Американски питбул териер
Публикувано: 18 January 2006 - 03:55 PM
аз Илиев го познавам лично
даже мислех (а и все още мисля) да си взема един от неговите стафове ама като се появи Жук вече ще е трудничко
та така или иначе като говорим за възрастта за заплождане знам че мъжкия дори и на 8- 9 месеца може да запложда женска и да даде перфектни кученца
Публикувано: 18 January 2006 - 09:20 PM
Цитат
аз Илиев го познавам лично
даже мислех (а и все още мисля) да си взема един от неговите стафове ама като се появи Жук вече ще е трудничко
та така или иначе като говорим за възрастта за заплождане знам че мъжкия дори и на 8- 9 месеца може да запложда женска и да даде перфектни кученца
На 8-9 месеца не е добре да запложда макар, че може - няма да даде добро качество.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 January 2006 - 09:30 PM
Цитат
опитва се да качва не само огради ... b)
мислех да го кастрирам ама ветеринаря каза че е по- добре да се кастрира през пролетта или лятото и за купирането било същото - от студа нещо им ставало
забелязвам също че е доста буен - понякога като си играем не разбира кога трябва да спре и си хапе с мерак - целите ми ръце са в синини
даже като му се скарам не пуска и трябва да го ударя два -три пъти та да пусне
а щом пусне пак скача
направо ми изкара акъла първия път
а овчарката е много внимателна никога не си позволява толкова силно да хапе
мислите ли че на такава възраст още ерано за каквито и да било силови тренировки - weight pulling, защита и т.н.
аз го пробвах да виси на гумен маркуч и добре се справя - харесва ми че има много хъс ама още му пазя зъбките
а довечера ще вечеряме свински ребърца та се чудя дали да му дам малко кокали
овчарката няма проблеми дори да изяде и две кила ама тоя де да го знам
Нормално за възрастта си иска да доминира.За синините - същото.Ще отмине.Освен това явно проблемът е ,че иска цялото ти внимание- също нормално.Рано е за силови тренировки- сега бягайте ,скачайте, изморявай го яко.Не давай кости.
Ти си загрижен и ще се справиш, но спешно ти трябва помощ от човек с много опит с поведенчески проблеми при пита-и това да не е някой от навъдилите се хиляди дресьори .Вече ти препоръчах кой- поговори, направете си програма и работи усърдно.Иначе ще имаш проблем с кучето, за който даже не ми се мисли .
Да, големи дяволи са!Трудно се гледат, но пък са несравними с други!!! (love)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 19 January 2006 - 01:46 PM
Най-добре поне да има 1,3г и нагоре.Ина4е ку4енцата са по-дребни и не това ка4ество, което може да се полу4и, ако ку4ето е по-възрастно.Ли4ни наблюдения r)
Пък и това с намордника също е супер относително.Някой женски на проявяват никакви съпротивления.Тази, която заплоди моето ку4е сама ходеше след него и така да се каже му показваше какво да прави.Без въобще да се съпротивлява, само го ближеше.
А пък предишната само го хапеше, беше целия във рани и нищо не стана, защото бяхме изпуснали момента.По принцип тези дни , в които женската може да забременее са м/у 7 и 14 ден от разгонването, пак много относително според всяко ку4е.Познава се по по-разли4ното държане-иска да бяга, търси мъжки, лежи вкъщи без настроение.
Но при вси4ки случаи е добре да се прави скачка няколко пъти през няколко дни, както каза Малкия.
Поздрави super

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 19 January 2006 - 03:53 PM
ВЧЕРА КАТО СЕ ПРИБИРАХМЕ ОТ РАЗХОДКА МАЛКИЯ ДОКОПА НЯКАКВИ КОКАЛИ И ЗАПОЧНА ДА ЯДЕ
АЗ МУ СЕ СКАРАХ А ТОЙ ДЪВЧИ И БЯГА И ВЪОБЩЕ НЕ ИДВА КАТО ГО ВИКАМ
ОПИТВАХ И С ДОБРО И С ЛОШО
НАЙ - НАКРАЯ ГО ГЕПИХ ЗА ВРАТА И ГО ПЛЕСНАХ ПО МУЦУНАТА ТА ДА ПУСНЕ КОКАЛА
КАКВО ДА ВИ КАЖА...
ЦЯЛА ВЕЧЕР МЕ ГЛЕДАШЕ НА КРИВО ОТ ЕДНА ЛЕКА ПЛЕСНИЦА
А ВСЯКА НОЩ СИ ИМАМЕ МАЛКА ИГРА
ТОЙ ПО ДЕСЕТ ПЪТИ СЕ КАЧВА НА ЛЕГЛОТО И СЕ БУТА ДА СПИ ПРИ МЕНЕ А АЗ ПО ДЕСЕТ ПЪТИ ГО ИЗРИТВАМ
ТАЯ НОЩ ОБАЧЕ МИ ПИСНА И ГО ИЗГОНИХ ДА СПИ НА ДВОРА
СЛЕД ПЕТ МИНУТИ ПОЧНА ДА СКИМТИ ДА ГО ПУСНА ВЪТРЕ
ПУСНАХ ГО И ДО СУТРИНТА НЕ МРЪДНА ОТ НЕГОВОТО ЛЕГЛО
СТРАШЕН ХАРАКТЕР b)
Публикувано: 19 January 2006 - 06:20 PM
Цитат
Да, големи дяволи са!Трудно се гледат, но пък са несравними с други!!! (love)
ДЕ БЕ ХОРА НЕ МЕ ШАШКАЙТЕ ТАКА
ТОЛКОВА ЛИ СА ТРУДНИ?
ЗНАМ ЧЕ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВОТ КАТО ПЪРВО КУЧЕ
АЗ ДО СЕГА СЪМ ГЛЕДАЛ БОКСЕР И НОК И ДВЕТЕ СА СТРАХОТНИ ПОРОДИ И НЕ СЪМ ИМАЛ ПРОБЛЕМИ А НАЛИ И ТЯХ ГИ ОПИСВАТ КАТО ДОМИНАНТНИ И РАБОТНИ ПОРОДИ - СЪЩО КАТО ПИТАКА
Публикувано: 19 January 2006 - 07:05 PM
А МОЯ ЖУК Е НА 8 МЕСЕЦА БАШ ВРЕМЕТО КОГАТО НЕ МИСЛИ САМО С ЕДНАТА СИ ГЛАВА ... w) ХОРМОНИ ЩЪКАТ НАСЕКЪДЕ А И СЕГА Е С ЖЕНСКА РАЗГОНЕНА КУЧКА В ЕДНА КЪЩА ТА СИ Е НОРМАЛНО ДА ДИВЕЕ
ЕДНА КАСТРАЦИЙКА ЩЕ ГО КРОТНЕ
А ИСКАХ ДА ВИ ПИТАМ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ КУПИРАТ УШИТЕ НА ЕДНОГОДИШНО КУЧЕ
Публикувано: 19 January 2006 - 07:50 PM
Цитат
Демек, ако ще и лъв да си имал, пак няма да е равносилно на това да имаш пит. ;)
Е ВСЕ Е НЯКАКЪВ ОПИТ
А И ФЕНОВЕТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ПОРОДА ЧЕСТО КАЗВАТ НЯМА ДРУГА ПОРОДА КАТО МОЙТА
Публикувано: 19 January 2006 - 08:54 PM
Цитат
А МОЯ ЖУК Е НА 8 МЕСЕЦА БАШ ВРЕМЕТО КОГАТО НЕ МИСЛИ САМО С ЕДНАТА СИ ГЛАВА ... w) ХОРМОНИ ЩЪКАТ НАСЕКЪДЕ А И СЕГА Е С ЖЕНСКА РАЗГОНЕНА КУЧКА В ЕДНА КЪЩА ТА СИ Е НОРМАЛНО ДА ДИВЕЕ
ЕДНА КАСТРАЦИЙКА ЩЕ ГО КРОТНЕ
А ИСКАХ ДА ВИ ПИТАМ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ КУПИРАТ УШИТЕ НА ЕДНОГОДИШНО КУЧЕ
Кастрацията може и да не го кротне.Трябва да се справиш с този пубер-не остава много- още месец - два.
Ушите могат да се купират винаги -но защо ти е-вече не модерно и се смята по света за простащина.
Публикувано: 19 January 2006 - 09:41 PM
Цитат
[QUOTE]
Имам и тази само:
Прикачени файлове
-
post_29_1137699687.jpg (38.98K)
Брой сваляния: 344

Вход

Горе
Цитиране +