Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6001 Потребителят е офлайн   jivaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 May 2009 - 08:29 AM

Благодаря много, наистина я гледаме като наше дете.

#6002 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 18 May 2009 - 10:43 AM

И ние така,гледаме се като бебета, :af_089: По празниците бяхме болни и глезени подобаващо.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#6003 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 May 2009 - 04:11 PM

Здр и от мен....от скоро си имам малка питбулка- страшно щура и непослушна :ab_041: , ето малко снимчици ....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !

#6004 Потребителят е офлайн   dakko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 19 May 2009 - 10:16 PM

много ми харесват черни невероятна е да ти е жива и здрава и да те слуше повече от сега :ab_041: :ab_041: :dry:

#6005 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 20 May 2009 - 12:37 AM

И аз от няколко дена съм с такова куче. Още сме малки, ама ще се расте. Вчера направихме първата ваксина и така. Ето снимки.
Качена снимка
Качена снимка

След уморителен ден, изпълнен с уриниране на всякаде, хапане на човешки пръсти и ядене.
Качена снимка

Интересна поза за спане :)
Качена снимка

Ааа само да попитам, понеже човека, от който го взех, ми каза че е "Ред Ноус", но носа си му е черен, и най-вероятно майката (чиито собственик ми даде кучето) е" Ред Ноус" се е сношавала с обикновен питбул или знам ли? Някво инфо да имате да ми дадете?

#6006 Потребителят е офлайн   jivaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 May 2009 - 07:54 AM

Ами по принцип ред нос са с червеникав нос въпреки че аз съм виждал майката и бащата да са ред нос и от 10 кученца нито едно не беше с ред нос.

#6007 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2009 - 05:50 PM

Показване на мнениетоjivaka, в May 20 2009, 05:54 AM, написа:

Ами по принцип ред нос са с червеникав нос въпреки че аз съм виждал майката и бащата да са ред нос и от 10 кученца нито едно не беше с ред нос.

Невъзможно! Все едно майка ти да е с кафеви очи, баща ти също,а ти да си със сини! Това си е генетика, не ги прават на конвейр тези кучета. Все едно да кажеш, че в рода тъмнокожи може да се роди арийче. Недей да заблуждаваш човека! А за re4... само мога да се чудя как си взимаш куче без да знаеш произхода му?! Убеден/а ли си че е питбулче, кое те кара да го вярваш "честните думи на искрените продавачите на истински питбули ли" (всяка дума спокойно може да си е в кавички) ?! Това не е ред ноуз, а майката може и да не се е сношавала с питбул. Това го знае само човекът, който ти го е "дал" и майката на малкото. Но който и от 2-мата да питаш, едва ли ще получиш отговор! Не че искам да обидя интелигентното създание- кучето имам предвид, тя просто няма как да ти отговори, за сега питбулите, колкото и умни да са, не са се научили да говорят, а що се отнася до другото създание, така наречено "продавач" едва ли ще получиш искрен отговор от него! Дано не гледаш кучето си със същата отговорност, с която си го взел/а! Успех все пак!

#6008 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 20 May 2009 - 08:54 PM

Показване на мнениетоroughdog, в May 20 2009, 06:50 PM, написа:

Показване на мнениетоjivaka, в May 20 2009, 05:54 AM, написа:

Невъзможно! Все едно майка ти да е с кафеви очи, баща ти също,а ти да си със сини! Това си е генетика, не ги прават на конвейр тези кучета. Все едно да кажеш, че в рода тъмнокожи може да се роди арийче. Недей да заблуждаваш човека! А за re4... само мога да се чудя как си взимаш куче без да знаеш произхода му?! Убеден/а ли си че е питбулче, кое те кара да го вярваш "честните думи на искрените продавачите на истински питбули ли" (всяка дума спокойно може да си е в кавички) ?! Това не е ред ноуз, а майката може и да не се е сношавала с питбул. Това го знае само човекът, който ти го е "дал" и майката на малкото. Но който и от 2-мата да питаш, едва ли ще получиш отговор! Не че искам да обидя интелигентното създание- кучето имам предвид, тя просто няма как да ти отговори, за сега питбулите, колкото и умни да са, не са се научили да говорят, а що се отнася до другото създание, така наречено "продавач" едва ли ще получиш искрен отговор от него! Дано не гледаш кучето си със същата отговорност, с която си го взел/а! Успех все пак!

Кучето ни го подари един приятел на баща ми, така че инфото си е читаво. Това което каза "jivaka" е вярна информация. Кучето може да е с черен нос, но си носи генетичното наследство на родителите.

#6009 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 20 May 2009 - 11:22 PM

Абе нормално ли е на моменти яко да ръмжи и хапе? Смисал, играе ли си или кво? Аз си го дарзня поплсеквам и то като че ли се заиграва ама след време почва да ръмжи и не си мери захапката :) Иначе след това веднага му викам "дай цунка" и почва да ми лиже лицето. :)

#6010 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 May 2009 - 11:46 PM

...ти имаш късмет че после те цунка, моята палавница също не си мери захапката и постоянно ръмжи, но по лошото е че се засилва и към лицето ми :ea_103: което е прекалено.....
User's Signature

#6011 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2009 - 08:02 AM

Съвсем нормално е, но не е хубво да не коригирате това поведение в любимците си!
Имайте предвид, че играта при малките хищници (каквито са и кучетата) е и начин за заучаване на ловни похвати...
Но това, че в природата по този начин биха са научили да хващат, задържат, убиват и прочее плячката, не означава, че трябва да се толерира.
В момента, в който играта загрубее строго не и игнориране докато се успокой.
Все пак пита е с доста по-чувствителна нервна система, бързо пали и бързо се успокоява.
В счулай, че игнорирането не е достатъчно хващата за кожата на врата и разтърсвате или просто отдръпвате привличате вниманието му и отново строго не или, същото приложено примерно с някакви успокоителни думи. Намерете подхода, които действа при вашето куче.
Важното е да покажете, че това поведение е нежелано и води до нещо неприятно за кутрето.
Не се подлъгвайте, че то е още малко и сега може да се глези. След три месеца ще се чудите каква е тази пираня хапеща носове, ръце и крака ако не вземете мерки от сега...Имам скорошен пример за 5 месечен пит, разпорил веждата на стопанката си, щото игрите им били в дразнене на малкия, е да дразнят го, кефят се че им ръмжи, ама и последиците не закъсняха...
Дерзайте и си обичайте малките сладури :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6012 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 21 May 2009 - 10:09 AM

Показване на мнениетофех, в May 21 2009, 09:02 AM, написа:

Съвсем нормално е, но не е хубво да не коригирате това поведение в любимците си!
Имайте предвид, че играта при малките хищници (каквито са и кучетата) е и начин за заучаване на ловни похвати...
Но това, че в природата по този начин биха са научили да хващат, задържат, убиват и прочее плячката, не означава, че трябва да се толерира.
В момента, в който играта загрубее строго не и игнориране докато се успокой.
Все пак пита е с доста по-чувствителна нервна система, бързо пали и бързо се успокоява.
В счулай, че игнорирането не е достатъчно хващата за кожата на врата и разтърсвате или просто отдръпвате привличате вниманието му и отново строго не или, същото приложено примерно с някакви успокоителни думи. Намерете подхода, които действа при вашето куче.
Важното е да покажете, че това поведение е нежелано и води до нещо неприятно за кутрето.
Не се подлъгвайте, че то е още малко и сега може да се глези. След три месеца ще се чудите каква е тази пираня хапеща носове, ръце и крака ако не вземете мерки от сега...Имам скорошен пример за 5 месечен пит, разпорил веждата на стопанката си, щото игрите им били в дразнене на малкия, е да дразнят го, кефят се че им ръмжи, ама и последиците не закъсняха...
Дерзайте и си обичайте малките сладури :wub:

Мерси много за инфото! Аз си мислех че още е малко, за да започна някакъв вид възпитание, но явно съм грешал.

#6013 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 May 2009 - 10:23 AM

[quote name='re4' date='May 19 2009, 11:37 PM' post='626557'

Ааа само да попитам, понеже човека, от който го взех, ми каза че е "Ред Ноус", но носа си му е черен, и най-вероятно майката (чиито собственик ми даде кучето) е" Ред Ноус" се е сношавала с обикновен питбул или знам ли? Някво инфо да имате да ми дадете?
[/quote]
Червеникаво на цвят носле не гарантира по никакъв начин ,че кучето е Red Nose.
User's Signature

#6014 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 21 May 2009 - 10:24 AM

Вземи му пресовани кокали и играчки,позволявай само тях да хапе,не тебе и никакво толериране.Игнорирай,както са те посъветвали по-горните постове.Успех и ви пожелавам дълго време да сте заедно!
User's Signature

#6015 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 21 May 2009 - 10:25 AM

Показване на мнениетоagalina, в May 21 2009, 11:23 AM, написа:

Показване на мнениетоre4, в May 19 2009, 11:37 PM, написа:

Червеникавото носле не значи ,че кучето е Red Nose.

А кое? Просто питам, иначе съм сигурен че неговото е Ред Ноус.

#6016 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 21 May 2009 - 10:29 AM

Мързи ме да пиша пак отдавна коментирани неща -просто прочети цялата тема.Иначе бързият отговор е- родословието и то доказаното.Поздрави.
User's Signature

#6017 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 21 May 2009 - 10:32 AM

Oк, мерси много аз съветите!

#6018 Потребителят е офлайн   jivaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 May 2009 - 09:08 PM

Ето няколко снимки от нас от днешната ни разходка - Хера и гаджето и Слай

Качена снимка

Качена снимка

влюбените гълъбчета :)

Качена снимка

целувката :)

Качена снимка

шушу мушу

Качена снимка

#6019 Потребителят е офлайн   aak1983 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 May 2009 - 10:55 PM

леле невероятно красиви са.... :wub: :wub: :wub: :wub: пожелавам си и моето питче като порасне да стане толкова хубаво :ab_041:
User's Signature

#6020 Потребителят е офлайн   re4 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 21 May 2009 - 11:38 PM

Показване на мнениетоaak1983, в May 21 2009, 11:55 PM, написа:

леле невероятно красиви са.... :wub: :wub: :wub: :wub: пожелавам си и моето питче като порасне да стане толкова хубаво :ab_041:

И аз ти пожелавам да стане такова, както си пожелавам и на моето така добре да се развие.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни