия хора, които се борят за утвърждаването и признаването на породата е да направят единен стандарт за нея. Е това май не се вписва в опитите. Съди ме ако искаш за мнението, но това е все едно да кажеш, че човек би живял по- добре и би се харесвал повече с наднормено тегло и затлачени от висок холестерол артерии. Ти лично коя предпочиташ- Адриана Лима или Марта Вачкова? Изинявай, но ако ще се заяждаш, смятам да ти подам и аз малко- дебел питбул е като немиришещ булдог! А и чироза е делокатес, докато лоената топка с косми, май не е?!