Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6899 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 February 2012 - 10:35 PM

когато неискаш коментари за веригата просто я махни от кучето .. така и така го загрозява! хубаво куче имаш
и една от нас.. правим се че харесваме музика :oh_018: :zz_220:

User's Signature

My link

#6900 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2012 - 02:57 AM

Дали едно куче принадлежи към дадена порода не зависи от това дали се приближава повече или по-малко до стандарта (идеалът), а дали има родословие.Единствено и само родословието определя принадлежност към порода.
[/quote]
Значи няма значение какво куче ще си взема!?
Единствената разлика ще е в това какво пише на хартйииката ,
Така ли? :af_089:

#6901 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2012 - 10:18 AM

Такам четейки си съобщението виждам,че явно аз не съм се изразила добре. Не степенувам нищо като по-по-най.

#6902 Потребителят е офлайн   Kiara Pit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 February 2012 - 10:27 AM

:dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#6903 Потребителят е офлайн   Kiara Pit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 February 2012 - 09:57 PM

Някой може ли да ми каже от къде мога да взема блузка за кучето,питам за попринцип знам че почти свърши сезона но за следващия да знам :))Благодаря ви предварително :):rc_036:
User's Signature

#6904 Потребителят е офлайн   mae Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2012 - 11:18 AM

:dog: :dog: :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#6905 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2012 - 01:30 PM

ПОЗВОЛИХ СИ ДА ИЗЛЪЖА
С регистрацията си в този сайт написах че се колебая какво куче да си взема Стаф или Пит защото съм лайик.
Истината е че съм доста добре запознат и с двете породи и съм отгледал доста кучета от тях.
Целта на шегата ми беше ,задавайки въпроса за разликата между двете породи да разбера какви са хората които пишат тук.Това кето видях тук, а после и в други теми от този тип съвсем не ми хареса.
Деведесет процента от пишещите тук (по-голямата част жени и малки момичета) са силно комплексирани дребни душици.Дори по- комплексирани от онези които исползват питовете за борби по ринговете, понеже те поне си признават че харесват питбула защото той е най добрия боец сред кучетата , а не защото примерно има стархотна муцунка.
Така е мили дами. Не можете да намерите една разлика между двете породи обаче не искате Стаф, искате Пит. Шотото Друго си е да знаеш че твойто е най-силно. И всички сте против борбите , ама мед ви капе от устата като заразказвате как тези кучета в миналото са се използвали за кървави зрелища и как Пита е по - пригоден за бой от Стафа (щото друга разлика няма).
Не искате вашето куче да се бие , но на всяка разходка тайно в мишите си мозъчета си представяте как идва някоя дебеловрата мутра по анцуг и насъсква своя РОТ или САО . Вие го предупреждавате да си върже кучето и след като той не се ПОДЧИНЯВА , господарски почти божествено пускете вашият любимец . Той се разправя геройски с натрапника , а вие блестите в ореола на повелителя на Питбулите .Съседите от блока се събират да ви ръкопляскат а бабките хвърлят цветя от терасите. :af_089:
Да не забравя че като се направих на неразбиращ веднага ми беше казано да си помисля дали тази порода е за мен щото трябвало опит и твърда ръка.
Е не бе чичовото, ти дето си на 15 години и тая топка дето са те излъгали че е Пит сигурно ти епървото нешо за което се грижиш след куклата Барби, сигурно имаш по твъда ръка и опит.

П.С
Това малка част от това което имам да кажа. Простете ако съм обидил някой :rc_036:

#6906 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2012 - 04:51 PM

Изтрих си поста,защото прецених,че няма смисъл нали сме само "дами".

#6907 Потребителят е офлайн   Tran v gaza 2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 February 2012 - 07:47 PM

Показване на мнениетоПинпонг, в 22 February 2012 - 01:30 PM, написа:

ПОЗВОЛИХ СИ ДА ИЗЛЪЖА
С регистрацията си в този сайт написах че се колебая какво куче да си взема Стаф или Пит защото съм лайик.
Истината е че съм доста добре запознат и с двете породи и съм отгледал доста кучета от тях.
Целта на шегата ми беше ,задавайки въпроса за разликата между двете породи да разбера какви са хората които пишат тук.Това кето видях тук, а после и в други теми от този тип съвсем не ми хареса.
Деведесет процента от пишещите тук (по-голямата част жени и малки момичета) са силно комплексирани дребни душици.Дори по- комплексирани от онези които исползват питовете за борби по ринговете, понеже те поне си признават че харесват питбула защото той е най добрия боец сред кучетата , а не защото примерно има стархотна муцунка.
Така е мили дами. Не можете да намерите една разлика между двете породи обаче не искате Стаф, искате Пит. Шотото Друго си е да знаеш че твойто е най-силно. И всички сте против борбите , ама мед ви капе от устата като заразказвате как тези кучета в миналото са се използвали за кървави зрелища и как Пита е по - пригоден за бой от Стафа (щото друга разлика няма).
Не искате вашето куче да се бие , но на всяка разходка тайно в мишите си мозъчета си представяте как идва някоя дебеловрата мутра по анцуг и насъсква своя РОТ или САО . Вие го предупреждавате да си върже кучето и след като той не се ПОДЧИНЯВА , господарски почти божествено пускете вашият любимец . Той се разправя геройски с натрапника , а вие блестите в ореола на повелителя на Питбулите .Съседите от блока се събират да ви ръкопляскат а бабките хвърлят цветя от терасите. :af_089:
Да не забравя че като се направих на неразбиращ веднага ми беше казано да си помисля дали тази порода е за мен щото трябвало опит и твърда ръка.
Е не бе чичовото, ти дето си на 15 години и тая топка дето са те излъгали че е Пит сигурно ти епървото нешо за което се грижиш след куклата Барби, сигурно имаш по твъда ръка и опит.

П.С
Това малка част от това което имам да кажа. Простете ако съм обидил някой :rc_036:

Подкрепям с двете ръце.Незнам кой нормален ще прочете всичките 346 стр .е аз ги прочетах,и в тях не пише нищо за питбул,има точно 2,3 полезни страници и то с какво си хранят кучетата,иначе всички други страници само определените госпожички пишат какви котенца имат,изтриваха ме няколко пъти,толерират се само определени хора.Просто не ми се и коментира

#6908 Потребителят е офлайн   skatinka Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 February 2012 - 12:37 AM

Аз може би се причислявам към тези госпожички,за които говорите,защото не разбирам от стандарти и за пръв път отглеждам куче ,просто харесвам тази порода и я имам,но не съм съгласна ,че жените си взимат питбули ,защото са комплексирани или защото им е кеф да разправят как тези кучета в миналото са се използвали за боеве(това е по-присъщо на мъжете).Не ми харесва това ,че поста ти е толкова агресивно насочен към жените,все едно само мъжете можете да се грижите за кучета...осъзнай се.Аз просто искам да кажа,че всеки ,който има желание и възможност може да е добър стопанин на каквато и да е порода куче,независимо дали му е за първи или стотен път,просто първият път е малко по-трудничко. Много съм разочарована ,че в този форум "разбирачите" ,само оплюват и се заяждат,вместо като по-опитни да дават точни съвети на новачетата, а не неопитните до караме на взаимопомощ ,а Вие да ни се смеете на съветите.
P.S.Аз само изглеждам на 15 :ab_041: :md_064:

#6909 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2012 - 01:53 PM

Показване на мнениетоskatinka, в 24 February 2012 - 12:37 AM, написа:

Аз може би се причислявам към тези госпожички,за които говорите,защото не разбирам от стандарти и за пръв път отглеждам куче ,просто харесвам тази порода и я имам,но не съм съгласна ,че жените си взимат питбули ,защото са комплексирани или защото им е кеф да разправят как тези кучета в миналото са се използвали за боеве(това е по-присъщо на мъжете).Не ми харесва това ,че поста ти е толкова агресивно насочен към жените,все едно само мъжете можете да се грижите за кучета...осъзнай се.Аз просто искам да кажа,че всеки ,който има желание и възможност може да е добър стопанин на каквато и да е порода куче,независимо дали му е за първи или стотен път,просто първият път е малко по-трудничко. Много съм разочарована ,че в този форум "разбирачите" ,само оплюват и се заяждат,вместо като по-опитни да дават точни съвети на новачетата, а не неопитните до караме на взаимопомощ ,а Вие да ни се смеете на съветите.
P.S.Аз само изглеждам на 15 :ab_041: :md_064:

Може би ти не си точния пример за който говерех, но може и да си. Все пак не те познавам. Вариянтите обаче не са много.
Ако питчето е попаднало у теб случайно.Подарили са ти го , или ваще са го взели и сега трябва ти да го отглеждаш или нещо такава, тогава те разбирам.Номално е да си го харесваш да го обикнеш и да искаш то бъде възпитано и въобще да стане куче по твой вкус.
Но ако предварително ти си избрала домашния ти любимец да е Питбул, ще мие много любопитно какви са били причините.

П.С.
Не съм агресивен към жените. В този фором има и доста мъже с женска психика :af_089:

#6910 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2012 - 02:19 PM

В интерес на истината не са малко хората сдобили се с такова куче без предварително да са го планували....
Уж трябваше да е лабрадудел,а то какво излезе в крайна сметка :ud_009:

#6911 Потребителят е офлайн   Tran v gaza 2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 February 2012 - 06:43 PM

Не ли по-добре сега всеки да разкаже примерно как тренира своето куче,на какво трябва да се наблегне,може и със снимки примерно.Или сега ще почнете ти си луд,как може такова нещо,да трепеш животинките.Може и да се развие и темата за храненето повече.И такива нормални темички.А не ти как мажа да си земеш пит ти знаеш ли какво е това,или моя пит цялден спи на леглото и яде и с....е,а като го разхождах един,с един род ми се правеше,а ма аз хванах моя пит че ако беше го набарал щеше да заключи и незнам,а те нещата въобще не са така.

#6912 Потребителят е офлайн   skatinka Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 February 2012 - 08:29 PM

Да,наистина ми беше подарен,но винаги съм харесвала породата,не че ако беше друга нямаше да му се радвам, :ab_041:
Искам да кажа ,че въпреки ,че ми е за първи път и не притежавам цялото си време ,а ходя на лекции(от време на време) и на тренировки,съм изключително доволна от това как се справям(малко не скромно ,но като няма кой да ме похвали :ab_041: )
Още от както е в нас се занимавам с тренировките й,беше на месец и нещо,почти два ,когато научи първите команди,простички но аз се гордея с нея (вече владее ...седни ,дай лапа,дай другата,легни...донеси,но не и пусни хаха,дава и целувки)
Разходките също са ни песен ,даже я пуснах и сама веднъж(смисъл без повод),изчакваме,идва когато я повикам...
Не знам ,за такова ли хвалене се противеше ти ,но аз наистина обичам да говоря за това и много се радвам като научим нещо ново .

#6913 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2012 - 02:23 PM

Това което описваш ти, е възпитание и дресура.А ако не се лъжа "Трънливия" под тренировка има в предвид занимания с физически натоварвания на кучето подобно на спортист, с цел подобряването на неговата кондиция и природни заложби.
Не на последно място искам да кажа че тези тренировки доставят на Пита страхотно удоволствие. Тренираният Пит е щастлив Пит! :ae_085:

#6914 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2012 - 07:33 PM

Здравей те на всички във форума!Аз също съм любител на породите като питбул , стафордшир,бултериер ротвайлер.От 5 години насам гледам питбулка която спасих от човек, който организира боеве.Преди да продължа искам да кажа ,че аз съм твърдо срещу кучешките боеве който носят само страдание.Хората който организират такива или учатват в такива за мен са комплексари който нямат ценностна система.Моето наблюдение за породата ,е че могат да се гледат като нормални кучета (въпреки изказванията ,че ставт само за боеве )страхотни приятели много умни и страшно спокойни кучета който толерират всичко и всички стига стопанина му да го възпита правилно.Моята питбулка живее с 4 котки и 3 кучета и няма никакъв проблем!Така ,че нека повече хора си вземат питбули и птбулоподобни и да покажм на всики ,че това са прекрасни кучета .

Първо бих искала да попитам "Пинпонг" какъв е вашият проблем с женския пол?И с какво женския пол отстъпва на мъжкия в гледането на кучета?И какво значение имат годините на собствениците на животни?Според вас на колко години трябва да е един човек за да си вземе куче или по специално питбул,стафордшир ,бултериер Не мисля ,че вие имате правото да коментирате кой,как и под -какъв предтекст си е взел куче!От вашия пост излиза ,че вие сте открил, създал и развил породата питбул.Не се заяждам но ми е страшно интересно колко точно питбула и стафордшира отгледахте господине?От постави аз разбирам ,че вие явно имате някакъв комплекс свързан със "мутри" защото немога да си обясня какво общо имат "мутрите " или по точно външният вид на даден човек с избура му на куче или по -специално с ротвайлерите или със питбулите?

Господине с Униклания никнейм "Tran v gaza 2". Немога да разбера вас и другите индивиди който мислят по същият начин ,че питбула , стафордшир,бултериера ротвайлера са кучета за бой който не стават за домашни любимци!Господине живеем в 21век. боевете за който говорите са се случвали преди доста векове.Ако вие или някой друг се възхищава на тези кървави събития свързани единствено и само с незаслужената болката и страдание на животни който с нищо не са допринесли за това ,значи че вие господине сте садист и по никакъв начин ,не се вписвате и не заслужавате да се впишете в 21век и в европейския съюз за който всички така усилено се борим.Господине това ,че даден човек се е родил едър значи ли ,че той трбва да стане сумист,боксъор и .......?Всяко едно куче може да бъде обучено да се бие стига то да обича,уважава и да е готово да даде живота си за своя стопанин.Точно тези 3 качества трябва да ви спрът да пожертвате живота на едно създание което през цялото си съществуване се е опитало да ви угодии зардава по-всякакъв възможен начин !

skatinka браво на вас ,че сте спасили един питбул от ужасната съдба която го е чакала при човек като "Tran v gaza 2".Давай те смело на пред с вашето питче и показвайте снимки за да се радват и останалите на вашият напредък.Ако има едно нещо за което е прав
"Пинпонг" това е ,че питбулите найстина много се радват на тренировки,упражнение и разходки.Като всяко едно куче.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#6915 Потребителят е офлайн   Tran v gaza 2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 February 2012 - 07:42 PM

Показване на мнениетоzangievkaa, в 26 February 2012 - 07:33 PM, написа:

Здравей те на всички във форума!Аз също съм любител на породите като питбул , стафордшир,бултериер ротвайлер.От 5 години насам гледам питбулка която спасих от човек, който организира боеве.Преди да продължа искам да кажа ,че аз съм твърдо срещу кучешките боеве който носят само страдание.Хората който организират такива или учатват в такива за мен са комплексари който нямат ценностна система.Моето наблюдение за породата ,е че могат да се гледат като нормални кучета (въпреки изказванията ,че ставт само за боеве )страхотни приятели много умни и страшно спокойни кучета който толерират всичко и всички стига стопанина му да го възпита правилно.Моята питбулка живее с 4 котки и 3 кучета и няма никакъв проблем!Така ,че нека повече хора си вземат питбули и птбулоподобни и да покажм на всики ,че това са прекрасни кучета .

Първо бих искала да попитам "Пинпонг" какъв е вашият проблем с женския пол?И с какво женския пол отстъпва на мъжкия в гледането на кучета?И какво значение имат годините на собствениците на животни?Според вас на колко години трябва да е един човек за да си вземе куче или по специално питбул,стафордшир ,бултериер Не мисля ,че вие имате правото да коментирате кой,как и под -какъв предтекст си е взел куче!От вашия пост излиза ,че вие сте открил, създал и развил породата питбул.Не се заяждам но ми е страшно интересно колко точно питбула и стафордшира отгледахте господине?От постави аз разбирам ,че вие явно имате някакъв комплекс свързан със "мутри" защото немога да си обясня какво общо имат "мутрите " или по точно външният вид на даден човек с избура му на куче или по -специално с ротвайлерите или със питбулите?

Господине с Униклания никнейм "Tran v gaza 2". Немога да разбера вас и другите индивиди който мислят по същият начин ,че питбула , стафордшир,бултериера ротвайлера са кучета за бой който не стават за домашни любимци!Господине живеем в 21век. боевете за който говорите са се случвали преди доста векове.Ако вие или някой друг се възхищава на тези кървави събития свързани единствено и само с незаслужената болката и страдание на животни който с нищо не са допринесли за това ,значи че вие господине сте садист и по никакъв начин ,не се вписвате и не заслужавате да се впишете в 21век и в европейския съюз за който всички така усилено се борим.Господине това ,че даден човек се е родил едър значи ли ,че той трбва да стане сумист,боксъор и .......?Всяко едно куче може да бъде обучено да се бие стига то да обича,уважава и да е готово да даде живота си за своя стопанин.Точно тези 3 качества трябва да ви спрът да пожертвате живота на едно създание което през цялото си съществуване се е опитало да ви угодии зардава по-всякакъв възможен начин !

skatinka браво на вас ,че сте спасили един питбул от ужасната съдба която го е чакала при човек като "Tran v gaza 2".Давай те смело на пред с вашето питче и показвайте снимки за да се радват и останалите на вашият напредък.Ако има едно нещо за което е прав
"Пинпонг" това е ,че питбулите найстина много се радват на тренировки,упражнение и разходки.Като всяко едно куче.

Пак почваме стара тема,до болка позната вече,кой ти е казал за боеве ве госпожице,300 страници

#6916 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2012 - 10:45 PM

Показване на мнениетоTran v gaza 2, в 26 February 2012 - 07:42 PM, написа:

Показване на мнениетоzangievkaa, в 26 February 2012 - 07:33 PM, написа:

Пак почваме стара тема,до болка позната вече,кой ти е казал за боеве ве госпожице,300 страници

В 300-те страници който прочетох!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#6917 Потребителят е офлайн   Tran v gaza 2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 February 2012 - 10:57 PM

[q
[/quo Да знаем сега,как аз съм лошия,как сме 21 век,как може таково нещо,и аз почвам ама чакай сега,не е тъй работата,дай те да пишем,за друго толкова други неща има.И ако найстина си ги прочела всички страници нямаше да се заяждаш,

#6918 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 12:46 AM

Не знам за skatinka , но ти zangievka си точно такъв тип какъвто описах в предния си пост.
От това което си написала лъха не само некомпетентност и егоцентризъм , но и ПОТЕНЦЯЛНА ОПАСНОСТ.
Защото много често стопанин като теб са по- опасни дори от ония лумпени дето искат кучето да е" мнооооо зло и да Апе "и го насъскват по кварталните бездомници.
Но не съм аз тоя дето ще оправи света така че , който си го надроби да си го сърба!
Ще се направя че не съм го видял и ще карам на татак. :tb_195:

ТРЪН , какво те е мнението за механичните бягащи пътеки задвижвани от самото куче?

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни