Американски питбул териер
Публикувано: 28 December 2012 - 04:56 PM
Anavar, в 19 December 2012 - 08:28 PM, написа:
Нека всеки си прецени,аз спирам да пиша тук....извинявам се ако някой си познае кучето...снимките са взети от google
Като начало....
Честита Коледа на всички почитатели на питбула!

А сега до ...'Anavar'...''приемам'' извиненията ти като собственик на кучето от 1-та снимка...И от това което прочетох до момента,съда че си доста ограничен човек които не се е поинтересувал от породата преди да си вземе домашен любимец/другар.Явно си един от поредните ''гъзари'',които си взимат пит за да всяват страх и ужас в хората! И да...след като си си взел кученце и си преценил,че не изглежда достатъчно страшно в очите на хората (и най-вече в твоите)...трябва да му отрежеш ушите! М/у двете снимки разликата е,че едното е с уши,а другото не-дали на някои му харесва или не,негов си проблем...все пак всеки има право на лош вкус ;) и двете кучета са питбули-не друго!
Ако съм сгрешил в преценката си-извинявай,ако не-дори и след като отрежеш ушите му(за да изглежда Естетически по-добре) и за пореден път не оправдае очакваниятата ти....ще се окаже поредното куче оставено на улицата,просто защото не изглежда по начина по които иска собственика му!
Публикувано: 02 January 2013 - 09:15 PM
Честита Нова Година и от мен на всички!
И започвам с една лоша новина ..
В село Кривина (София) от вчера се навърта изоставен черен мъжки Питбул с бяло петно на гърдите с купирани уши!На пръв поглед,кучето има явно някакъв проблем,защото на места по гърба няма козина! Намира се в центъра на селото!Моля ако някой може да помогне на бедното животинче,защото има хора в селото с други питбули и се опасявам да не попадне в лоши ръце!

В село Кривина (София) от вчера се навърта изоставен черен мъжки Питбул с бяло петно на гърдите с купирани уши!На пръв поглед,кучето има явно някакъв проблем,защото на места по гърба няма козина! Намира се в центъра на селото!Моля ако някой може да помогне на бедното животинче,защото има хора в селото с други питбули и се опасявам да не попадне в лоши ръце!

Публикувано: 03 January 2013 - 03:38 AM
Писах и в темата в другия раздел-та от къде знаете,че кучето е изоставено?
Може някой да го е загубил(снимка)?
То всъщност,ако Вие не му помогнете кой? Вие сте го видяли няма ли къде да го приберете?
Да търсите стопаните евентуално,ако се окаже без дом да му потърсите нов.
Може някой да го е загубил(снимка)?
То всъщност,ако Вие не му помогнете кой? Вие сте го видяли няма ли къде да го приберете?
Да търсите стопаните евентуално,ако се окаже без дом да му потърсите нов.
Публикувано: 03 January 2013 - 09:47 AM
Възможно е и да е изгубено,аз така предположих,защото както казах има проблем с козината,знаем,че хората когато това стане най-лесния начин да не даваш пари за лечение е да се оттървеш от животинчето .. Бих го прибрала,ако можех,но имам и аз питбулче и още едно мъжко куче,което не е добронамерено с други кучета (дори с малкото) .. Писах и в сайта на " Без дом " и се надявам някой наистина да му помогне,защото както писах има хора с питбули тука и ме е страх да не го убият,защото е хубаво куче и не заслужава това .. Снимка нямаше как да направя,нямах фотоапарат в мен за жалост ..

Публикувано: 03 January 2013 - 12:03 PM
Днес успях да снимам кучето .. Още стои на центъра пред кръчмата в селото лежи върху чували милото .. Казах на хората колкото се може по-дълго да го задържат там .. Моля отново някой,ако има възможност да му помогне! Добричък е,хората казват,че го галят,но е изгонил другите кучета и се опасявам да не го убие някой!
Публикувано: 03 January 2013 - 05:34 PM
здравейте искам да попитам нещо имам мъжки питбул на четири месеца след четири дена прави пет. преди една седмица го теглих и беше 12кг500г сега да е станал 13кг и нещо. това нормално ли е струва ми се дребен според вас дали ще има поне 27кг в зряла възраст.

Публикувано: 03 January 2013 - 08:35 PM
Здравей!Много е важно как изглеждат родителите му,защото всеки питбул е различен :) Моята е на 4 месеца и тежи 8 кг. попитах доктора дали не е слаба,а той ми каза,че си зависи от родителите какъв и е гена.Имам познат с мъжки питбул който е на 2 години и тежи над 40 кг.