Американски питбул териер
Публикувано: 03 January 2013 - 09:47 AM
Възможно е и да е изгубено,аз така предположих,защото както казах има проблем с козината,знаем,че хората когато това стане най-лесния начин да не даваш пари за лечение е да се оттървеш от животинчето .. Бих го прибрала,ако можех,но имам и аз питбулче и още едно мъжко куче,което не е добронамерено с други кучета (дори с малкото) .. Писах и в сайта на " Без дом " и се надявам някой наистина да му помогне,защото както писах има хора с питбули тука и ме е страх да не го убият,защото е хубаво куче и не заслужава това .. Снимка нямаше как да направя,нямах фотоапарат в мен за жалост ..
Публикувано: 03 January 2013 - 12:03 PM
Днес успях да снимам кучето .. Още стои на центъра пред кръчмата в селото лежи върху чували милото .. Казах на хората колкото се може по-дълго да го задържат там .. Моля отново някой,ако има възможност да му помогне! Добричък е,хората казват,че го галят,но е изгонил другите кучета и се опасявам да не го убие някой!
Публикувано: 03 January 2013 - 05:34 PM
здравейте искам да попитам нещо имам мъжки питбул на четири месеца след четири дена прави пет. преди една седмица го теглих и беше 12кг500г сега да е станал 13кг и нещо. това нормално ли е струва ми се дребен според вас дали ще има поне 27кг в зряла възраст.
Публикувано: 03 January 2013 - 08:35 PM
Здравей!Много е важно как изглеждат родителите му,защото всеки питбул е различен :) Моята е на 4 месеца и тежи 8 кг. попитах доктора дали не е слаба,а той ми каза,че си зависи от родителите какъв и е гена.Имам познат с мъжки питбул който е на 2 години и тежи над 40 кг.
Публикувано: 04 January 2013 - 12:37 PM
Здравейте,
имам си 3 месечно питбулче, много е диво и игриво, постоянно иска да яде дори когато е хранен, само души напред назад и търси кльопачка. Хапе всичко наред и грам не го интересува като му казваш не.
Научил съм го само на командата седни, с легни и дай лапа не възприема много много. Абсолютно не иска да седи сам, дори за 5 минути да го затвориш в някоя стая прави безпорядък. Знам, че сега му растат зъбите и затова хапе всичко наред, но въпроса ми е с вашите кучета така ли са били като малки и дали след като порастне ще се поуспокой.?
имам си 3 месечно питбулче, много е диво и игриво, постоянно иска да яде дори когато е хранен, само души напред назад и търси кльопачка. Хапе всичко наред и грам не го интересува като му казваш не.
Публикувано: 04 January 2013 - 01:22 PM
DoneAfraid, в 04 January 2013 - 12:37 PM, написа:
Здравейте,
Научил съм го само на командата седни, с легни и дай лапа не възприема много много. Абсолютно не иска да седи сам, дори за 5 минути да го затвориш в някоя стая прави безпорядък. Знам, че сега му растат зъбите и затова хапе всичко наред, но въпроса ми е с вашите кучета така ли са били като малки и дали след като порастне ще се поуспокой.?
все идно говориш за моето куче. моя е на почти пет месеца и малко се укроти. но когато беше на три, почти всички дрехи ми изяде да не говорим да го оставя само в стаята изкърти ми вратата да го пусна а замлъкнели значи яде нещо което не е за ядене. и всичко което ми описа за твоето куче е и при моето питбулче...но сега на осми прави пет и се укроти значително.
Публикувано: 15 January 2013 - 01:57 PM
Гледам говорите за килограмите, това е доста относително, както и при хората. За човек 1,90 60 кг. са малко, за човек с по-малък ръст биха били приемливи. Но все пак важна роля имат и родителите. Моята кучка сега стана на 1г. и тежи 20 и нещо, не съм я мерил наскоро. При все че в зряла възраст тежат около 25кг. женските. Спазвам условието да има "лек намек за ребро". Но тя въобще не е дебела, на мен също ми се вижда дребничка, но ще видим има още около 6 месеца да расте. Иначе докато са малки не трябва да се притеснявате за килограмите и да ги охранвате, когато спрат да растат започват да се разширяват и да набиват в трупа. Знам че става бавно, но хубавите неща са така. Тук например има едно улично куче за 2 седмици от сладко бебе стана голям пумяр, растат доста бързо 
Тук е на 8м и е 22кг.

Тук е на 8м и е 22кг.

Вход

Горе
Цитиране +