Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#5901 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 January 2009 - 09:10 AM

Ами драги съфорумци, вземете се запознайте с правилата на форума и ще разберете за какво иде реч - а имено dog.bg не толерира, дори забранява да се използва неговото пространство за търговийка на неродословни кучета!
Ако кучето, каквото и да е, има легитимно FSI родословие ми представете го, представете даните за връзката - легитимна връзка одобрена от клуба представител на породата, който клуб ще издаде родословие на малките и нямате ама никакви проблеми!

Отделно, мисля ясно беше казано по-напред, че точно това - търговията на неродословни кучета, не й е тука мястото!

Друг е въпроса, че това ако е родословен стаф (искрено се съмнявам, моля оборете ме със сканираното родословие на кучката и документите за връзката!) обявата няма ама никакво място в АПБТ!

И къде забога видяхте, някой да говори да не си обичате кучето ако не е родословно?! :huh:

Отделно, защо си мисля, че въпросната госпожа Svetoslavaaaa, случайно ще да пише от същото IP като обявилия за продажба бебета?!
Пък и като не са ви останали кутрета, къв ви търси обявата тука?! :huh:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5902 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 29 January 2009 - 09:30 AM

Мисля, че миналата година кучета от тази същата кучка вървяха по 500лв бройката, или бъркам...инфлация :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#5903 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 10:12 AM

zna4i za malkite te se razprodadaha za 4asowe i wie mi obsajdate ku4kata towa sie wa6 problem a za rodoslowieto az neprodawam rodoslowie a ku4enca. apak poneje nqkoi mnogo goworqt mnogo razbirali no nepokazwat tehni ku4eta da gi widim  6to za poroda sa.

#5904 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 10:14 AM

Цитат

Ами драги съфорумци, вземете се запознайте с правилата на форума и ще разберете за какво иде реч - а имено dog.bg не толерира, дори забранява да се използва неговото пространство за търговийка на неродословни кучета!
Ако кучето, каквото и да е, има легитимно FSI родословие ми представете го, представете даните за връзката - легитимна връзка одобрена от клуба представител на породата, който клуб ще издаде родословие на малките и нямате ама никакви проблеми!
Отделно, мисля ясно беше казано по-напред, че точно това - търговията на неродословни кучета, не й е тука мястото!
Друг е въпроса, че това ако е родословен стаф (искрено се съмнявам, моля оборете ме със сканираното родословие на кучката и документите за връзката!) обявата няма ама никакво място в АПБТ!

И къде забога видяхте, някой да говори да не си обичате кучето ако не е родословно?! :huh:

Отделно, защо си мисля, че въпросната госпожа Svetoslavaaaa, случайно ще да пише от същото IP като обявилия за продажба бебета?!
Пък и като не са ви останали кутрета, къв ви търси обявата тука?! :huh:

Не знам за каква обява иде реч тук, но това което си писала ти са също пълни глупости! За какво легитимно ФСИ родословие говориш и за какъв клуб представител на породата говориш аз не съм чувал да има в Бг такъв?!  Много ми е интересно щом вие всички сте толкова против търговията с неродословни кученца от къде ги взехте вашите любимци  ;D .
Или това не важи за вас (търговията с неродословни де) защото купувайки си такова вие сте основната брънка на тази верига .
...йоги  би ли ми обяснила това противоречие ако обичаш.

Сигурно сто пъти съм питал защо в Бг няма клуб на АПБТ който да ръководи развъдната дейност, да помага за закупуването на родословни кученца и получаването на самите родословия, да одобрява връзки , да има някаква цел, да прави изложби.....
Някой от всичките многознайковци ако може да ми отговори на този въпрос  :blink: ???

Това според мен е интересна насока за дискусия и не приемайте горенаписаното за заяждане. Наистина ми е интересно защо само АПБТ няма официален клуб в Бг за разлика от всички други породи.

#5905 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 10:32 AM

става въпрос за аст а не питбул.ку4ето ми е стаф.

#5906 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 10:33 AM

:blink:

#5907 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 10:35 AM

:blink: ;D ;D ;D ;D

#5908 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 January 2009 - 10:38 AM

Такам, това с родословието беше във връзка с посоченото, че кучето е родословно, че май би трабвяло и стаф да е... за породата АСТ няма да спорим нали?!
Та така, още веднъж обявата за бебетата на това куче нямат място в темата АПБТ...

Да, прав си породата не е призната от FSI, но родословни питов в България мисля има и то не говорим за бойни родословия, а това така като гледам не е от тях!

За клуб, ми темата я има няколко страници назад, аз по нея нищо ново не мога да ти кажа, тези които имат АПБТ, а не питоподобни са тези, от които да искаш отговори по нея? А redy, защо не направиш ти нещо по въпроса?

Нашите кучета ли? Ми не са от обяви по форуми (поне моето, подарък е както и всяко друго кученце от въпросната майка. За нито едно нейно бебе, момчето не взе пари, не защото не стурваха нищо за него, а защото целта не беше търговийка :blink:), при това от кучета хем "родословни" пък хем и пит и стаф и за каквото още може да мине по картинка!

Надявам се и моя пост да не се възприеме като заяждане и не виждам, какво лошо има в това да искаме и самите потребители, да се спазват правилата на форума!

redy очаквам наистина да ми отговориш и да стане не спор, а дискусия по темата! :blink:

п.п. septemberem не, че ме вълнува продли ли сте си или не бебетата, но като душици дано добре се задомят!
За родословните кучета, допуснати до разплод по правилата на БРФК/или алтернативни организациии (това си го сверете с модовете) и прочие си има тема за представяне на кучилата. Ако отговаряте на условията, друг път имайте предвид там да си публикувайте обявата, ако ли не...просто дога не е точното място :blink:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#5909 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 11:18 AM

Мисля, че познавам едно бебе от тази кучка от миналата година (може и да бъркам) доста му се радваха като малко но в момента е едно страхотно дворно куче при баба  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5910 Потребителят е офлайн   Xugpa Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 10:48 AM

Здравейте. От два месеца и малко имам питче. Искам да му купирам ушите, и сигурно някъде напред в темата сте писали по въпроса, но е доста голяма и има много ровене, ако някои знае горе долу на коя страница сте писали по темата ще се радвам да ми каже. Това ми е трето питче, но досега не сам им купирал ушите затова питам за съвет. Предпочитам на "триъгълничета" или там както се казва. Разяснете ми какво се прави след т.н. операция. А и преди нея ако има някаква подготовка

#5911 Потребителят е офлайн   Derrty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 11:28 AM

Тук в темата едва ли е писано подробно какво се прави преди и след купиране, защо най-добре не се консултираш с ветеринар, той ще ти обясни по-подробно.
Лично мое мнение и съвет е - недей да ги режеш. Аз, навремето не послушах ветеринара и сега всеки ден когато погледна кучето съжелявам че го направих и нокога повече няма да го направя отново.

#5912 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 02 February 2009 - 02:24 PM

Цитат

става въпрос за аст а не питбул.ку4ето ми е стаф.

Е,доживях най после да видя и ''стаф'' мязащ на пони  :yahoo:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#5913 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2009 - 06:34 PM

една снимчица от нас  :drugarche:
User's Signature

My link

#5914 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 February 2009 - 09:15 PM

Цитат

кучето е чистокръвен стаф има и родословие но аз си показвам кучето а не родословието когато го купувах не гледче-ах родословието а да ми хареса кучето
Извинете ме ,че се намесвам във вашия  разговор ,но дали може да попитам- по какви критерии си харесахте кутрето ?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#5915 Потребителят е офлайн   jivaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2009 - 06:14 PM

Здравейте,
ето и нашата Хера, в момента е на една година и три месеца.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#5916 Потребителят е офлайн   copacabana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2009 - 07:19 PM

яка кучка  :blink:

#5917 Потребителят е офлайн   StormBringer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2009 - 10:59 AM

линка не е за хора със слаби нерви....

ЛИНКЪТ Е ОТСТРАНЕН ОТ МОДЕРАТОР

:(
User's Signature

Качена снимка

#5918 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2009 - 05:04 PM

Цитат

Ти нормален ли си уе?  :huh:  Как можеш да пускаш такива неща?Тук все пак влизат и малки деца!   :mazohist:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#5919 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2009 - 06:47 PM

Цитат

Има си някой неща, които трябва да си останат невидяни, не това е начина. Ей за тва ни е всичката простотия в обшеството. Всични мислят българина за супер тъпо същество, което не разбира от дума- за него само зрелища и сеир дай, все само с лошото. Някои неща просто трябва да си останат "свещени". Не трябва да можеш да видиш абсолютно всичко, което ти дойде наум. Трябва си малко цензора. Това, което направи е единствено да всееш смут, ама не от "зрелището", ами от самия теб. Такова нещо, за да го видиш е трябвало да искаш да го намериш.  Не казвам да си затваряме очите за лошото и да се правим, че не съществува, а просто малко да вярваме на хората край нас. След като всички знаят на какво е способно едно животно( а то колкото и питомно да е, никога не губи дивото си в него), а не само животно, а и човек и всяко друго същество не е нужно да се убедим с очите си, за да го повярваме. Всички знаем, че има престъпност, но колко от нас са я виждали? Нужно ли е да я видим за да повярваме?! Трябва просто някои неща да си останат тайна!

#5920 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 February 2009 - 02:48 PM

StormBringer действаш с почина на гаден,евтин жълт вестник. постига ти е злонамерен, безсмислен, изцяло лишен от контекст и целящ господ знае какво. всеки би могъл да се зарови в гугъл и да извади подобни снимки със всяка едра порода куче, но по причини, известни явно само на хора като теб се намират и раздухват само тези с питбули. незнаем какво е станало, незнаем как е станало, незнаем защо е станало, знаем само, че е убит човек от питбул - това явно ти е достатъчно. не слагам на везните кое е по ценно човек или куче това също е безсмислено просто казвам, че такава информация, представена по такъв начин в сайт, които се посещава и от деца е супер тъпа и злонамерена постъпка, но явно някои хора, визирам такива като теб не търпят развитие  :huh:

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни