ПП. По последна информация кучето е прибрано,ето :Stela Toshkova
Приятели, познати и непознати ...имам ДОБРА НОВИНА !!! Току що намерих дом на Пити / изхвърлената питбулка, за която писах днес / ! Искам да благодаря на всички, без изключение от... кой град в България са! Да не забравя и интереса от Щвейцария ! Thank you Elizabeth ! .....Благодаря Ви ! Невероятен интерес имаше към нея ! Момичето поверих в ръцете на мой познат, който сега вече ми е И приятел! Пити вече е прибрана на топличко , сега й предстои баня и топло местенце за сън ! Благодаря Ви още веднъж за вниманието, но въпросният познат се отзова....Поверих дамата на него, защото е от Горна Оряховица,/ съответно проблемът с транспорта отпадна /, а нали се сещате,че ще осъществявам контрол над кучето, така както следя всичките над 20 кучовци, които съм раздала във всички краища на родината! Приятели, Пити чака новото си име и надявам се новият си по-добър живот ! Ще кача скоро снимки на момичето, как се чувства в дома си ! Радвам се, че има хора в България с големи сърца....Няма да Ви спомена поименно момчета и момичета...Ще благодаря така - Благодаря на добрите хора от София, Пловдив, Варна, Севлиево, Русе, дано не пропусна някой ! Благодаря и на всички организации за защита на животните в България....Толкова много, които ме подкрепиха ! Благодарности и на всички, които споделяха и се интересуваха от съдбата на момичето ! Спирам вече, че се чувствам като политик, спечелил избори ! :)))
ПП2. Туку що проверявайки какво се случва научих новината.
Това мнение е редактирано от ATINA PALADA-DONICHKA: 01 March 2012 - 01:11 PM

Вход

Горе
Цитиране +