Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#5782 Потребителят е офлайн   freeskier Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 December 2008 - 05:23 PM

Малко почивка и после пак на въжето!:))

#5783 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 05:46 PM

Derrty,искрено ме зарадва,кучета в този кенъл много ми харесаха  ;)!Аз лично ти благодаря :palec:!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#5784 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 09:46 PM

Моля, моля, ако намеря друго трудно подвижно лоено топче, с още по-криви крака веднага ще го постна тук да му се нарадваш, а пък ако е и с обратна захапкаа......

П.П.: Redy, отговор на твоя въпрос тук няма да получиш....поне аз не получих....

#5785 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2008 - 09:54 PM

Derrty,лоените топки ги остави на мен,нали беше важно ти какво харесваш :blink:!
Но помниш ли,че не си голям поклоник на екстериора,а на характера на АПБТ!За това криво ,право все тая... ;)!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#5786 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 03:02 AM

Цитат

Derrty,искрено ме зарадва,кучета в този кенъл много ми харесаха  ;)!Аз лично ти благодаря :palec:!

Естествено , че ще ти харесат, като гледаш всичко през стандарта на английския булдог , за теб сигурно и хрътката би трябвало да е с подобна структура за да ти хареса  ;D .
Аз не вярвам тези кучета да се харесат на никой от този форум, защото това е форум на АПБТ .
Както се вижда от сайта червената нишка в развъдната дейност на този кенел е достигане на все по-голямо тегло от следващите поколенията. Така че тези американски оригинални АДБА родословия могат да ги вземат и да си избършат .....  носа с тях  ;D .

#5787 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 10:41 AM

На мен в представата за истински АПБТ от всякаква гледна точка ми се вписва кучето на Freeskier, дори за физика на мъжки индивид, да не говорим за женски! Невероятна е, да ти е жива и здрава, ако искаш може да разкажеш малко за нея, много силно впечетление ми направи. Поздрави!

#5788 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 December 2008 - 10:49 AM

Темата започва да прилича, на такава от едни други форуми.
Тук за бога е форума на дог.бг, тук влизат и пишат хора, които ОБИЧАТ КУЧЕТАТА СИ, хора които гледат домашни любимци и членове на своите семейства, не чирози, не лоени топки, не просто животни, които да им задоволяват кървавите потребности!
Хора, осъзнайте се какво пишете!
Може съдбата на една порода да не зависи от мен, вас или който и да е друг българин, но съдбата на собствените ни кучета да!
И за какво в крайна сметка се спори тук?
Обичайте кучетата си и пишете за тях, а тези за които кучето не е член на тяхното семейство, за мен просто са сбъркали форума!
Потърсете темата в която дог.бг казва, защо е създал портала и сайта и вижте тук ли е вашето място!
Весели празници!
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5789 Потребителят е офлайн   freeskier Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 11:17 AM

Американски питбул териер
« Отговор #5786 -: Днес в 10:41:34 am » Цитат 

--------------------------------------------------------------------------------
На мен в представата за истински АПБТ от всякаква гледна точка ми се вписва кучето на Freeskier, дори за физика на мъжки индивид, да не говорим за женски! Невероятна е, да ти е жива и здрава, ако искаш може да разкажеш малко за нея, много силно впечетление ми направи. Поздрави!

Радвам се наистина 4е ку4ето ви харесва,но според наистина този спор който водите е малко безмислен за истинския АПБТ!Колкото и хубаво родословие да има едно ку4е според мен не се ли отнасяш към ку4ето с нужното Уважение и с нужната лубов към него това ку4е няма да е това което трябва  да бъде, а да не забравяме породата на тези ку4ета,защото поне за мен тази порода озна4ава многоо!!!

Доколкото за Джеската вси4ко започна на 25 юни 2007!Единственото което знаех за родословието и е 4е майка и е от Сърбия а баща и е от БГ.тогава не се интересувах много много от родословия ,просто исках да си взема Пит Бул,защото бях 4ел много за тази порода и наистина си мислех 4е ще ми допадне :)!

Доколото за физиката на ку4ето-праВилно хранене,яки тренироВки и ку4ето 6те Ви заприли4а на истинския АПБТ!

#5790 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 12:23 PM

fireogi тук темата е АПБТ и не виждам лошо в това да се обсъждат отделни теми за тази порода, които не са свързани пряко с нашите любимци, не те разбирам за какви кървави потребности говориш, след като обсъждахме АБДА и истинноста на кучетата регистрирани там. Даже не мога да кажа и че сме обсъждали след като всички вие "фенове" на АБДА мълчите, но видиш ли някой ако каже че питът му няма официално родословие пак вие, същите веднага се изсипвата, цитирайки великата АДБА, нейните стандарти и т.н и т.н, стандарти които дори и тя явно не спазва
Поздрави.

#5791 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2008 - 02:55 PM

Цитат

fireogi тук темата е АПБТ и не виждам лошо в това да се обсъждат отделни теми за тази порода, които не са свързани пряко с нашите любимци, не те разбирам за какви кървави потребности говориш, след като обсъждахме АБДА и истинноста на кучетата регистрирани там. Даже не мога да кажа и че сме обсъждали след като всички вие "фенове" на АБДА мълчите, но видиш ли някой ако каже че питът му няма официално родословие пак вие, същите веднага се изсипвата, цитирайки великата АДБА, нейните стандарти и т.н и т.н, стандарти които дори и тя явно не спазва
Поздрави.

Думите ти се потвърждават от поста на Freeskier. Наистина не е нужно във вените ти да тече синя кръв, за да си крал! Поздрави.

#5792 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2008 - 11:15 AM

Цитат

Цитат

Поздрави.

Думите ти се потвърждават от поста на Freeskier. Наистина не е нужно във вените ти да тече синя кръв, за да си крал! Поздрави.

А ти от къде знаеш каква кръв тече във вените на кучето му, това  че той не знае родословието му не значи , че кучето му няма такова , и аз предполагам , че е 100% по-истински питбул отколкото тези кучета от американският сайт.
А доколкото за fireogi тя освен да ахка и охка с други подобни потребители над снимките на кученцата си едва ли подобни теми я интересуват . Мен естествено това не ми пречи и досега не съм писал нищо против тях, но когато смятат техните захаросани темички за важни , а темата за развитието на АПБТ като порода за глупава не мога да се сдържа да не си кажа мнението.

#5793 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2008 - 04:22 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Поздрави.

А ти от къде знаеш каква кръв тече във вените на кучето му, това  че той не знае родословието му не значи , че кучето му няма такова , и аз предполагам , че е 100% по-истински питбул отколкото тези кучета от американският сайт.
А доколкото за fireogi тя освен да ахка и охка с други подобни потребители над снимките на кученцата си едва ли подобни теми я интересуват . Мен естествено това не ми пречи и досега не съм писал нищо против тях, но когато смятат техните захаросани темички за важни , а темата за развитието на АПБТ като порода за глупава не мога да се сдържа да не си кажа мнението.

Мисълта ми беше, че човекът не се е интересувал от родословието и не то го е накарало да си вземе кучето. В смисъл, че дори и кучето да не е родословно с правилно гледане и добри грижи, може да се получи отличен резултат. А и аз честно казано не разбирам защо се ползва израза: няма родословие. Има такова, естествено, не се е родило от нищото, далеч е от библейското начало. Това, че не е признато примерно, или не е регистрирано, не трябва да прави кучето по малоценно или различно от другите. Дрехите не правят хората, както и родословието не прави кучето( естествено зависи си много и от други критерии, не е важен само външния вид, макар в случая на Freeskier тя да го притежава в перфектна степен). Важното е да си го гледаш каквото и да е и с правилните грижи и старание ще се превърне в тоята мечта( та кой не би казал, че неговото куче е най- хубавото, все пак има честта да гледа питбул, което само по себе си е привилегия!). Поздрави! Весели празници на всички!

#5794 Потребителят е офлайн   ivelin9021 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 December 2008 - 10:37 PM

http://www.youtube.c...feature=related е това клип4е ме потресе http://www.youtube.c...feature=related

#5795 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2008 - 08:14 AM

Цитат

И какво те потресе, сигурно второто клипче ? В първото клипче е обучение... кучето във второто действие е с наморник, споко  ;D
А във второто клипче не е обучение, ама тая дъртата трябва да бъде осъдена и да бъде конфискувано и превъзпитано кучето, а не да го гърмят или газят, пълни олигофрени ... Заради такива се създава лошото име на питбулите ...
User's Signature

Качена снимка

#5796 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2008 - 02:55 PM

redy охкаме и ахкаме по захаросани темички ли :-
Е драги ми съфорумецо, не обичам кръвта, по нея ли да ахкам?
Я кажи твое куче или твое потомство участвало ли е в бой?!
И къде виждаш своето място в развитието на тая порода, след като ние само "охкаме и ахкаме"?
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5797 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2008 - 03:03 PM

Цитат

...родословието не прави кучето...

