PredatorX, в 27 September 2012 - 01:12 PM, написа:
Цитат
Не е само твое. Казвал съм й много пъти да не пуска кучето. Вчера пак говорих с нея. За съжаление аз нямам възможност да извеждам кучето сутрин и вечер.
Цитат
Това и да го видя няма да го повярвам ;)
Цитат
Когато глутницата все още беше там редовно идваха да лаят и не само мен. Дори и като ходи с домашни кучета се е случвало да идва да лае и се е налагало стопаните на тези кучета да я викат и да й се карат. Просто това куче като не е само не седи мирно и кротко. От както я няма глутницата не съм имал проблеми. Сега като ме види с кучето пак ме лае но поне ходи надалече. Да не говоря за кучката която седи пред твоя блок и като минавам от там ме лае и преследва чак до училището.
Цитат
Познавам си добре кучето което също така има и навици. Ако имаше опасност да се сбият нямаше да я пусна. Както видя кучето ми дори и не се обърна да погледне назад към другите.
Не исках да се намесвам, но точно такива ОтГоВоРнИ собственици най-обичам. Щом кучето ти е проблемно ще си го държиш на
повод. Пък и нещо ми намирисва с майка ти, дамата май, май иска да се отърве от кучето, след като казваш че си я предупредил.
Моята реакция при подобен случай застрашаващ кучето ми и мен, шамарииии (меко казано)на собственика 1-ви път, 2-ри път по големи шамари.
Ха да се оплаче на когото иска след това.
И стига сте се правили на професори че ми писнахте.само лошо име на породата създавате.