Американски питбул териер
Публикувано: 15 January 2013 - 01:57 PM
Гледам говорите за килограмите, това е доста относително, както и при хората. За човек 1,90 60 кг. са малко, за човек с по-малък ръст биха били приемливи. Но все пак важна роля имат и родителите. Моята кучка сега стана на 1г. и тежи 20 и нещо, не съм я мерил наскоро. При все че в зряла възраст тежат около 25кг. женските. Спазвам условието да има "лек намек за ребро". Но тя въобще не е дебела, на мен също ми се вижда дребничка, но ще видим има още около 6 месеца да расте. Иначе докато са малки не трябва да се притеснявате за килограмите и да ги охранвате, когато спрат да растат започват да се разширяват и да набиват в трупа. Знам че става бавно, но хубавите неща са така. Тук например има едно улично куче за 2 седмици от сладко бебе стана голям пумяр, растат доста бързо 
Тук е на 8м и е 22кг.

Тук е на 8м и е 22кг.

Публикувано: 20 January 2013 - 08:25 PM
sabai, в 20 January 2013 - 02:38 PM, написа:
Ок претиснявах се да не развило някаква злоба още несам го видял знам само че е чисто черно и майката била гледана в апартамент ама била слаба нещо
Ти май въобще не си даваш сметка колко силен характер има това куче и нуждата от рано да си го възпиташ, а не да го вземеш с вече утвърдени навици и после да го дадеш на някой, защото ти е изяло дивана например. 7-8м. е последния момент, след това възпитаването става по-трудно. Кучето ще е с теб 10-12г. и е хубаво от малко да си го възпиташ така че съжителството ви да не измъчва животното или теб. Злоба...злоба ще има, ако е озлобявано. Към хора рядко проявяват агресия, всъщност много обичат хора и особено малки деца. Пък и каква злоба на 7м. то е още бебе.

Публикувано: 20 January 2013 - 09:22 PM
mlad6ito хубаво ти е кучето но има още доста да се развива.. лично моя не спря да расте до 2рата година и да се развива в глава и гърди до 3тата тъй че не бързай да си правиш изводи още е рано :) няма смисъл да гоним стандарти все пак кучетата няма да излизат на изложби , важното е да ни радват и ние тях и така....

My link
Публикувано: 23 January 2013 - 08:39 AM
Еми няма значение вече защото няма даго зимам това куче ще зема малко някое на 45-60 дена и маи ще бяло стига да стане сичко да е ок .Между другото съм на 19 години и немога да го гледам вътре защото наще недавът а знам че те не издържат на студ много много кво да правя тогава а неискам да го слагам на синджир да стои в някоя колиба.
Публикувано: 24 January 2013 - 07:06 PM
Здравейте и от нас,приятели на питбула!От 13 месеца съм горд собственик на такова куче.Никога не съм имал проблеми с него(с изключение на няколкото чифта изядени чехли като малък).Но напоследък забелязвам следното: докато спи започва да сънува,"бълнува",тича насън, и в един момент скача като опарен,блъска се я в леглото,я в гардероба и започва да лае!Отначало ми беше смешно,но ... Та въпросът ми е мога ли да му помогна по някакъв начин,на вас случвало ли ви се е нещо подобно?Благодаря предварително и поздрави!

Вход

Горе
Цитиране +