Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#5761 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 20 December 2008 - 12:54 AM

http://www.youtube.c...h?v=ID0j_6uJwVg

http://www.youtube.c...feature=related

:wub: :wub: :wub:
И една моя любима чирозка:

User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#5762 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 December 2008 - 08:13 AM

Jordan staffffff,любимката ти не ми изгежда да е чироз ;D ;D ;D...
Качена снимка
...това по ми прилича...има и родословие пълно с ROM,Grand sh ...и т.н.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#5763 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 December 2008 - 10:01 AM

Цитат

roughdog,ми аз дебели питове не виждам...виждам мусколести ;D!
www.youtube.com/watch?v=8gDDJUuAxd4&feature=related
И честно ,какво лошо има да харесваш пухкави дами  ;D ;D ;D ;D ;D...
Айде стига вече.Какво точно целиш като дразниш хората в този форум ?
Ми дебели са, да- тези от линка ти.Залоени са , а не мускОлести.Това не е  добре нито за пит, нито за което и да е куче.Но щом ти харесват - ОК.Сам каза по-горе, че всеки може да си харесва каквото си иска!
Да взема ли да ти пусна компилация от вс ти  странни постове тук ? За какво се бориш ти изобщо - питовете са кофти, за какво ви са чирози и секви заяждания.Хората са така толерантни към твоите явни простоии.Ако беше в някой друг подфорум - досега да те бяха отсвирили яко и то така, че  да ти пищят ушите.Ае аман от тролове.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#5764 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 December 2008 - 11:42 AM

Много се кефя на тоя човек!
Ето така се постъпва с ненужната агресия: Цък
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5765 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2008 - 02:01 PM

Цитат

Цитат

roughdog,ми аз дебели питове не виждам...виждам мусколести ;D!
www.youtube.com/watch?v=8gDDJUuAxd4&feature=related
И честно ,какво лошо има да харесваш пухкави дами  ;D ;D ;D ;D ;D...
Айде стига вече.Какво точно целиш като дразниш хората в този форум ?
Ми дебели са, да- тези от линка ти.Залоени са , а не мускОлести.Това не е  добре нито за пит, нито за което и да е куче.Но щом ти харесват - ОК.Сам каза по-горе, че всеки може да си харесва каквото си иска!
Да взема ли да ти пусна компилация от вс ти  странни постове тук ? За какво се бориш ти изобщо - питовете са кофти, за какво ви са чирози и секви заяждания.Хората са така толерантни към твоите явни простоии.Ако беше в някой друг подфорум - досега да те бяха отсвирили яко и то така, че  да ти пищят ушите.Ае аман от тролове.

;D ;D ;Dagalina,теб лично пък ще те питам за ти за какво се бориш?...
Аз харесвам питове тип-булл и едва ли едно дебело куче ще скочи колкото ръст на човек!Да аз не харесвам гейм-кучетата защото тяхната съдба е една...Ти няма да промениш света набий си го в главата,хора които пускат кучетата си в боеве никога няма да спреш!!!Не искам да ми показваш какво правили хората в Америка или някъде другаде,понеже живеем в БЪЛГАРИЯ и тук всичко е наопаки.Ти като такъв страдалец на тема питове,какво правиш по въпроса?Събираш някоя сродна душа ,и!?Положението е пак същото,ти с нищо няма да го промениш,повярвай ми!Това е грозната истина и колкото да трием буквите по клавиатурата пак сме на същия хал!Винаги ще има ROM-ве,2xW,3xW...1xL...Ти си пиши тука и ме отсвирвай,ако щеш...твоя воля,а мойте воля е да харесвам,това което ми допада!!!Айде със здраве!
P.S. Ти лично от колко време имаш допир с истински АПБТ?Много искам да ми отговориш, на този въпрос!!!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#5766 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 20 December 2008 - 04:29 PM

Fireogi, мерси за клипчето, направо ме изпълни  :wub: много ми харесват такива клипове, в които се вижда, че най-често проблемите не са в кучетата, а в стопаните им.  ;D

#5767 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2008 - 05:13 PM

Perla е страхотна! :wub:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#5768 Потребителят е офлайн   kris4an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 20 December 2008 - 05:25 PM

Agalina e "майка-Тереза" за всички питове  ;D

#5769 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2008 - 05:28 PM

Цитат

Agalina e "майка-Тереза" за всички питове  ;D

:D
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#5770 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 December 2008 - 11:08 PM

[quote author=bulldogmen link=topic=7922.msg548157#msg548157 date=1229774460]

[/quote]

Аз харесвам питове тип-булл....
..Ти няма да промениш света набий си го в главата,хора които пускат кучетата си в боеве никога няма да спреш!!
P.S. Ти лично от колко време имаш допир с истински АПБТ?Много искам да ми отговориш, на този въпрос!!!

[/quote] Гледай сега - има няколко неща от твоя пост ,които ми се струват основни и ще опитам да ти отговоря - не за друго ,а защото  на мен не ми е смешна темата АБПБ като на теб нито ми е така лежерно като на теб  ама хич да ти кажа.Същото  се отнася и за другите минувачи през темата -  тези с веселите емотикони.Не ми е.Но започна да ми ми е смешна друга тема - тази тук сега .Благодарение на теб и минувачите.
Та ето какво m Харесващия "питове тип-булл" (Не че има друг ТИП  питбул териери , тип не бул -няма такава опция) -  можеш ли да кажеш с едно простo изречение какво  ТОЧНО те дразни в това, че се опитвам и ако щещ вярвай,  искрено ,да пропагандирам против  касапницата на  боевете ,както и  против тъпите практики на безоотговорни стопани на пит кучета , водещи до инциденти и лош имидж както и против безотговорното развъждане на нерасови кучета? Кое точно те дразни в тези неща ?
  На  мен много неща ,примерно, не ми са по вкуса=-за много породи, но не ходя по тематичните Форуми- да цвъкам простотии.Не задруго, а защото което не го разбирам добре, добре - не ми е работа да се меся.В тоз ред на мисли= когато кой ли не даваше акъли за съвременното състояние на булдозите и здравето им предпочетох да замълча - не защото нямам неква позиция, а защото не съм компетентна достатъчно.Но това е мое решение.Твоето видно е друго.
  За това , за което ми казваш да "си  го набия в главата", подчертано  с две удивителни.Да няма да променя света .Но мога да опитам. :blink:Едва ли ти пречи това на теб толкова моята лична борба ,че чак  да реагираш ма  така -така  удивено. И така  ангажирано . И агресивно. Ма  няма проблеми не се дразни толко - просто смени темата,  включи на друг канал, дето се вика  и всичко ще  е добре. :blink:
п.п.За постскриптума ти - нямам допир . Безконтактно работим . :wub:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#5771 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 01:14 AM

agalina,не мога да сменя темата ;),понеже харесвам питове,точно какви няма да повтарям!И едно ще ти кажа вече около 7-8 години питам разни хора,ЗАЩО МЪЧАТ ЖИВОТИНКИТЕ!?...и отговора е един...през това време никой не се промени,а на мен ми омръзна да гледам как едни хубави кучета си отиват,за едното "леле гледай как къса"...а после копаят дупки!Лошото е,че стопаните определят съдбата на своите кучета,за някои любимци,за някои "машини" и т.н.
Аз за миг не съм те обидил,както и някой във темата,просто спорим!Да,понякога прекаляваме и езика е по-остър,но всеки отстоява думата си,кога от инат,кога е в правилната посока,кога не...света е шарен!Ако някого съм обидил му се извинявам!Но не казвай кой цвъка простотии и кой не,остави всеки да реши сам за себе си,кое как е!Според мен аз имам повече наблюдения върху пит-була,от колкото ти,повярвай ми!Не се обиждай,агресия в мен няма,само ти казах,че понякога нещата не зависят от теб,от мен,от Мунчо или Марийка,колкото и да ти се иска да промениш света той е устроен по-един начин.Трябва да промениш първо хората,тяхното мислене и ред други нещица,а след това може би ще се промени случващото се!'Айде лека!
п.с. Без лоши чувства...
User's Signature

Качена снимка

#5772 Потребителят е офлайн   freeskier Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 08:15 PM

Малко анатомия и от нас!:)))

#5773 Потребителят е офлайн   freeskier Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 08:26 PM

Djesi!! Pit Bull from drujba sity!:))

#5774 Потребителят е офлайн   freeskier Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 08:30 PM

:OK:

#5775 Потребителят е офлайн   freeskier Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 08:36 PM

Леле тея чирозии!:))

#5776 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2008 - 11:20 PM

Поздравления, кучето изглежда страхотно  :palec:

#5777 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 12:29 AM

http://es.youtube.co...feature=channel

За Профит  :->)  .

#5778 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 02:24 AM

Цитат

Derrty,мисля си,че не можеш да ми кажеш какво да харесвам B)!И хайде стига с твоите "чирозчета" не ми пука ти какво харесваш!Ако ще да скачат и по 12 метра от място и да теглят по 10 тона,за мен кучето е приятел.Не искам да избивам комплекси,чрез него,та колко силно било,как можело да схруска всяко едно куче и т.н.
Вземи се във ръце най-после,крайно време е човече!!!Всеки сам избира какво да харесва!Ти ако ще и куцо магаре си вземи за домашен любимец,това си е твоя лична работа,разбра ли!Хайде със здраве!

..... едва ли има човек, който би искал приятелят му да не може да диша нормално, да не може да излиза лятото на вън когато е горещо, да хърка когато диша , да живее наполовина колкото другите от вида му, да не може да ражда нормално , а само с цезарово сечение.....  да продължавам ли?
Човек когато иска да си вземе наистина куче за приятел отива в кучкарника и взима първия безпороден "помияр" .   
А всичките тези изложби на които ходите какво са , ако не точно избиване на комплекси, кой има най-дебелото , разкрачено и безмуцунесто куче  :huh:  и недейте да скачате пак , че съм бил против породата, че си имало стандарти..... виждам , че в доста породи ще има промени на така обичаните от вас стандарти
http://dog.bg/forum/...ic,20525.0.html
Значи все пак можело а  ;D а доста хора се пънеха преди година две,  точно когато обсъждахме точно тази тема.

Но тук темата е все пак АПБТ, та винаги съм искал да попитам радетелите на стандарти и от АДБА или ЮКЦ , тоест истински,  заверени родословия. Е как може да имаш доверие на тези организации щом като пародии на АПБТ биват регистрирани там -> http://www.raisingca....com/males.html
....най елитния им АПБТ тежи близо 60кг и прилича на лоена топка  :sos:
Кажете ми как да имаме доверие на АДБА като гарант на чистопородност на кучета с родословие регистрирано при тях. Когато един от кенълите в САЩ си признават , че имат кръв от булмастив влята за масивност , нисля че беше Мъгулстоун или нещо подобно от там идват любимите на някои сини питове .
Ти булдогмен би ли приел за англ. булдог куче тежащо 50-60кг щом е регистрирано в клуба ви в БГ и ФЦИ .....не нали и няма да те интересува какво пише в родословието му .

#5779 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 08:53 AM

redy, redy, redy къде се изгуби бе човек? :blink:
Първото,което ще ти кажа,че в много развъдници по света булдоците раждат без цезария!Давам ти за пример един испански развъдник "REMBOBORY BULLDOG",там има 15 женски които раждат така без проблем!Всеки може да пробва и ако един път кучето роди без цезария,то ще го прави и за напред!Другото,което ще кажа,да нямам нищо против булдог 50кг стига да е онзи "стария булдог"...но стига,все пак тук темата е друга...АПБТ,НАЛИ?
Всички вече разбраха,че обичам по масивните кучета,за това други въпроси са излишни!
И ти знаеш как се правят породите?Просто сбор от няколко породи,след което  се провежда дълга селекция и поизгладят някои недостатъци!Резултата е добър компаньон,добър ловец,добър бодигард или добър... боец!Всички породи са започнали от някъде,нали така!?
А да ти кажа ние сме хората,които избираме каква порода бихме отглеждали,кой обича дебели,кой дребни...всеки си има предпочитания! :blink:
Имам една молба към всички,нека постваме по-често снимки и обсъждаме именно тях!И нека спрем с дръгненето,че форума прилича на един ОБИКНОВЕН ПЛЮВАЛНИК,КОЙТО СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ РАЗНИ "ХОРИЦА" ЗА ДА ДОКАЖАТ КОЛКО СА "УМНИ"...Е ВИНАГИ ЩЕ ИМА И ПО-УМНИ И ПО-РАЗУМНИ!ВСЕКИ ПОЖЕ ДА БЪДЕ КАКЪВТО СИ ИСКА,НО...:
"Господ въздава справедливост,според делата ти..."
                                                                      Весели празници!
User's Signature

Качена снимка

#5780 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 11:55 AM

Въпросът ми беше най-вече за АДБА и заверено от тях родословие като гаранция за чистопороден АПБТ??
...и чакам отговори точно на този въпрос  ;).

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни