Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6661 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 January 2011 - 02:25 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
Малко нови снимчици от нас :)
User's Signature

My link

#6662 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2011 - 04:36 AM

Показване на мнениетоFeralieva88, в 19 January 2011 - 06:55 PM, написа:

Показване на мнениетоpa4anga, в 19 January 2011 - 01:05 AM, написа:

Показване на мнениетоFeralieva88, в 18 January 2011 - 03:06 PM, написа:

Показване на мнениетоredy, в 10 January 2011 - 02:55 AM, написа:

Наистина хубави кучета със страшно грозно отрязани уши , не им ли дойде акъла на разните пишлемета , че на питбулите не се режат ушите и че така кучето им няма да е по страшно както им се иска :eg_033: !!

Само да уточня, че не всеки собственик на пит е "пишлеме", което избива комплекси с кучето си и не винаги рязането на ушите е "за парлама" (ако мога така да се изразя).

И за кво точно е рязането на ушите ни светни ако обичаш госпожице??! :ea_103:

Ами ние например не искахме да ги режем. Но нашата красавица си счупи едното... и ние не разбрахме как точно стана. Ушето й стоеше прегънато с ръбче и мястото беше постоянно зачервено. Докторът каза, че е възможно и сама да си го е счупила (най вероятно е така, защото тя непрестанно тича и се блъска във всевъзможни предмети - шкафове, врати, легла, дори като се заиграе и в дърветата навън) и ни препоръча рязане.

Та за това казах (без да търся конфликт), че не винаги е по желание на стопаните. Ние не искахме!!!

За пръв път чувам за счупено ухо на питбул и то след като се е блъснал сам в някой шкаф :ud_009: , това си е било естествена гънка на ухото и е имало вероятно лека екзема , а лекаря е решил да ви вземе парите за рязането !!
Или всичко това са най обикновени оправдания........

#6663 Потребителят е офлайн   CHARLI PRO Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 12:36 AM

Здрасти на сички ... евала за красивите кучета :) аз съм малко нов във този форум не че не съм имал куче а отглеждам от над 5-6 години Хъскита и квото ми е трябвало съм го прочел и не съм имал нужда от помощ но одавна харесвам АПБТ преди години потърсих мъжкар - и един пич ми иска 900 лева а тогава сигорно бях на 15 и 900 лева за куче ми се видяха много .. после в София квартал Надежда един пич каза че може да се намери и за 600 но няма значение парите сега станах на 18 ейй голям съм хаха базикам се и все още харесвам фигурата на тези кучета пределно ясно ми е че искат много грижи и тичане .. тичането и при хъскитата е така но никаде не намерих много информация за тези кучета освен тука .. а по обявите за продажби повечето продават питбули не Американски питбул териер та моля ви някой да даде скайп ако има свободно време да го питам за някой работи или най може да ми помогне човек от София защото аз съм близко до София със ветелинар който може да се грижи за кучето ми и искам да му режат ушенцата знам че много от форума са против това но искам да ги направя като Рики май се казваше кучето на niki7o0o уникално куче .. та целта ми е някой да ме насочи в София за добра храна на гранули защото искам големи тренировки на кучето .. добра храна мисля и протейни да му давам не искам да го правя "убиец" или "бияч" а много здраво куче просто фигурата им го позволява да е като Фитнес маняк .. в този клип има много добре тренирани кучета на тяло http://vbox7.com/play:927f4664

#6664 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 04:41 PM

Лично аз никога не бих дала питбул на човек като теб! Искрено се надявам скоро да не попадне куче от породата в ръцете на хора като теб , хора които искат пит защото му харесват физиката и иска питбула му да изглежда като "фитнес маняк" с окълцани уши! Тези кучета не са за повдигане на самочувствието , гъзария и избиване на комплекси (кучето ми ще изглежда като фитнес маняк и аз ще съм най големия пич) ! И едно въпросче :) би ли споделил на всички нас каква е разликата между Американски питбул териер и Питбул? ( цитат : " повечето продават питбули не Американски питбул териер")
User's Signature

My link

#6665 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 29 January 2011 - 04:42 PM

Първо ,едно качествено куче представител на тази порода струва много повече от 900лв и от България няма от къде да си го купиш ,поради простата причина,защото няма легитимен развъдник за такива кучета.Каквото и да си вземеш от тук ще е питоподобно.Второ,ако взимаш кучето,заради стойката и яките мускули и искаш да кълцаш уши ,щото кучето изглежда много по яко така,не си за тази порода.Ако искаш куче пазач,също не си улучил,ако желаеш кучето да играе с другите пак не оцели.От това,което си написал не видях аз нищо смислено,просто пордения тийн ,който иска яко куче да се фука.Пък после като не ти хареса нещо,хайде на улицата или някъде на синджир.Отглеждането на куче от тази порода хич не е лесна задача,общото между пита и другите кучета е ,че то е куче и спираме до тук.Много внимателно помисли и се запознай с особеностите на породата.Пит не се гледа лесно хич,каквото и да си мислиш.
Златни правила за собствениците на питбул!
* Трябва да държите питбула си в безопасно ограден двор или колиба, защитен от дразнещи го деца, случайни животни, и потенциални крадци на кучета
* Трябва да обучите питбула си на послушание - обученият питбул е щастлив питбул (а също и с обучен питбул се живее по-лесно!)
* Трябва всекидневно да предоставяте на своя питбул възможности за упражнение
* Трябва да социализирате правилно своя питбул към широко разнообразие от хора, места и животни
* Трябва да държите своя питбул под контрол във всички случаи, независимо дали е на повод или в обезопасено срещу бягство ограждение.
* Трябва да приемете факта, че питбулът е естествено агресивен към други животни и да не се заблуждавате, че няма да се сбие!

Най-важните причини да НЕ си взимате питбул
Нямате достатъчно време да се посветите на социализацията му от кученце
* Търсите куче с внушителен вид, за да подсилвате егото си
* Само гледката на куче с високо ниво на енергия Ви уморява
* Искате "Пухчо" да бъде добър приятел с всички останали кученца в града
* Не искате куче, което да се разбира с хората по-добре от Вас
* Нямате намерение да издигате висока ограда или да изградите стабилна голяма колиба за безопасност, когато кучето е навън
* Обучение в послушание? Какво е това?
* Искате куче, което да гледате навън
* Искате куче-пазач или "attack dog"
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#6666 Потребителят е офлайн   CHARLI PRO Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 05:26 PM

Първо .. изобщо не търся куче за разходка в парка .. и не искам да избивам компекси със кучето :eg_033: http://www.animalbg....0&category_id=1 тука няма ли "истински" кучета ??? поне на тоя въпрос моля да ми отговорите

#6667 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 06:18 PM

:ea_103: :eg_033: :eg_033: :eg_033: :eg_033:
User's Signature

My link

#6668 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 06:35 PM

на такива като тебе им личи от километри защо търяст именно питбул , та ти сам си го написа... ИСКАМ КУЧЕ ФИТНЕС МАНЯК :) порасни малко.. питбула е живо същество и са необходими много грижи много внимание !!! Ти мислиш ли изобщо за съществото дали на него ще му е добре с окълцаните уши? а? дали на него така ще му е добре НЕ! единственото което те интересува е на теб да ти харесва как изглежда а той как ще се чувства..това май не те бърка.. отрежи си ти ушите да видим дали ще ти е готино нали както ти си се родил с тях така и той?!? Всяко същество има право да запази частите от тялото си! от написаното по горе си пролича , че ти не търсиш куче домашен любимец , приятелче и другар в живота , ти искаш куче фитнес маняк с газарско отрязани уши да се гъзариш с него и да си най големия с здравото и окастрено куче .. преорентирай се малко!!!!!!! и искам да ми отговориш на въпроса каква е разликата между Питбул и Американски Питбул Териер????????????????????????? :ud_009: :zz_020:
User's Signature

My link

#6669 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 29 January 2011 - 06:47 PM

[quote name='CHARLI PRO' date='29 January 2011 - 02:31 PM' timestamp='1296314806' post='909309']
Първо .. изобщо не търся куче за разходка в парка .. и не искам да избивам компекси със кучето :eg_033:

Я,да ме осветлиш за какво изобщо търсиш куче,защото взе нещо да ми прикипява :eg_033:
User's Signature

#6670 Потребителят е офлайн   CHARLI PRO Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 08:08 PM

разликата е описана... на доста места а куче за какво търся вия може да си гадаете цял живот :db_046:

#6671 Потребителят е офлайн   CHARLI PRO Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 08:09 PM

и + тва кониарска твойто не ли е със резани ушенца

#6672 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 January 2011 - 08:36 PM

Виж сега тя няма да ти го каже, ако няма причина неиното куче да е с рязани уши , каква е причината надали те интересува...
Не се заяждаи точно с нея .. нямаш си на идея тя колко много е направила и прави в подкрепа на тази порода .. жертвите които тя е дала да се грижи за всеки изхвърлен пит на теб дори през главата няма да ти мине ...
почвам да се нервирам и да пиша несвързано... не е късно да се поправиш ...повярваи не е в твои интерес да се заяждаш точно тук и точно с тези хора
User's Signature

Качена снимка

#6673 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 08:38 PM

добре де обясни на нас простичките хора каква е разликата между Питбул и Американски питбул териер.. че нещо..?!.. Ние цял живот няма да се чудим за какво ти е питбул по простата причина че от това повече няма на къде да си личи.. просто ти цял живот ще си заблуден относно породата... и преди да се информираш достатъчно добре ти препоръчвам да не казваш че питбул и американски питбул териер са 2 различни породи защото е смешно
User's Signature

My link

#6674 Потребителят е офлайн   CHARLI PRO Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 09:35 PM

знам че и 2-те са Питбул!!!! Не се заяждам с нея просто казвам .. кво виждам на снимката а изобщо не се заяждам те се заяждат

#6675 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 30 January 2011 - 01:01 PM

Така,да внеса малко яснота,ушите на моето куче не са отрязани по мое желание.В следствие на окепезавянето му вече три години и половина сме с ушна инфекция,която стана хронична.Всяка седмица му чистя ушите и въпреки това,поне три пъти в годината сме с възпаления.
User's Signature

#6676 Потребителят е офлайн   CHARLI PRO Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 January 2011 - 02:25 PM

ахам ем извинявам се :rc_036:

#6677 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2011 - 12:43 PM

Пак някакви страхотни недоразумения има тук между мечти и реалност....
Искренно се надявам да не се стига до така жестоко познатата ситуация на взето куче и в последствие неудовлетворен човек!!!

Иска ми се да споделите своето мнение за визията като цяло на Войс. Повода е че от около 2 месеца слабее.За това време близо 5 килограма отслабна.Няма здравословни проблеми,апетита е на 6 както винаги. Основно е на гранули и винаги към тях има месо.
Беше около 25 кг и някакви грамове,сега е 20.400кг. Висок е около 50-52 см.Честно това ме озадачава.
Снимките на са кой знае колко добри,но гледани от неутрални хора- изглежда ли слаб или аз нещо вече си втълпявам?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#6678 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 January 2011 - 12:59 PM

За височината си е малко килограми ... но питбулите са си по-слаби ...
User's Signature

Качена снимка

#6679 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2011 - 06:23 PM

За 2месеца е свалил 5 кила??!!Ей тъй от самосебе си?Нали не смяташ че това е нормално?Почнал си здраво да го тренираш-тичане или?!!Ако не веднага пълни изследвания!

#6680 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2011 - 06:39 PM

Тренира да,но не мога да кажа че е на някакъв зор така да се изразя.
Тичане повече е от преди,по простата причина че сега в студа няма много кучета там където го водя и е по-спокойно,а и много се радва на снега.
Минали сме и през ветеринар няма никаква промяна в здравословното му състояние.Не съм го оставила без лекар,точно защото мислех,че има някакъв проблем.
Знам ли нещо по-мазничко ако му давам малко да качи килце две?
За първи път ми се случва куче така да ми отслабне за толкова кратко време,а всъщност е напълно здраво.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни