Американски питбул териер
Публикувано: 13 July 2014 - 10:47 PM
Публикувано: 18 July 2014 - 10:00 AM
Публикувано: 18 July 2014 - 10:55 AM
sladkoto_tigarche, в 13 July 2014 - 08:47 PM, написа:
Не се запложда така, правят се прогестеронови тестове на женската първо, за да се знае най-подходящия ден. Плюс тестове за бруцела. По-добре не се захващайте за нещо, от което грам не разбирате. После ще има въпроси: Помощ, кога трябва да разжда, как да разбера, помощ половината кученца измряха, помощ кога да ги ваксинирам, помощ, помощ... Направо ми писнА. Като правиш нещо трябва да знаеш какво точно правиш! Предварително!
Публикувано: 19 July 2014 - 02:25 AM
sladkoto_tigarche, в 13 July 2014 - 08:47 PM, написа:
Айде, сега в прав текст тук да обясниш твоето куче каква порода е и защо аджаба желаеш да го развъждаш?
П.П. Моля,да постнеш и родословие на добитъка

П.П. 2 В противен случай,може да си изкараш БАН! В още по противен ще създадеш едни породо нещо си подобни и изобщо няма да имаш идея какво си направила....

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 19 July 2014 - 10:39 AM
Публикувано: 19 July 2014 - 12:15 PM
Публикувано: 22 August 2014 - 11:15 PM

Публикувано: 03 December 2015 - 12:13 PM
Моята машинка Сила, моята гордост! На първата снимка е на 2 години, играе с моя приятелка. След няколко дни имаме рожден ден и ставаме вече на 4 :))

Тук се оставя на тормоза на едно бебе коте, на което бяхме приемен дом.

Това е най-добрият й приятел, слепият ни котарак Димитър, с когото отраснаха заедно и от когото е по -малка, с точно половин година. Неразделни са! Толкова неотлипимо е по петите му винаги и той на нея, че понякога ме побъркват :)

Моята гордост и моята най-голяма любов. Даже често казвам сред приятели, че мъжа си го зарязвам, нея никога! Те си мислят, че се шегувам...

Публикувано: 03 December 2015 - 12:13 PM
Моята машинка Сила, моята гордост! На първата снимка е на 2 години, играе с моя приятелка. След няколко дни имаме рожден ден и ставаме вече на 4 :))

Това е най-добрият й приятел, слепият ни котарак Димитър, с когото отраснаха заедно и от когото е по -малка, с точно половин година. Неразделни са! Толкова неотлипимо е по петите му винаги и той на нея, че понякога ме побъркват :)

Моята гордост и моята най-голяма любов. Даже често казвам сред приятели, че мъжа си го зарязвам, нея никога! Те си мислят, че се шегувам...

П.П. Колкото и да се опитвах, снимките излизат завъртяни, въпреки че при мен не са. Явно проблема е, че съм с таблет :/
Публикувано: 03 December 2015 - 12:17 PM