Отговора ми беше в контекста на поставения въпрос.
Все пак ако искаме да бъдем правилно разбрани, трябва да отговорим според въпроса и човека задал въпроса.
Всъщност, интересно ми е как би сравнил куче, с куче от неговите килограми, за което нямаш представа как ще изглежда в зряла възраст без да имаш представа как изглеждат родители, прародители, и съответно незнаеш до каква степен това куче, генетично е предразположено да се замусколи примерно?
Все пак на 11 месеца кучето тепърва се оформя.
На Зверче кучето май нормално би било към 30-35кг, тя го държи на 25 (това по спомени).
Този и сега ми изглежда 20-25, но не мога да каже ще стане ли 30-35 или ще си остане 20-25. Още пък по малко по снимки.
Разбирам, че отговорът ти е бил в контекста. Аз писах относно "развива", а не ще стане ли 35 кила. Ако един пит на 11 месеца е 20 кила в добра форма на година и половина няма как да нараства до 35 и пак да е в добра форма. На 11 месечно куче много по лесно може да му определиш теглото което ще достигне, откокото като е на 5-6 нали? Съгласен съм, че по снимка не може да се съди добре, особенно тегло.
Какво значи, че на Зверче кучето нормално би било на 30-35 кила. Ако както казваш сега е 25, то си изглежда страхотно и въобще не съм съгласен че на 30-35 ще е най добре, още повече че разликата от 30 до 35 е 5 кила, което въобще не е малко за тези кучета. Та как определи че с 10 кила отгоре ще е по-нормално от това при положение че се вижда, че при тези кила (25 както казваш) кучето си изглежда перфектно? Ако според теб трява да е с 10 кила отгоре значи че сега е измършавяло, на теб такова ли ти изглежда?
Аз мога да ти покажа разлика от 7 кила и то на мое куче

Според теб добра ли е такава разлика, че да кажеш че едно стегнато добре изглеждащо куче по нормално ще му е с 10 кила отгоре? Ето може да сравниш по две снимки на едно и също куче разликата от 7 кила, ами 10?