Американски питбул териер
Публикувано: 06 February 2006 - 11:18 AM
Публикувано: 08 February 2006 - 02:07 AM
Публикувано: 08 February 2006 - 09:18 AM
С Каквото можех помогнах надявам се да съм ти бил от полза. Успех
Поздрави
Публикувано: 08 February 2006 - 01:52 PM
та моя съвет е да не бързаш- прочети някоя книга, чети във форума свържи се с хора които гледат питове (с любов) понатрупай опит и тогава
аз цял живот съм гледал кучета ама питака бая ме поизмъчи - няма нищо общо с другите породи
пита вече е висш пилотаж
поздрави и успех
Публикувано: 08 February 2006 - 02:02 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1139400174.jpg (17.89K)
Брой сваляния: 285
Публикувано: 08 February 2006 - 02:52 PM
КАЗВАМ ТИ ЧЕ ПИТОВЕТЕ СА ИЗВЪНЗЕМНИ
ТА ДА НЕ СЕ ТОРМОЗИШ ПОСЛЕ ТИ И КУЧЕТО
ПОЗНАВАМ МНОГО ХОРА ДЕТО СИ ГЛЕДАТ ПИТ ЗА ПО МЕСЕЦ ДВА, ИЗПУСНАТ ГО ОТ ВЪЗПИТАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ И ПИСНЕ ИМ И ВДИГНАТ РЪЦЕ ОТ НЕГО - АЙДЕ МАРШ НА УЛИЦАТА
ПИТАКА ДЕТО ГО ИМАМ(И АЗ ЗАЕДНО С НОК) Е ИМАЛ СЪЩАТА СЪДБА
МОЯТ СЪВЕТ Е ПЪРВО ДА ИМАШ ЖИВ КОНТАКТ С ТАКОВА КУЧЕ ПРЕКАРВАЙ КОЛКОТО СУЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ЗАЕДНО ОПОЗНАЙ ГИ КАТО ХАРАКТЕР ЗАПИТАЙ СЕ ЗАЩО ТОЧНО ТАКОВА КУЧЕ ТИ ТРЯБВА И ПОСЛЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ - НЕ ПРОСТО ОТ ГЪЗАРИЯ ВЗЕМИ СИ ГО МАЛКО - НА 2-3 МЕСЕЦА ДА Е ЗАЩОТО ПОСЛЕ Е С ХАРАКТЕР КУЧЕТО И Е ТРУДНО ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТА
НАМЕРИ СИ ХУБАВ РАЗВЪДНИК- АЗ МОГА ДА ТИ ПРЕПОРЪЧАМ ТАКЪВ
И ТАКА
ДЕРЗАЙ
ЗАПОМНИ ЧЕ НАЙ - ВАЖНОТО Е ЛЮБОВТА КЪМ КУЧЕТО И ПОЗНАНИЯТА ПОСЛЕ ВСИЧКО Е ПОПРАВИМО
ТОВА ЧЕ СА ТРУДНИ ДА НЕ ТЕ ПЛАШИ - ВСЕ ТРЯБВА ДА ПРЕЖИВЕЕШ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО С ПЪРВИЯ ПИТАК
Публикувано: 08 February 2006 - 05:22 PM
Цитат
Пиши на кирлица, моля, за да ни е по-лесно на всички!
Относно развудницте там, може би malkia ги знае.
Публикувано: 09 February 2006 - 11:00 AM
не си взимай куче само защото ти е по - близо развъдника
но все пак трябва да си отговориш на въпроса какво точно куче ти трябва и за какво
ако ще ходиш на изложби или ти трябва за разплод(колкото и грозно да звучи) ти трябва нещо сериозно - може да ти излезе повече от 500 лева - с доказан произход, родословия, титли на родителите и т.н
а иначе от кварталните "развъждачи" и за 50 лева може да е - ама какво куче си вземаш не се знае
ти си преценявай
в къща ли живееш къде ще ги гледаш двете кучета
трябва да знаеш че питаците са бая зиморничави
а им трябва и много движение и сериозна работа с тях
аз моя го взех тотално изпуснат от обучение и все още има много труден характер и навици които ми е трудно да ги премахна - много са упорити, няма спор
но с любов всичко се постига и първите резултати са налице
при мене окраската е последното нещо което ме интересува - много по - важен е характера и хъса на кучето харесвам по - буйните екземпляри пък и с тях по - лесно се работи
Публикувано: 10 February 2006 - 12:59 AM
НАИСТИНА ЛИ СА НА КОЛИБИ -ОСОБЕНО ЗИМАТА.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 February 2006 - 12:28 PM
Цитат
поздрави
Знаеш, че съм ти приятелче!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !