Американски питбул териер
Публикувано: 06 March 2010 - 01:47 PM
Първо го научете да пишка и ака на вестник.Обучението на кученцето започва от първия ден когато го вземете.
Кучето е много малко и доколкото виждам от снимката е навън.Може да хвани гана или други болести защото още няма всичките ваксини.
След като му направите трите ваксини вече може да го извеждате навън.
За храната аз препоръчвам за малки кученца Хилс,Роял канин,Про план...
Не беше нужно да създавате нова тема.Ако се бяхте разровили малко из форума щяхте да намерите информацията която ви трябва.
Кучето е много малко и доколкото виждам от снимката е навън.Може да хвани гана или други болести защото още няма всичките ваксини.
След като му направите трите ваксини вече може да го извеждате навън.
За храната аз препоръчвам за малки кученца Хилс,Роял канин,Про план...
Не беше нужно да създавате нова тема.Ако се бяхте разровили малко из форума щяхте да намерите информацията която ви трябва.
Публикувано: 06 March 2010 - 02:07 PM
вече има закон...
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ
Чл. 7. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните
19. купиране на ушите и опашките с цел промяна на външния вид на животните;
макар че не се спазват...
Всеки ветеринар може да предостави медицинска причина за купиране и тя да издържи в съда,въпреки че не е имало такава
Ушите и опашка се купират попринцип когато кучето е на 4 дни.
Вижте така колко е сладко защо ви е да купирате ушите?Няма ли да ви е гадно да подложите животинката си на такава процедура?Щом кучето няма родословие значи е нещо подобно на американски питбул.
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ
Чл. 7. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните
19. купиране на ушите и опашките с цел промяна на външния вид на животните;
макар че не се спазват...
Всеки ветеринар може да предостави медицинска причина за купиране и тя да издържи в съда,въпреки че не е имало такава
Ушите и опашка се купират попринцип когато кучето е на 4 дни.
Вижте така колко е сладко защо ви е да купирате ушите?Няма ли да ви е гадно да подложите животинката си на такава процедура?Щом кучето няма родословие значи е нещо подобно на американски питбул.
Публикувано: 06 March 2010 - 11:55 PM

My link
Публикувано: 07 March 2010 - 12:17 AM
Цитат(zzverche @ Mar 6 2010, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
на мен лично не ми прелича на много чист питбул това кутре, на първата снимка се вижда как козината му е доста по дълга от обичайното за питбул на тази въздраст но прелича на нещо питоподобно със сигурност 
Ей тва е - форумните експерти и съдии веднага
се включиха...много ги разбираш нещата...
Чудно,като в България всеки "пит",е различен
и няма едно с едно с другия...
Публикувано: 07 March 2010 - 12:22 AM
Цитат(Bluray_dog @ Mar 7 2010, 12:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
на мен лично не ми прелича на много чист питбул това кутре, на първата снимка се вижда как козината му е доста по дълга от обичайното за питбул на тази въздраст но прелича на нещо питоподобно със сигурност 
Публикувано: 07 March 2010 - 12:22 AM
Цитат(Bluray_dog @ Mar 7 2010, 12:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ти като ги разбираш повече нещата каде в бг си видял пит с козина на нок като всеки е различен?? много странно и ме извини ама нито се имам за експерт нито за садия никой не задължавам с мнението си ако ти се зАяжда просто иди да нападаш някой друг

My link
Публикувано: 07 March 2010 - 12:51 AM
Цитат(miroslav18 @ Mar 6 2010, 01:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А как може да разбера дали е чиста порода майката сам я виждал и е някой ми разпражяше че се гледа в устата на кучето горната част и трябва да е един цвят
оставете го Мирославчо да си гледа в в устичката на кученцето
...дано не му захапе нослето

Вход

Горе
Цитиране +