Еееех "zangievka" не спираш с вицовете
Опитваш да се измъкнеш като казваш че не си имала предвид сурово месо (въпреки че си написала ТОЧНО това) а измисления от теб термин "кърваво" месо.
Сега ще ти напиша нещо и се опитай да си го набиеш в интелигентната главаица.
Да си представим че живееш до кланница и кучето ти всеки ден се храни с прясно отрязан животински бут.
Суровото непроверено месо крие рискове от различни заболявания , но НЯМА ДА УЗЛОБИ КУЧЕТО!!!
Просто едното няма общо с другото , и нека някой друг от форома да ти го каже ако на мен не ми вярваш
И сега понеже искаш да ме образоваш да ти кажа:
Кой те излъга че кучетат на каракачаните са били много свирепи??? Добри овчари да но свирепи в никакъв случай.
Това за рязането на уши и после даване за храна мисля че го имаше някъде из форома в темите за измислици и легенди. не казвай че го вярваш щото ставаш за смях. Може някой необразован чубанин да се е опитвал да го прави но това е измилен и доказано неефктивен начин като пускането на кръв срещу всякакви болести през средновековието.
На Hera_mp ще отговоря така:
И намен ми се е случвало когато оставя колата на свободна скорост и тя тръгне по инерция да я спра с крак в асфалта.
Но това не значи че така се спира кола
Надявам се да си ме разбрала

[/quote]
Преди всичко искам да се извиня на останалите членове на форума за разразения конфликт между мен и господина и пълненето на темата с безмислени постове.Моля да ме извинете за последен път но просто немога да се сдържа да не отговоря на безмислените обвинения отправени срещу мен.
Сега господине пак почвате да твърдите и да си измисляте разни неща!Понеже както казах и в предния си пост ,че вие не искате или не можете да четете ще ви копирам кааво точно съм казала и този път дано разберете !!!!
Това е моя пост към весела в който съм обяснила всичко много преди вашите безмислени нападки и твъдения!
Мисля ,че ясно съм се изразила ,че това са мой мисли наблюдения .Попринцип сте права но не сте ме разбрала правилно не съм казала да бъде съвсем опечен или сварен а да бъде алангле сега ще ви обясня и защо месото нетрябва да бъде кърваво защото при една създала се ситуация където има кръв животното което е хранено с кърваво месо ще налети и ще стане.....Аз съм напълно съгласна ,че това е естествената храна на кучето но 'Vesela_5" мисля ,че може да се съгласите ,че кучетата много отдавна не се ползват по-предназначение и селектираност и не се хранят с нормалната за тях храна.Кучето е хищник но много отдавна навиците им са се променили коренно.Защото ако трябва да гледате кучето и следвате неговите инстинкти то вие трябва да пускате всеки ден по един жив заек,кон ,кокошка и др. който ,кучето само да умъртви и изяде.И запоследно да уточня защото забелязах ,че не съм се изразила много правилно в последния си пост аз съм за суровото месо но не и за кървавото.Обясних и логиката която следвам.
Пак се връщаме на бългаския език с вас незнаех ,че словосъчетанието на съществително и прилагателно е равно на термин и то измислен от мен!Тук вие ставате за смях!
Относно месото обясних ,че моят приятел има приятел в кланица който ни носи прясно месо.
"Кой те излъга че кучетат на каракачаните са били много свирепи??? Добри овчари да но свирепи в никакъв случай.
Това за рязането на уши и после даване за храна мисля че го имаше някъде из форома в темите за измислици и легенди. не казвай че го вярваш щото ставаш за смях. Може някой необразован чубанин да се е опитвал да го прави но това е измилен и доказано неефктивен начин като пускането на кръв срещу всякакви болести през средновековието"
Ха ми значи само вас да питам хората който векове на ред са правили проучвания и са писали книги какво да ги правим и те сигурно като мен само" бисери са ръсели" сигурно и д-р Тодор Гайтанджиев е "необразован чубанин"!!!
Нямам намерение повече да споря с вас вие сте неумолим просто!Ще ви помоля най-учтиво и вие да престанете темата е за Американския Питбул териер а не за споровете между членове на форума а и скоро най-вероятно и двамата ще получим па един бан!Аз бях до тук със споровете!