Американски питбул териер
Публикувано: 29 January 2011 - 06:35 PM
на такива като тебе им личи от километри защо търяст именно питбул , та ти сам си го написа... ИСКАМ КУЧЕ ФИТНЕС МАНЯК :) порасни малко.. питбула е живо същество и са необходими много грижи много внимание !!! Ти мислиш ли изобщо за съществото дали на него ще му е добре с окълцаните уши? а? дали на него така ще му е добре НЕ! единственото което те интересува е на теб да ти харесва как изглежда а той как ще се чувства..това май не те бърка.. отрежи си ти ушите да видим дали ще ти е готино нали както ти си се родил с тях така и той?!? Всяко същество има право да запази частите от тялото си! от написаното по горе си пролича , че ти не търсиш куче домашен любимец , приятелче и другар в живота , ти искаш куче фитнес маняк с газарско отрязани уши да се гъзариш с него и да си най големия с здравото и окастрено куче .. преорентирай се малко!!!!!!! и искам да ми отговориш на въпроса каква е разликата между Питбул и Американски Питбул Териер?????????????????????????

My link
Публикувано: 29 January 2011 - 06:47 PM
[quote name='CHARLI PRO' date='29 January 2011 - 02:31 PM' timestamp='1296314806' post='909309']
Първо .. изобщо не търся куче за разходка в парка .. и не искам да избивам компекси със кучето
Я,да ме осветлиш за какво изобщо търсиш куче,защото взе нещо да ми прикипява
Първо .. изобщо не търся куче за разходка в парка .. и не искам да избивам компекси със кучето
Я,да ме осветлиш за какво изобщо търсиш куче,защото взе нещо да ми прикипява

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 January 2011 - 08:36 PM
Виж сега тя няма да ти го каже, ако няма причина неиното куче да е с рязани уши , каква е причината надали те интересува...
Не се заяждаи точно с нея .. нямаш си на идея тя колко много е направила и прави в подкрепа на тази порода .. жертвите които тя е дала да се грижи за всеки изхвърлен пит на теб дори през главата няма да ти мине ...
почвам да се нервирам и да пиша несвързано... не е късно да се поправиш ...повярваи не е в твои интерес да се заяждаш точно тук и точно с тези хора
Не се заяждаи точно с нея .. нямаш си на идея тя колко много е направила и прави в подкрепа на тази порода .. жертвите които тя е дала да се грижи за всеки изхвърлен пит на теб дори през главата няма да ти мине ...
почвам да се нервирам и да пиша несвързано... не е късно да се поправиш ...повярваи не е в твои интерес да се заяждаш точно тук и точно с тези хора
Публикувано: 29 January 2011 - 08:38 PM
добре де обясни на нас простичките хора каква е разликата между Питбул и Американски питбул териер.. че нещо..?!.. Ние цял живот няма да се чудим за какво ти е питбул по простата причина че от това повече няма на къде да си личи.. просто ти цял живот ще си заблуден относно породата... и преди да се информираш достатъчно добре ти препоръчвам да не казваш че питбул и американски питбул териер са 2 различни породи защото е смешно

My link
Публикувано: 30 January 2011 - 01:01 PM
Така,да внеса малко яснота,ушите на моето куче не са отрязани по мое желание.В следствие на окепезавянето му вече три години и половина сме с ушна инфекция,която стана хронична.Всяка седмица му чистя ушите и въпреки това,поне три пъти в годината сме с възпаления.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 31 January 2011 - 12:43 PM
Пак някакви страхотни недоразумения има тук между мечти и реалност....
Искренно се надявам да не се стига до така жестоко познатата ситуация на взето куче и в последствие неудовлетворен човек!!!
Иска ми се да споделите своето мнение за визията като цяло на Войс. Повода е че от около 2 месеца слабее.За това време близо 5 килограма отслабна.Няма здравословни проблеми,апетита е на 6 както винаги. Основно е на гранули и винаги към тях има месо.
Беше около 25 кг и някакви грамове,сега е 20.400кг. Висок е около 50-52 см.Честно това ме озадачава.
Снимките на са кой знае колко добри,но гледани от неутрални хора- изглежда ли слаб или аз нещо вече си втълпявам?
Искренно се надявам да не се стига до така жестоко познатата ситуация на взето куче и в последствие неудовлетворен човек!!!
Иска ми се да споделите своето мнение за визията като цяло на Войс. Повода е че от около 2 месеца слабее.За това време близо 5 килограма отслабна.Няма здравословни проблеми,апетита е на 6 както винаги. Основно е на гранули и винаги към тях има месо.
Беше около 25 кг и някакви грамове,сега е 20.400кг. Висок е около 50-52 см.Честно това ме озадачава.
Снимките на са кой знае колко добри,но гледани от неутрални хора- изглежда ли слаб или аз нещо вече си втълпявам?
Публикувано: 31 January 2011 - 06:39 PM
Тренира да,но не мога да кажа че е на някакъв зор така да се изразя.
Тичане повече е от преди,по простата причина че сега в студа няма много кучета там където го водя и е по-спокойно,а и много се радва на снега.
Минали сме и през ветеринар няма никаква промяна в здравословното му състояние.Не съм го оставила без лекар,точно защото мислех,че има някакъв проблем.
Знам ли нещо по-мазничко ако му давам малко да качи килце две?
За първи път ми се случва куче така да ми отслабне за толкова кратко време,а всъщност е напълно здраво.
Тичане повече е от преди,по простата причина че сега в студа няма много кучета там където го водя и е по-спокойно,а и много се радва на снега.
Минали сме и през ветеринар няма никаква промяна в здравословното му състояние.Не съм го оставила без лекар,точно защото мислех,че има някакъв проблем.
Знам ли нещо по-мазничко ако му давам малко да качи килце две?
За първи път ми се случва куче така да ми отслабне за толкова кратко време,а всъщност е напълно здраво.
Публикувано: 10 February 2011 - 05:51 PM
http://www.caraganke...om/ourdogs.html
Днес докато си се ровичках в интернет пространството попаднах на този развъдник и ми е интересно, как ви изглежда?
Днес докато си се ровичках в интернет пространството попаднах на този развъдник и ми е интересно, как ви изглежда?
Публикувано: 11 February 2011 - 09:56 PM

Вход

Горе
Цитиране +