... напротив. именно то прави кучето. останалото са средства и грижи ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#5798 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2008 - 08:30 PM

[quote author=KOKO_ko link=topic=7922.msg553125#msg553125 date=1230555793]
[quote author=roughdog link=topic=7922.msg550768#msg550768 date=1230128537]
...родословието не прави кучето...[/quote]

... напротив. именно то прави кучето. останалото са средства и грижи ...
[/quote
А в родословието на един питбул какво друго трябва да пише за да е добро, освен Ch, GR Ch и тем подобми?! Какво е едно родословие- голямо нищо. Големият боец може и грам да не мяза на питбул, а нали това е гаранциата за добро родословие, ако е от известен кучкарник, от добър собственик, влагаш множество грижи и усилия, за да развива потомство доказани шампиони. И какво е това според теб- добра селекция и гарант за отлично качество до десето коляно ли? Глупости, защо му е на един питбул да има в родословноти си дърво GrCh, за да изглежда и да се държи безупречно? Аз знам перфектен отговор- за да си начеше стопанинът му егото! Защо ти е родителите на кучето да имат заслуги в сфера, която теб не само, че не те интересува, ами и я ненавиждаш като кръвопролитна и безумна, за да имаш красиво, здраво, истинско куче- питбул- ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ!!! Как да разбере един нормален здравомислещ човек, желаещ да притежава такова куче, за да зарадва децата си и да му завиждат благородно съседите за отличния любимец, който притежава, че кучето, което иска да земе, е качествено?! От това, че родителите са му били перфектни убиици, или от това как са изглеждали и как са се държали към останалите, колко социализирани и възпитани са били? Сега пак ще кажете, че не е екстериорна порода и че външният вид не е от значение. Е аз не мисля така, добре, съгласявам се, че кучето е агресивно и много борбено, но не мога да се съглася, че гарант за добрия му произход са бройката на избитите от прадедите му себеподобни! И НЕ "останалото са средства и грижи", а ВСИЧКО са средства и грижи! Аз лично познавам едно момче, което си взе питбулче, "без родословие" ( каквото и по дяволите да значи това?!),което в един форум бе оплюто като мръсно пумярче и дръгливо мелезче, а сега ако някой от този форум, притежаващ питбул види този "пумяр", ще му изтрака ченето от завист- кучето изглежда превъзходно и притежава прекрасен характер. Тогава какво говорим за родословие, като според много от вас добро родословие значи смърт! Какво като примерно прадядо ми е бил принц на близкоизточно царство, например, това какво ми пречи аз примерно да рова по кофите или да съм просяк?!  Поздрави!

#5799 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2008 - 10:11 PM

fireogi защо не вземеш отношение по въпросът който обсъждахме за АДБА кучетата? Нали си привърженичка на чистопородните кучета със съответното родословие от официалните организации, защо не изказа някакво мнение именно за това? Защо не изкоментира извадките от сайта, които постнах? Само едно си мелите....

КОКО_ko за въпросът, който подхванахме - АДБА родословието не прави от питоподобното-питбул

#5800 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 30 December 2008 - 08:13 AM

Цитат

За първото клипче - кучетата са перфектно подготвени,добре обучени,страхотни служебни кучета!За второто - кучето действа много правилно!Изправя се срещу хората,който го тормозят - това куче заслужава адмирации!А за полицаите,които се опитаха да го прегазят - тези хора ли ни пазят? :o  :o В тяхно присъствие няма да се чуствам защитена - 1.стреляха по кучето,което беше много близо да жената - можеха нея да ранят  2.начина, по който се опитаха да спрат кучето не е хуманен   3.щом те не спазват закона ние ли да го спазваме? :rolleyes:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#5801 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 December 2008 - 12:32 PM

За размисъл:
http://forum.zoomani...=...p;sk=t&sd=a
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

• (379 Страници) +
  • « Първа