Американски питбул териер
Публикувано: 23 November 2012 - 02:06 PM
Бачкане с животното му е майката,пък е и младо животно,целия си живот с намордник в дома си ли да прекара?!
Обстоятелствата са се стекли неблагоприятно за нея още в ранна възраст,но хората търсят помощ и ще я намерят,както вярвам и положителни резултати ще има.
Публикувано: 24 November 2012 - 05:09 PM
Все пак да не забравяме,че и пита е куче, нали!?
Корекция и поощряване на желаното поведение.
Историята на тези кучета знае за доста животни водили един живот и приспособени към по-добрия,тай че могат да бъдат "гонени".
Публикувано: 26 November 2012 - 12:45 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 28 November 2012 - 01:56 PM
Поздрави!
Публикувано: 01 December 2012 - 07:32 PM
Публикувано: 01 December 2012 - 10:31 PM
elfi4ka, в 01 December 2012 - 07:32 PM, написа:
С огромно удоволствие се регистрирам в този форум и се надявам да науча много нови неща за питбулите.
От днес и ние сме горди собственици на кученце от тази порода.Съпругът ми я подари за рожденния ми ден.Моля,запознайте се с Шана.
Много скоро удоволствието ти ще се изпари . Само стой и гледай!
Публикувано: 02 December 2012 - 04:14 PM
Публикувано: 02 December 2012 - 06:03 PM
ares123, в 02 December 2012 - 02:14 PM, написа:
А дали не желаете да осиновите куче? В момента в Пловдив търсят дом на 5 месечно кутре.Ето,ако Ви интересува: Подарява се Питбул, мъжко на 5 месеца (родено на 30.06.2012 г.) Рижаво с бяло по гърдите, ушите НЕ са рязани, за сега има 2 ваксини. Хората се отказват от кутрето, защото правило много бели в апартамента. Кученцето НЕ СЕ ДАВА ЗА БОЙ ИЛИ ЗА ДВОР!!! По-късно днес или утре, ще има и снимки. Желателно е осиновителите да са от гр. Пловдив! Желаещите моля да ми пишат на л.с. на https://www.facebook...astasiq.nenescu

Публикувано: 03 December 2012 - 01:45 PM
elfi4ka, в 01 December 2012 - 05:32 PM, написа:
С огромно удоволствие се регистрирам в този форум и се надявам да науча много нови неща за питбулите.
От днес и ние сме горди собственици на кученце от тази порода.Съпругът ми я подари за рожденния ми ден.Моля,запознайте се с Шана.
Удоволствието Ви дали ще се изпари не знам,ама вземете мерки за лапите и то незабавно..
От къде е взето кученцето,много ми харесва

Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 03 December 2012 - 02:32 PM
Елия, в 22 November 2012 - 10:45 AM, написа:
Обръщам се към вас с молба за съвет. Преди седмица с приятеля ми се сдобихме с женско куче, което до колко сме наясно, е кръстоска между питбул и амстаф /прилагам снимка/, казва се Хеси.
Хеси е на година и 3 месеца и е преживяла ужасни неща.
моя съвет е да се свържете с човек, който разбира от кучешка психология и нека е такъв ,който няма предубеждения към породи . С негова помощ да започнете отначало и последователно с възпитането. От А и Б. Търпение.Последователност. Ще стане.
п.п. Също ви моля да игнорирате глупости от рода ,че при пита немяло лесно. Това са обобщения на лаици, които не мислят колко вредят с такива обобщения..
.Истината е - всичко е до куче. До индивид.Както е и при всяка една друга порода.

Вход

Горе
Цитиране +