ПОЗВОЛИХ СИ ДА ИЗЛЪЖА
С регистрацията си в този сайт написах че се колебая какво куче да си взема Стаф или Пит защото съм лайик.
Истината е че съм доста добре запознат и с двете породи и съм отгледал доста кучета от тях.
Целта на шегата ми беше ,задавайки въпроса за разликата между двете породи да разбера какви са хората които пишат тук.Това кето видях тук, а после и в други теми от този тип съвсем не ми хареса.
Деведесет процента от пишещите тук (по-голямата част жени и малки момичета) са силно комплексирани дребни душици.Дори по- комплексирани от онези които исползват питовете за борби по ринговете, понеже те поне си признават че харесват питбула защото той е най добрия боец сред кучетата , а не защото примерно има стархотна муцунка.
Така е мили дами. Не можете да намерите една разлика между двете породи обаче не искате Стаф, искате Пит. Шотото Друго си е да знаеш че твойто е най-силно. И всички сте против борбите , ама мед ви капе от устата като заразказвате как тези кучета в миналото са се използвали за кървави зрелища и как Пита е по - пригоден за бой от Стафа (щото друга разлика няма).
Не искате вашето куче да се бие , но на всяка разходка тайно в мишите си мозъчета си представяте как идва някоя дебеловрата мутра по анцуг и насъсква своя РОТ или САО . Вие го предупреждавате да си върже кучето и след като той не се ПОДЧИНЯВА , господарски почти божествено пускете вашият любимец . Той се разправя геройски с натрапника , а вие блестите в ореола на повелителя на Питбулите .Съседите от блока се събират да ви ръкопляскат а бабките хвърлят цветя от терасите.
Да не забравя че като се направих на неразбиращ веднага ми беше казано да си помисля дали тази порода е за мен щото трябвало опит и твърда ръка.
Е не бе чичовото, ти дето си на 15 години и тая топка дето са те излъгали че е Пит сигурно ти епървото нешо за което се грижиш след куклата Барби, сигурно имаш по твъда ръка и опит.
П.С
Това малка част от това което имам да кажа. Простете ако съм обидил някой