Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#7002 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 March 2012 - 02:27 PM

Малеее ! Човек не може да смогне да отговори на всички. :tb_195:
Първо понеже сте ме определили като трол искам да знаете че , получих писма на лични в които потребители на форума -притежатели на Пит були ме поздравяват за мненията . Същите съфорумци пишат редовно в темата но по техни думи: "тук пвечето са с такъв начин на мислене" или по- крайното: " неориентирани " и" зомбирани" . И не им се занимава да наливат акъл , а предпочитата да си качват снимки и да спазват поведение , пък в личен разговор да се подиграват на незнанието, или да махат пренепрежително с ръка и да казват: " остави ги те не са добре" :mb_060: , за което не им с есърдя :ae_085:
Аз обаче обичам да казвам какво мисля без да се съобразявам. С това ще отговоря на Конярска която ме пита каква е целта ми участвайки в този форум. Колкото и да не ви се вярва целта ми не е възвишена :laugh: . Нямам амбиции да спасявам света :ia_109: , Нито да правя някакви глобални добрини :he_001: или злини :id_145: .
Влизам тук за удоволствие както и всеки друг. Причините да пиша в темата са две. Едната е от любопитство , дали нистина си вярвате в това което твърдите и от какво са породени тези ваши заключения. А другата е че от дете обичам да казвам истинита на заблудените и да им гледам реакцйите.
Като дете обичах на нова година да събирам всички деца от блока в моята стая и да им казвам че Дядо Мраз не съществува а подаръците са купени от родителите им и след малко ще ги скрият под елхата. И тогава имаше такива които споряха и се пънеха че са го виждали но беше забавано :smile:

Със Зангиевка не знам дали има смиъл да споря , тъй като тя пръщи от незнание.
След като разказа вица за "кървавото" месо сега ми казва че Пит Була съществува от създаването на United Kennel Club през 1898 :ug_119:
То и Каракачанското куче не е признато ! Значи ОЩЕ не съществува :tongue: :tongue: :tongue:
Някой по-горе беше казал нещо за книгата на Лукас . Преди много години си бях намерил оригинала и дадох да ми го преведат. Ако българското издание е без промени и си направиш труда да го прочетеш ще разбереш много интересни неща :tb_195:
И да , права си не са хиляда гдини :tb_108: шест хиляди са :ra_180:

Да отговоря на Агалина:
Сигурно не си забелязала но съм разделил абзаците.

" Нали точно за това са породите. Избираме си такова което ще ни пасва най много по темперамент външен вид и работата която ще върши (ако е за работа)"
С това имах предвид породите по принцип и работата за която са създадени.
На пример за лов си взимеме гонче или лайка или териер , а не рот, хъски или мопс. Нали така?
Не забравяйте че кучетата не са плюшени играчки които се различават само по вънщен вид .Различните породи имат различен характер и различен темперамент който в повечето случаи е бил водещ за селекцията,. Вярно е че последните години нещата малко са се изкривили но........

П.С.
Не обичам да пиша толкова дълги постове, за това нека да съберем дискусията в точни въпроси и отговри.
Разчитам на дискусия , а не на безмислени обиди :rc_036:

#7003 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2012 - 02:00 AM

Прикачена снимка

Прикачена снимка

кучето ми е на 90 дни и няколко се се филмирам че е много слабичко колко кила трява да е горе долу това женско питбулче

#7004 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 04 April 2012 - 08:52 AM

това зависи от родителите,ако си хапва хубава храна,активно е и изходния продукт е ок,значи е добре мъничето. :smile:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#7005 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2012 - 10:15 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 04 April 2012 - 08:52 AM, написа:

това зависи от родителите,ако си хапва хубава храна,активно е и изходния продукт е ок,значи е добре мъничето. :smile:

баща му беше цял танкер доста едър, майка му по-нормална, но като цяло родителите му са си якички. храня го с пилешко месо и гранули, до преди няколко дена се изхождаше редовно и нормални акита, но сега имаше запек и ака по-рядко, но това ще отмине скоро надявам се :flagbg:

иначе съм решил да не му купирам ошетата само се претеснявам ако стане с голяма глава като баща си да не е смешниче

Прикачена снимка

#7006 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2012 - 10:54 AM

иначе питбула е гаменчето на кучетата голямо хулиганче с голям характер

#7007 Потребителят е офлайн   mae Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2012 - 11:31 PM

Показване на мнениетоПинпонг, в 31 March 2012 - 02:27 PM, написа:

Малеее ! Човек не може да смогне да отговори на всички. :tb_195:
Първо понеже сте ме определили като трол искам да знаете че , получих писма на лични в които потребители на форума -притежатели на Пит були ме поздравяват за мненията . Същите съфорумци пишат редовно в темата но по техни думи: "тук пвечето са с такъв начин на мислене" или по- крайното: " неориентирани " и" зомбирани" . И не им се занимава да наливат акъл , а предпочитата да си качват снимки и да спазват поведение , пък в личен разговор да се подиграват на незнанието, или да махат пренепрежително с ръка и да казват: " остави ги те не са добре" :mb_060: , за което не им с есърдя :ae_085:
Аз обаче обичам да казвам какво мисля без да се съобразявам. С това ще отговоря на Конярска която ме пита каква е целта ми участвайки в този форум. Колкото и да не ви се вярва целта ми не е възвишена :laugh: . Нямам амбиции да спасявам света :ia_109: , Нито да правя някакви глобални добрини :he_001: или злини :id_145: .
Влизам тук за удоволствие както и всеки друг. Причините да пиша в темата са две. Едната е от любопитство , дали нистина си вярвате в това което твърдите и от какво са породени тези ваши заключения. А другата е че от дете обичам да казвам истинита на заблудените и да им гледам реакцйите.
Като дете обичах на нова година да събирам всички деца от блока в моята стая и да им казвам че Дядо Мраз не съществува а подаръците са купени от родителите им и след малко ще ги скрият под елхата. И тогава имаше такива които споряха и се пънеха че са го виждали но беше забавано :smile:

Със Зангиевка не знам дали има смиъл да споря , тъй като тя пръщи от незнание.
След като разказа вица за "кървавото" месо сега ми казва че Пит Була съществува от създаването на United Kennel Club през 1898 :ug_119:
То и Каракачанското куче не е признато ! Значи ОЩЕ не съществува :tongue: :tongue: :tongue:
Някой по-горе беше казал нещо за книгата на Лукас . Преди много години си бях намерил оригинала и дадох да ми го преведат. Ако българското издание е без промени и си направиш труда да го прочетеш ще разбереш много интересни неща :tb_195:
И да , права си не са хиляда гдини :tb_108: шест хиляди са :ra_180:

Да отговоря на Агалина:
Сигурно не си забелязала но съм разделил абзаците.

" Нали точно за това са породите. Избираме си такова което ще ни пасва най много по темперамент външен вид и работата която ще върши (ако е за работа)"
С това имах предвид породите по принцип и работата за която са създадени.
На пример за лов си взимеме гонче или лайка или териер , а не рот, хъски или мопс. Нали така?
Не забравяйте че кучетата не са плюшени играчки които се различават само по вънщен вид .Различните породи имат различен характер и различен темперамент който в повечето случаи е бил водещ за селекцията,. Вярно е че последните години нещата малко са се изкривили но........

П.С.
Не обичам да пиша толкова дълги постове, за това нека да съберем дискусията в точни въпроси и отговри.
Разчитам на дискусия , а не на безмислени обиди :rc_036:

За съжеление никой няма да те разбере.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7008 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 20 April 2012 - 12:11 PM

някой да желае да помогне :smile: http://forum.dog.bg/...0&#entry1039296
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#7009 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2012 - 09:34 PM

Здравейте на всички!

Искам да попитам има ли някой с питбулче от Пловдив?

:rc_036:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#7010 Потребителят е офлайн   AlStyle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2012 - 12:31 PM

LilTed , кажи за какво ти трябва, доста познати имам...

#7011 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2012 - 10:04 AM

Прикачена снимка

"не ми режи ошите"

#7012 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2012 - 01:49 PM

ИзидаПрикачена снимка Прикачена снимка

#7013 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2012 - 02:21 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка :re_037:

#7014 Потребителят е офлайн   DisasteR Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2012 - 05:08 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка :mg_062:

#7015 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2012 - 02:24 PM

айде малко и от нас :)

User's Signature

My link

#7016 Потребителят е офлайн   pitbull38 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 May 2012 - 07:15 PM

Здравейте,от къде мога да закупя хубаво малко питбулче цената няма значение,но да е от България?

#7017 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2012 - 08:22 AM

Показване на мнениетоpitbull38, в 02 May 2012 - 07:15 PM, написа:

Здравейте,от къде мога да закупя хубаво малко питбулче цената няма значение,но да е от България?

Не и от потребителите на този форум :dh_188:

#7018 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2012 - 09:12 AM

DisasteR ти ли му накълца ушите така или някой 'професионалист' иначе пита ти е страшен много ме кефи, ама тия уши :)

#7019 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2012 - 09:16 AM

Показване на мнениетоveronika, в 01 May 2012 - 01:49 PM, написа:

:wub: удържаш ли го

#7020 Потребителят е офлайн   DisasteR Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2012 - 03:10 PM

ушите му нямат нищо общо с това което са на снимките :)

#7021 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2012 - 03:52 PM

Показване на мнениетоDisasteR, в 03 May 2012 - 03:10 PM, написа:

ушите му нямат нищо общо с това което са на снимките :)

виж сега пичага, ясно си личи от снимките как са му ушите на две от снимките се вижда, аз не те укорявам, аз самия се чудех дали да отрежа мойто, но ето виж например това от аватара ми колко е хубаво с ошички, виж на това момиче Вероника черно-белия пит колко е як с уши, то зависи и от самото куче, ама напоследък срещам хора с питбули и повечето ми казват много съжалявам че му ги отрязох. така се запознах с 1 момче ме срещна с малкия ми пит и ме покани да видя неговия и го питах рязал ли му ги е преди да го видя и той каза "за жалос да". но това си е индивидуално решение въпроса е когато кучето бъде осакатено и нито става по-хубаво, а напротив става странно

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни