Американски питбул териер
Публикувано: 15 February 2009 - 06:27 PM
Цитат
Ами пише всичко за питбула. Не съм казала , че трябва да се гледа кучето по книга , обаче след като човека не е наясно що за куче е питбула , може да се информира от книги.
Az te pitam kakvo pi6e za pitbulla.Ne6to ne mi stava qsno za tazi kniga.
Proizhod , ka4esva , kryvni linii.Kaji ne6to ne go spestqvai.Na tvoeto ku4e pone znae6 li mu rodoslovieto.Ot koi kryvni linii e ;D :-
Публикувано: 16 February 2009 - 11:07 AM
Цитат
Цитат
Ами пише всичко за питбула. Не съм казала , че трябва да се гледа кучето по книга , обаче след като човека не е наясно що за куче е питбула , може да се информира от книги.
Proizhod , ka4esva , kryvni linii.Kaji ne6to ne go spestqvai.Na tvoeto ku4e pone znae6 li mu rodoslovieto.Ot koi kryvni linii e ;D :-
Точно за тази книга имах в предвид, купи си я и ще разбереш. Да пише за произход, качества , хранене, грижи, структора и т.н.
А какво общо има родословието на моето куче с книгата та ме питаш и то така подигравателно ааа? B)
Публикувано: 16 February 2009 - 04:19 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Точно за тази книга имах в предвид, купи си я и ще разбереш. Да пише за произход, качества , хранене, грижи, структора и т.н.
А какво общо има родословието на моето куче с книгата та ме питаш и то така подигравателно ааа? B)
Do kolkoto vijdam tam pi6e 4e e za boini pitbulli.Kakvo 6te go trenira6 za boini sportove li ????Kato kaza proizhod kaji na tvoeto ku4e proizhoda ili go nqma6 rodoslovieto 4e ku4eto ti ne sruva pove4e ot 100 lv
Публикувано: 16 February 2009 - 05:42 PM
Аз не мога да разбера защо се заяждаш с мен, има ли значение на кой колко струва кучето.Гледала съм питбул и с родословие и без и за мен разлика няма, кучето си е мое и си го обичам такова каквото е.
И не виждаш правилно, книгата не е за бойни питбули а авторите така наричат питбула - "бойния булдог".
И не виждаш правилно, книгата не е за бойни питбули а авторите така наричат питбула - "бойния булдог".
Публикувано: 16 February 2009 - 06:42 PM
Цитат
Аз не мога да разбера защо се заяждаш с мен, има ли значение на кой колко струва кучето.Гледала съм питбул и с родословие и без и за мен разлика няма, кучето си е мое и си го обичам такова каквото е.
определено книгата е за, и в духа на бойния булдог.... и авторите са гледали кучета по тази развъдна линия - бойната :P
Публикувано: 16 February 2009 - 07:40 PM
Дам по принцип ако четеш и между редовете можеш да намериш удовлетворение на всички въпроси в тази книга, но истината е че авторите са за "бойните" кучета и това е правилното развитие на породата, полезното е, че обръщат внимание, че това не е куче за всеки и е едно опасно "оръжие", в стил "празна пушка веднъж гърми"... ;D ;D ;D айде лека от мен!
Това да не се разбира, че е опасно и недопустимо да гледате пит, просто да бъдете отговорни и да имате едно наум!
:palec:, което е валидно малко или много и за други сериозни породи!!!!
Това да не се разбира, че е опасно и недопустимо да гледате пит, просто да бъдете отговорни и да имате едно наум!
:palec:, което е валидно малко или много и за други сериозни породи!!!!
Публикувано: 14 March 2009 - 10:39 AM
http://www.northlandpits.com/
http://www.anchorchainkennels.com/
Два развъдника за питове.Кучетата на мен ми допаднаха
http://www.anchorchainkennels.com/
Два развъдника за питове.Кучетата на мен ми допаднаха

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 16 March 2009 - 08:24 PM
(Съжалявам, че въпросът не е поместен на правилното място, но там просто са заети да си разменят прекалени любезности) Здравейте! Имам малко стафче, на 2 месеца и 5 дена е в момента, преди 4 дена му направихме 2-рата имунизация, много добре се развива малкия, храни се чудесно, расте много здрав и силен. Когато се срещнах с ветеринаря за втората ваксина, той ми каза, че след 10 дена ще мога спокойно да го извеждам навън. Каза, че вече ще си е изградил солидна имунна система и ще може да се пребори спокойно с дразнителите на прородата. Ветеринарят е един от най- добрите в Пловдив и мисля, че мога да му се доверя, но искам да знам и от вас- съвестните собственици, ще може ли наистина спокойно да се извежда тогава? Трябва все пак малкият да види слънце, да не рахитяса, но най- важното е да е в правилния момент, благодаря ви предварително за отговорите! Поздрави!