Ronyy, в 04 November 2012 - 12:11 AM, написа:
2. Забелязах че през цялото време се търсят само причини поради които един път уличните кучета са виновни,след което пък защо собственичката на другото куче го е пуснала,после че майката била предопредена.Ами извинявайте много,но това според мен не е допустимо.В крайна сметка да може в 1-2 случая Ара да не е била виновна ,но след като е имало вече инцидент трябва да се предприемат мерки.Всеки иска да седне на седянка и да си чопли в носа ( с извинение),но това не е човек за да знаеш какво ще му хрумне след 5 минути не е и вещ за която да ти е все тая дали ще нахапе куче/човек или ще бъде нахапано.
3. Имах случей наскоро : Една сутрин излизах на някъде и виждам как един тъпанар стои и си нахъсва кучето към уличните кучета,котки и гълъби при което пред мен разкъса 3 котки и 1 куче просто бях потресена.Попитах го съвсем човешки и така да го нарека любезно "Как може такова нещо тук където има и деца и хора,а и попринцип това е извращение" а в отговор получих "Ти млъкни че да не ти го пусна ей сега и на тебе " просто щялата настръхнах и си продължих пътя.
Имам въпрос към PredatorX ти в това ли искаш да ти се превърне кучето ? И защо си решил да се спреш точно на тази порода след като явно е непосилно за теб и родителите ти да се справите Ара ? (Не искам никакви упреци за горенаписаното просто нито опреквам някого нищо подобн0о, интересно ми е до къде може да стигне нахалството и непочтенноста на хората )
Значи много са нещата и тези които не познават кучето и мен няма как да ги знаят. На кучето няма да му бъде сложен намордник по простата причина че не смятам за нужно. Дори смятам че ще я направи още по-агресивна. Когато я извежда майка ми я държи на повод. Аз като я извеждам не я пускам при други кучета (с малки изключения).
Цитат
Това мен няма да ме видиш да го правя