Американски питбул териер
Публикувано: 28 April 2009 - 09:20 AM
С правилна социализация всичко може да се получи.С много работа,усилия,търпение и любов,стават чудеса. Но все пак не забравяйте,че питбула е естествено агресивен към себеподобни.Винаги трябва да сте нащрек, и да не се заблуждавате, че няма да се сбие!
Най-важните причини да НЕ си взимате питбул:
Нямате достатъчно време да се посветите на социализацията му от кученце
* Търсите куче с внушителен вид, за да подсилвате егото си
* Само гледката на куче с високо ниво на енергия Ви уморява
* Искате "Пухчо" да бъде добър приятел с всички останали кученца в града
* Не искате куче, което да се разбира с хората по-добре от Вас
* Нямате намерение да издигате висока ограда или да изградите стабилна голяма колиба за безопасност, когато кучето е навън
* Обучение в послушание? Какво е това?
* Искате куче, което да гледате навън
* Искате куче-пазач или "attack dog
Ако осъзнаете тези правила,ще имате най прекрасното куче на света.Пожелавам от все сърце на всеки,да изпита това щастие !!!!Успех пожелавам на всички собственици на тази велика порода!!!!!
Най-важните причини да НЕ си взимате питбул:
Нямате достатъчно време да се посветите на социализацията му от кученце
* Търсите куче с внушителен вид, за да подсилвате егото си
* Само гледката на куче с високо ниво на енергия Ви уморява
* Искате "Пухчо" да бъде добър приятел с всички останали кученца в града
* Не искате куче, което да се разбира с хората по-добре от Вас
* Нямате намерение да издигате висока ограда или да изградите стабилна голяма колиба за безопасност, когато кучето е навън
* Обучение в послушание? Какво е това?
* Искате куче, което да гледате навън
* Искате куче-пазач или "attack dog
Ако осъзнаете тези правила,ще имате най прекрасното куче на света.Пожелавам от все сърце на всеки,да изпита това щастие !!!!Успех пожелавам на всички собственици на тази велика порода!!!!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 April 2009 - 01:43 PM
Аз търся от доста време ако има някой ,който да подарява женско питбулче защото от доста време имам мерак за женска питбулка а тук в димитровград са по 200 лева на пазара.Мен парите не са ми проблем ами и просто и кучетата не са хубави от сякаде някакви крастоски а искам чистокръвна питбулка.Ако има някой ,който може да ми даде или продаде (трябва да се изчака до тук имам 20 лева по 5 лева всеки ден ..) да пише тук или на скайп element1542 или ако иска да звънне на 0883 49 52 50 ! Мерси предварително :)
Публикувано: 01 May 2009 - 01:29 PM
hanibal_dog, в Apr 27 2009, 03:51 PM, написа:
nqkoi ot tuk puska li si pita na bitki 

hanibal_dog, в Apr 28 2009, 01:19 PM, написа:
a i da spodelq imam pitove za prodan....s rodoslovie ako nqkoi ima interes da pi6e....
Ало, тука няма ли модератор. Човека предлага кучета за битки от родители биткаджии..

Публикувано: 01 May 2009 - 09:36 PM
Проблема на тоэи потребител не е само в писането .Ако обичаш не ми пиши глупости на лични эащото когато съм раэвъждал питове ти още си бил само мерак на баща си.Такива като тебе само ги раэмножават и вредят на породата но не се притеснявай с твоите родословия може да им вэемеш по 20лв на Подуене