Американски питбул териер
Публикувано: 29 January 2009 - 09:10 AM
Ако кучето, каквото и да е, има легитимно FSI родословие ми представете го, представете даните за връзката - легитимна връзка одобрена от клуба представител на породата, който клуб ще издаде родословие на малките и нямате ама никакви проблеми!
Отделно, мисля ясно беше казано по-напред, че точно това - търговията на неродословни кучета, не й е тука мястото!
Друг е въпроса, че това ако е родословен стаф (искрено се съмнявам, моля оборете ме със сканираното родословие на кучката и документите за връзката!) обявата няма ама никакво място в АПБТ!
И къде забога видяхте, някой да говори да не си обичате кучето ако не е родословно?! :huh:
Отделно, защо си мисля, че въпросната госпожа Svetoslavaaaa, случайно ще да пише от същото IP като обявилия за продажба бебета?!
Пък и като не са ви останали кутрета, къв ви търси обявата тука?! :huh:
Публикувано: 29 January 2009 - 10:12 AM
Публикувано: 29 January 2009 - 10:14 AM
Цитат
Ако кучето, каквото и да е, има легитимно FSI родословие ми представете го, представете даните за връзката - легитимна връзка одобрена от клуба представител на породата, който клуб ще издаде родословие на малките и нямате ама никакви проблеми!
Отделно, мисля ясно беше казано по-напред, че точно това - търговията на неродословни кучета, не й е тука мястото!
Друг е въпроса, че това ако е родословен стаф (искрено се съмнявам, моля оборете ме със сканираното родословие на кучката и документите за връзката!) обявата няма ама никакво място в АПБТ!
И къде забога видяхте, някой да говори да не си обичате кучето ако не е родословно?! :huh:
Отделно, защо си мисля, че въпросната госпожа Svetoslavaaaa, случайно ще да пише от същото IP като обявилия за продажба бебета?!
Пък и като не са ви останали кутрета, къв ви търси обявата тука?! :huh:
Не знам за каква обява иде реч тук, но това което си писала ти са също пълни глупости! За какво легитимно ФСИ родословие говориш и за какъв клуб представител на породата говориш аз не съм чувал да има в Бг такъв?! Много ми е интересно щом вие всички сте толкова против търговията с неродословни кученца от къде ги взехте вашите любимци ;D .
Или това не важи за вас (търговията с неродословни де) защото купувайки си такова вие сте основната брънка на тази верига .
...йоги би ли ми обяснила това противоречие ако обичаш.
Сигурно сто пъти съм питал защо в Бг няма клуб на АПБТ който да ръководи развъдната дейност, да помага за закупуването на родословни кученца и получаването на самите родословия, да одобрява връзки , да има някаква цел, да прави изложби.....
Някой от всичките многознайковци ако може да ми отговори на този въпрос :blink: ???
Това според мен е интересна насока за дискусия и не приемайте горенаписаното за заяждане. Наистина ми е интересно защо само АПБТ няма официален клуб в Бг за разлика от всички други породи.
Публикувано: 29 January 2009 - 10:38 AM
Та така, още веднъж обявата за бебетата на това куче нямат място в темата АПБТ...
Да, прав си породата не е призната от FSI, но родословни питов в България мисля има и то не говорим за бойни родословия, а това така като гледам не е от тях!
За клуб, ми темата я има няколко страници назад, аз по нея нищо ново не мога да ти кажа, тези които имат АПБТ, а не питоподобни са тези, от които да искаш отговори по нея? А redy, защо не направиш ти нещо по въпроса?
Нашите кучета ли? Ми не са от обяви по форуми (поне моето, подарък е както и всяко друго кученце от въпросната майка. За нито едно нейно бебе, момчето не взе пари, не защото не стурваха нищо за него, а защото целта не беше търговийка :blink:), при това от кучета хем "родословни" пък хем и пит и стаф и за каквото още може да мине по картинка!
Надявам се и моя пост да не се възприеме като заяждане и не виждам, какво лошо има в това да искаме и самите потребители, да се спазват правилата на форума!
redy очаквам наистина да ми отговориш и да стане не спор, а дискусия по темата! :blink:
п.п. septemberem не, че ме вълнува продли ли сте си или не бебетата, но като душици дано добре се задомят!
За родословните кучета, допуснати до разплод по правилата на БРФК/или алтернативни организациии (това си го сверете с модовете) и прочие си има тема за представяне на кучилата. Ако отговаряте на условията, друг път имайте предвид там да си публикувайте обявата, ако ли не...просто дога не е точното място :blink:
Публикувано: 02 February 2009 - 10:48 AM
Публикувано: 02 February 2009 - 11:28 AM
Лично мое мнение и съвет е - недей да ги режеш. Аз, навремето не послушах ветеринара и сега всеки ден когато погледна кучето съжелявам че го направих и нокога повече няма да го направя отново.
Публикувано: 07 February 2009 - 09:15 PM
Цитат

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 February 2009 - 05:04 PM
Цитат
ЛИНКЪТ Е ОТСТРАНЕН ОТ МОДЕРАТОР
:(
Ти нормален ли си уе? :huh: Как можеш да пускаш такива неща?Тук все пак влизат и малки деца! :mazohist:

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 10 February 2009 - 06:47 PM
Цитат
ЛИНКЪТ Е ОТСТРАНЕН ОТ МОДЕРАТОР
:(
Има си някой неща, които трябва да си останат невидяни, не това е начина. Ей за тва ни е всичката простотия в обшеството. Всични мислят българина за супер тъпо същество, което не разбира от дума- за него само зрелища и сеир дай, все само с лошото. Някои неща просто трябва да си останат "свещени". Не трябва да можеш да видиш абсолютно всичко, което ти дойде наум. Трябва си малко цензора. Това, което направи е единствено да всееш смут, ама не от "зрелището", ами от самия теб. Такова нещо, за да го видиш е трябвало да искаш да го намериш. Не казвам да си затваряме очите за лошото и да се правим, че не съществува, а просто малко да вярваме на хората край нас. След като всички знаят на какво е способно едно животно( а то колкото и питомно да е, никога не губи дивото си в него), а не само животно, а и човек и всяко друго същество не е нужно да се убедим с очите си, за да го повярваме. Всички знаем, че има престъпност, но колко от нас са я виждали? Нужно ли е да я видим за да повярваме?! Трябва просто някои неща да си останат тайна!
Публикувано: 11 February 2009 - 02:48 PM