Американски питбул териер
Публикувано: 26 January 2006 - 05:07 PM
Ти пак старата песен-имало някакви отклонения.Виж например правилника за развъждане на далматините на клуба им- това е прекрасен пример за сериозна работа.Другото е дрънканица на доморасли "селекционери".С най-добри чувства.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 January 2006 - 03:44 PM
Хектор! w) (love)
Прикачени файлове
-
Hektor.jpg (78.8K)
Брой сваляния: 309
Публикувано: 28 January 2006 - 06:38 PM
Цитат
Наподобява ми немско овчарският.. r)
И Макс е подобен цвят, с подобна пъстрина на косъма.. Не зная как се е получил! Зная само, че Хектор е Лудогорска легенда! super
И Макс е подобен цвят, с подобна пъстрина на косъма.. Не зная как се е получил! Зная само, че Хектор е Лудогорска легенда! super
Mad,к`ва тая легенда - не разбирам.Че се плаша от питове- легенди. ;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 28 January 2006 - 07:48 PM
Цитат
Цитат
Наподобява ми немско овчарският.. r)
Mad,к`ва тая легенда - не разбирам.Че се плаша от питове- легенди. ;)
Митове и легенди.. И лайняни стопани.. По-добре да замълча, че открих толкова много снимки.. Още ми е свито сърцето.. n)
Публикувано: 28 January 2006 - 11:22 PM
Цитат
Цитат
Тъпа е.
A, ти да залиташ към ония?
A, ти да залиташ към ония?
КЪМ КОИ?
Книгата е за бойни ку4ета.Единственото хубаво(защото я имам) е , 4е има хубава история на породата, както и за Войната и у4астието на пит там.Интересни са и едни теми-Въпроси и отговори.Вси4ко друго е за програми за бойни питове, менюта и т.н.

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 30 January 2006 - 03:23 PM
http://www.vegaskennels.com/
ей това много ме впечастли и разчувства / ведната част/ и развълнува (love)
и отлични кучета
ей това много ме впечастли и разчувства / ведната част/ и развълнува (love)
и отлични кучета