Американски питбул териер
Публикувано: 19 March 2013 - 11:46 PM
sladkoto_tigarche, в 19 March 2013 - 11:27 PM, написа:
Аз не съм експерт както бях написала това си е мое лично мнение,всеки има право на такова,а колкото до това човека според мен си има свое мнение тъй като видях,че преди да е писал в тази тема вече е сложил снимката в раздела на стафовете 

Много е далеч истината за породата на това животно от мнението ти , дори щом и собственика се чуди значи и той не знае какво е , щом няма документи на които ясно се вижда от къде произхожда кучето, значи е подобно на еди коя си порода... в случая заблуждаваш дори и себеси в определянето на порода на куче стаф пит стафопит или нещо друго от някаква си снимка

My link
Публикувано: 20 March 2013 - 12:04 AM
кучето не е мое знам че е внесено от ЛИБИЯ ако не бъркам и е имало родословие било пит но понеже по-едро от него не съм виждал нито пит нито стаф кучето беше над 40кг и доста високо и за това исках да чуя различни мнения
кучето беше много мощно макар и на възраст около10г за съжаление имаше тумор който се вижда на гушата и за около 5,6 месеца умря без да намерим хубава кучка за дамъзлък
кучето беше много мощно макар и на възраст около10г за съжаление имаше тумор който се вижда на гушата и за около 5,6 месеца умря без да намерим хубава кучка за дамъзлък
Публикувано: 20 March 2013 - 01:26 PM
Така....agalina извинявай ако греша но ми се струваш дребнава,това че се хващаш за думата-тъпо е някак си.
Това че ти можеш да разпознаеш кучетата в тъмното от 200м. и т.н. не значи че всеки може.Май си нямаш представа колко заблудени и не разбиращи хора има.
Някой които не разбира няма как да сбърка пит с НОК,но пит и стаф като нищо.
100 % -товите чистокръвни питове в България са много малко,а стафовете още по-малко.Обаче това не пречи на всеки 3-ти собственик на пито/стафо подобно куче гордо да го обявява като стаф.И какво,дори и да е стаф да не би да с*ре злато???
Както каза някой по-горе - без родословие можеш да твърдиш че кучето прилича на еди коя си порода,но не и че е 100 % чисто и принадлежи към нея!!!!
п.п. Имаше един епизод на говорещия с кучета в който представиха един син/сив пит,дърпаше Милан с кънки.....казаха че кучето е 40 и няколко килограма(за жалост не намирам епизода)
п.п.2 Имам познат с 10 месечен пит който в момента тежи 30 кг!
Това че ти можеш да разпознаеш кучетата в тъмното от 200м. и т.н. не значи че всеки може.Май си нямаш представа колко заблудени и не разбиращи хора има.
Някой които не разбира няма как да сбърка пит с НОК,но пит и стаф като нищо.
100 % -товите чистокръвни питове в България са много малко,а стафовете още по-малко.Обаче това не пречи на всеки 3-ти собственик на пито/стафо подобно куче гордо да го обявява като стаф.И какво,дори и да е стаф да не би да с*ре злато???
Както каза някой по-горе - без родословие можеш да твърдиш че кучето прилича на еди коя си порода,но не и че е 100 % чисто и принадлежи към нея!!!!
п.п. Имаше един епизод на говорещия с кучета в който представиха един син/сив пит,дърпаше Милан с кънки.....казаха че кучето е 40 и няколко килограма(за жалост не намирам епизода)
п.п.2 Имам познат с 10 месечен пит който в момента тежи 30 кг!

Публикувано: 20 March 2013 - 09:57 PM
zzverche, в 19 March 2013 - 09:46 PM, написа:
sladkoto_tigarche, в 19 March 2013 - 11:27 PM, написа:
Аз не съм експерт както бях написала това си е мое лично мнение,всеки има право на такова,а колкото до това човека според мен си има свое мнение тъй като видях,че преди да е писал в тази тема вече е сложил снимката в раздела на стафовете 

Много е далеч истината за породата на това животно от мнението ти , дори щом и собственика се чуди значи и той не знае какво е , щом няма документи на които ясно се вижда от къде произхожда кучето, значи е подобно на еди коя си порода... в случая заблуждаваш дори и себеси в определянето на порода на куче стаф пит стафопит или нещо друго от някаква си снимка
Аз си дадох моето мнение,вече няма да споря по тази тема изчерпа се вече!

Публикувано: 25 March 2013 - 03:29 PM
Стопанката е пуснала тема тук,има проблеми с кучето,предлага и се помощ,ако желае може да се свърже и да я приеме. http://forum.dog.bg/...0&#entry1100323

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 March 2013 - 11:32 PM
строгия нашийник не го ползвам често. не го разхождам много заради агресията му към кучета, а където аз живея има доста бездомни. имам голям двор там се разхожда, гледам си го в къщи. а и не му обръща много внимание не нашийника, купих си го уж да не дърпа ама уви за сега, ся го възпитавам да не ме влачи.

Публикувано: 26 March 2013 - 01:12 PM
Значи,ако не разхождате кучето извън двора и не работите по въпроса да не ви дърпа и да не отразява кучета,проблемите ви няма как сами да се оправят.Останах с впечатление,че търсите помощ за това,още повече,че пуснахте и тема.Има и предложена помощ,ако желаете се възползвайте.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !