Американски питбул териер
Публикувано: 30 January 2006 - 11:35 PM
А знаете ли че в Америка има асоциация за работещите пит-бул териери,която се състезава заедно с аст с другите работни породи:малиноа,немска овчарка,ротваилер,и т.н.
Дори 2002г в битката на породите отборът на пит и аст са се класирали втори побеждаваики малиноа и немска овчарка.
Дори 2002г в битката на породите отборът на пит и аст са се класирали втори побеждаваики малиноа и немска овчарка.
Публикувано: 31 January 2006 - 09:37 AM
Цитат
Браво митакси! Кучето ти изглежда страхотно и много щастливо! Ти също. Това е! super best cheers Не изисква много, нали?! Просто да обичаш и да бъдеш обичан! w)
мед, това не е мойто, куче, но ти казвам мойто не е по малко щастливо от това
ето я
Публикувано: 02 February 2006 - 03:22 PM
Здравйте, пак съм аз ;) . Значи от скоро аз и един мой приятел разработваме един проект... Правим портал за породата АПБТ, в България до сега сайтовете са много малко с такава насоченост и обикновено са със цел боеве с кучета. Както и да е. Искам да помоля всички от вас, които могат да помогнат с някакво инфо или снимки да дава. Значи снимки на известни кучета имам доста, но ми трябва и инфо, каквото и да е (инбриидинг, ъелтпуулинг и т.н.) И да е на български език. Който има желание да помогне, да пише ЛС или на mast3r@abv.bg
Поздрави d)
Поздрави d)
Публикувано: 03 February 2006 - 10:05 AM
;Р
Прикачени файлове
-
IMA064.JPG (452.23K)
Брой сваляния: 318
Публикувано: 03 February 2006 - 10:37 AM
zai4e^bai4e кучето ти е супер l) bravoS
Прикачени файлове
-
IMAG0059.JPG (450K)
Брой сваляния: 311

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

Вход

Горе
Цитиране +